oleniek 21.10.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam Ograniczająćc koszty remontu zaczęłam się zastanawiać co moznaby nie wywalać z kuchni lat 80-tych No i w najlepszym (wręcz idelanym) stanie są kafelki na ścianie. Tylko są bordowe Do tego zrujnowana czerwona podłoga (pewno trzeba by skuć ) i stare meble . I tu jestem bezradna, bo gdybym miała zostawiać kafelki bordowe (skądinąd ładny kolor) , to ... i tu wysiada moja wyobraźnia - jaki kolor podłogi? a szafek? a blatu? I jaki byłby efekt końcowy. Może ktoś ma bordową kuchnię i mógłby wkleić zdjęcia? Albo może widział w necie i mogłby podesłać linka? Byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.10.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Tu się przewinęły też czerwone : http://forum.muratordom.pl/zielone-plytki,t111453-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 25.10.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzięki wielkie Powoli zaczyna mi pracować wyobraźnia i do takich "mocno" bordowych kafelków może by pasowały meble "waniliowe"? ale jasne meble Każdy brud widać bardziej niż na ciemnych. A Ciemne (jakie?) meble i ciemne kafle nie bardzo to widzę. Szarego koloru znów nie lubię i nie chciałabym łączyć z bordo - więc przyjdzie je chyba skuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts