wojtehal 21.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam,Zastanawiam się nad zastąpieniem jednej ściany szczytowej na duże okno o trójkątnym kształcie, które wypełni całą tę ścianę od stropu aż po dach. Dach jest oczywiście dwuspadowy.Czy ktoś z was miał już do czynienia z taką konstrukcją? Jak się sprawdza i czy trzeba jakieś wzmocinienia stosować?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 konstruykcja stalowadp przeliczenia dla konstruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 21.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 I cieeepła szyba! Obawiam się, że bez technologii heat-mirror nie ma się za to co brać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtehal 21.10.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 I tak konstruktor przelicza mi projekt bo mam 4° szkód górniczych (tyle że fizycznie ich nie mam ale i tak trzeba zastosować wzmocnienia) więc może warto by było zastosować tego typu rozwiązanie bo jednak fajny klimat takie okno daje a widoczek mialbym z niego że hej bo prosto na las. Obawiam się tylko kosztów samych szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts