rachell 21.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Kiedys miałam rybke welonke teraz pozostało mi po niej akwarium. Chciałabym je wykorzystac jako dekoracje wnetrza. W pokoju w którym ma stac dominują barwy ziemi. beze ciepłe brązy i niebieski. Może macie jakis ciekawey pomysł?:> kula jest średniej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.10.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Może to znasz, ale zaryzykuje. Kaszę manną lub mąkę można barwić różnymi sypkimi barwnikami i w takiej kuli usypywać fajne warstwy. Żeby mniej tych materiałów zużyć można do środka włożyć np kamień, którego ostatecznie nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Do kuli włóż np. kaktusa (ale tak żeby nie wystawał tylko był w środku) a ziemię, lub doniczkę zakryj kamykami. Można też nasypać do niej piasku plażowego i ułożyć muszle, włożyć jedną ładną świecę, kuli użyć jako wazonu, nalać wody do 1/3 i włożyć same główki np. róż, zrobić stroik świąteczny, lub wsypać do niej mnóstwo cukierków Kurcze pomysłów jest wiele http://www.muratordom.pl/images/stare/klujace_piekno_zajawka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 26.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja też proponuję wykorzystać akwarium jako donicę. Wygląda super. W żadnym wypadku nie kupuj drugiej rybki. Takie akwaria działają na rybki stresująco, powodują że zwierzę szaleje Że też sprzedają w sklepach jeszcze okrągłe akwaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts