Pepe 01.08.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Właśnie walczę z instalacją woda + co. Czy warto montować reduktor ciśnienia?Próbe ciśnieniową zrobiono mi na 8 atmosferach w instalacji wodnej i 4,5 w c.o. Czy to wystarczy? A jak ciśnienie w wodociągach skoczy do 9 lub 10 atmosfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 ja zamontowałam filtr do wody razem z reduktorem..kosztował 360 zł..wiec moze kup...i masz ewentualnie jakiekolwiek problemy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Załóż koniecznie reduktor (najlepiej regulowany)! Inaczej zaczną Ci cieknąć wszystkie krany. (lukabuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts