Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepszy wykonawca z okolic Katowic! Polecam!

joahun

Recommended Posts

Pan Dariusz Trzeciak wykonuje remont mojego mieszkania! Facet pełen pomysłów, świetny doradca, zna się na rzeczy! Łazienka wykończona jak z katalogu ( dodam, że jego pomysłu - jeśli byłaby możliwość, to mogę załączyć zdjęcia ), ścianki działowe i sufit podwieszany, obudowa kaloryferów bardzo ładna, a wykończenie ścian i sufitów na wysokim poziomie. Facet robi zakupy potrzebnych materiałów i wybiera dobre i niedrogie rzeczy. Za robociznę też niewiele. POLECAM! :D

Widzę, że łatwo na tym forum o krytykę, czemu większość ludzi w tym miejscu przyklaskuje, nie sprawdzając informacji. Czasami warto uwierzyć. Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać - dodałabym zdjęcia swojego własnego mieszkania, ale jeszcze nie wiem jak to zrobić. Chciałam tylko pomóc, bo zdaję sobie sprawę z tego, że ciężko teraz o porządnego fachowca. A ten, który remontował moje mieszkanie to naprawdę uczciwy facet i wszystko co napisałam jest szczerą prawdą. Ten pan myśli trochę inaczej, ponieważ przez kilka lat pracował w USA, gdzie odnawiał 100letnie domy i aranżował ludziom mieszkania. Jak większość ludzi wie, w tamtym kraju nie można sobie pozwolić na partactwo, a i usługi muszą być na wysokim poziome.

Widzę, że łatwo na tym forum o krytykę, czemu większość ludzi w tym miejscu przyklaskuje, nie sprawdzając informacji. Czasami warto uwierzyć.

Czemu?? Ponieważ zbyt często widać tu dowody na kompletne partactwo pseudofachowców. W momencie kiedy ktoś zachwala wykonawcę, w samych superlatywach opisując, na dodatek pisząc taki post jako jeden z pierwszych swoich postów, dodatkowo chwilę po tym jak się zarejestrował, to wywołuje to "pewną" podejrzliwość ...

No ta już wszystko wiem i rozumiem ostrożność. Ja napisałam ten temat, ponieważ wchodząć na to forum i patrząc na tematy postów, które w większości brzmią - partacz, złodziej, nie polecam...itp, pomyślałam, że mam wielkie szczęście jeśli chodzi o fachowca :) i poszłam na żywioł umieszczając informację o dobrym wykonawcu. Dziękuję za wyjaśnienia :)

• 2 weeks później...

To faktycznie zastanawiające, że zachwalający mają raptem po kilka postów i to dość monotematycznych. :wink:

A chwaląc wykończeniówke powinni jednak mieć już jakąś historię na forum. A tu wyskoczyli jak diabeł z pudełka ropzoczynając od peanów na cześć jakiegoś gościa.

Więc jakoś niezbyt mnie chwyta ta reklama.

• 5 months później...
Cześć ! Pisze tego posta bo chciałabym poleć bardzo dobrego fachowca Pana Rafała- nr kontaktowy 607-07-49-99 jest Katowic. Z nim remont Twojego mieszkania przejdzie bez niespodzianek: bardzo dobry wykonawca, chętnie służy radą w doborze materiałów, proponuje nowe rozwiazania, bardzo sympatyczny, Polecam