joahun 20.10.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Pan Dariusz Trzeciak wykonuje remont mojego mieszkania! Facet pełen pomysłów, świetny doradca, zna się na rzeczy! Łazienka wykończona jak z katalogu ( dodam, że jego pomysłu - jeśli byłaby możliwość, to mogę załączyć zdjęcia ), ścianki działowe i sufit podwieszany, obudowa kaloryferów bardzo ładna, a wykończenie ścian i sufitów na wysokim poziomie. Facet robi zakupy potrzebnych materiałów i wybiera dobre i niedrogie rzeczy. Za robociznę też niewiele. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Taaaa.. Akurat uwierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joahun 22.10.2007 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Widzę, że łatwo na tym forum o krytykę, czemu większość ludzi w tym miejscu przyklaskuje, nie sprawdzając informacji. Czasami warto uwierzyć. Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać - dodałabym zdjęcia swojego własnego mieszkania, ale jeszcze nie wiem jak to zrobić. Chciałam tylko pomóc, bo zdaję sobie sprawę z tego, że ciężko teraz o porządnego fachowca. A ten, który remontował moje mieszkanie to naprawdę uczciwy facet i wszystko co napisałam jest szczerą prawdą. Ten pan myśli trochę inaczej, ponieważ przez kilka lat pracował w USA, gdzie odnawiał 100letnie domy i aranżował ludziom mieszkania. Jak większość ludzi wie, w tamtym kraju nie można sobie pozwolić na partactwo, a i usługi muszą być na wysokim poziome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 22.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Widzę, że łatwo na tym forum o krytykę, czemu większość ludzi w tym miejscu przyklaskuje, nie sprawdzając informacji. Czasami warto uwierzyć. Czemu?? Ponieważ zbyt często widać tu dowody na kompletne partactwo pseudofachowców. W momencie kiedy ktoś zachwala wykonawcę, w samych superlatywach opisując, na dodatek pisząc taki post jako jeden z pierwszych swoich postów, dodatkowo chwilę po tym jak się zarejestrował, to wywołuje to "pewną" podejrzliwość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 22.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a sie moze skusze na kontakt z polecanym Panem.Bardzo prosze o namiary na priva. Porozmawiac zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joahun 23.10.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No ta już wszystko wiem i rozumiem ostrożność. Ja napisałam ten temat, ponieważ wchodząć na to forum i patrząc na tematy postów, które w większości brzmią - partacz, złodziej, nie polecam...itp, pomyślałam, że mam wielkie szczęście jeśli chodzi o fachowca i poszłam na żywioł umieszczając informację o dobrym wykonawcu. Dziękuję za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 24.10.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a namiaru dalej nie mam Moze byc na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joahun 24.10.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Leli1 wysłałam już do Ciebie namiary na priva! ale zrobię to jeszcze raz, za sekundkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 24.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napisałam na priv proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 07.11.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja też poproszę o namiar na tego pana, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Kamcia_ 09.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 jw, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.11.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 witam moge prosić o namiar na priv od tego genialnego fachowca bo takich jak na lekarstwo z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelts 15.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ja również polecam augstyn andrzej firma rematl , niezły fachowiec a przy tym terminowy i rzetelny elektryka i flizowanie to jego konik ale z tego co słyszałem to zajmuja sie tez czyms innym...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 16.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 To faktycznie zastanawiające, że zachwalający mają raptem po kilka postów i to dość monotematycznych. A chwaląc wykończeniówke powinni jednak mieć już jakąś historię na forum. A tu wyskoczyli jak diabeł z pudełka ropzoczynając od peanów na cześć jakiegoś gościa. Więc jakoś niezbyt mnie chwyta ta reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_1 13.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Poszukuję również fachowców ze Śląska, a jak widzę autorzy postów są z Mikołowa to bardzo proszę o jakieś namiary na tanich i dobrych fachowców od prac różnych (ocieplenie zewnętrzne, podbitka dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuniasloneczko 15.05.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Cześć ! Pisze tego posta bo chciałabym poleć bardzo dobrego fachowca Pana Rafała- nr kontaktowy 607-07-49-99 jest Katowic. Z nim remont Twojego mieszkania przejdzie bez niespodzianek: bardzo dobry wykonawca, chętnie służy radą w doborze materiałów, proponuje nowe rozwiazania, bardzo sympatyczny, Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.05.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Tak a jak nas znuży remont to zaśpiewa i zarecytuje...dziećmi sie zajmie i umyje samochód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Z nim remont Twojego mieszkania przejdzie bez niespodzianek BUHAHAHAHA ! :D:D Takie naiwne kryptoreklamy świadczą nieszczególnie o inteligencji reklamujących się wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts