sebag73 01.08.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 czescbardzo mi pasuje ten projekt, jezeli ktos go buduje to z checia poslucham uwag. pozdrawiam seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 26.08.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 witam mam podobny problem co ty . Od pewnego czasu interesuje się projektem C34 i jestem ciekaw czy znalazłeś kogoś kto ten projekt realizuje. Czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 03.10.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 witamnie wiem od kiedy ten projekt jest dostepny.....................witam czy ktos moze jest zainteresowany tym projektem, a moze ktos juz zaczol reaizacje .......czekam na wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 03.10.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 nie wiem od kiedy ten projekt jest dostepny A jakie to ma dla ciebie znaczenie? Może najpierw pokazałbyś towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 05.10.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 oto link do projektu http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=131 wiesz jezeli ktos juz budowal ten dom to ma pewnie wiele uwag ktorymi moglbysie podzielic aaaa jezeli projekt jest nowy to jeszcze chyba nikt nie zdazyl go zaczaac (o to mi chodzilo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.10.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Ale jak pokażesz, to może ktoś się skusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 06.10.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 noooooooo przece zapodalem linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 06.10.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 duży... strasznie dużo przsuwanych drzwi myślę, że jest przestronny, wygodny- jest co ogrzewać zastanawia mnie tylko gabinet dostępny z jadalni, reszta raczej ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 06.10.2003 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 zrobilem sobie mala aranzacje w programie graficznym i jezeli sie zdecyduje na budowe wlasnie tego to z gabinetu zrobie otwarta jadalnie przesowajac scianke, z 2 lazienek zrobie jedna a z garderoby przy pokoju wlasnie malutki gabinecik tkz pokojik z komputerem tak to sobie wymyslilem a drzwi przesowne mozna zastapic normalnymi skrzydlowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 04.12.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 jestem bardzo zainteresowany czy podjeliście sie budowy tego domu. Sam jestem zainteresowany tym projektem. Chętnie sie czegos więcej o nim dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 04.12.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 robie przymiarki pod ten domek jednak orientacyjny koszt budowy podany w katalogu- 480000 powalił mnie z nóg . Czy ktos próbował robic własne wyliczenia i jak one wyszły?? A może ktoś go juz zbudował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 18.03.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Mnie również podoba się Komfortowy. Mniej komfortowy jest kosztorys. 480tys. za parterowy, wprawdzie duży domek to troche przesada. Zastanawiałam się czy to kwestia tego rozległego dachu i jego konstrukcji, czy też jeszcze ma jakieś inne ukryte miny. Rozkład domu komfortowy i ma wszystko to czego człękowi do zycia potrzeba. Od ostatnego postu minęło troche czau. Moze jednak ktoś pokusił się na realizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eljan 19.04.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 jake 480tys. dach blacha + orynnowanie materiał 20000 tys. drzewo na dach 10000tys. gazobeton 10000tys. beton+ zaprawy+ ocieplene fundamentów20000tys. robocizna JAK KTO SOBJE ZAŁATWI = STAN SUROWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 24.04.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Witam,mam pytanie do janka. na jakiej podstawie zrobiłeś te obliczenia? jestes budowlancem, czy sam stawiasz ten piekny domek??? Bo mnie się on bardzo podoba(jak kilka innych),ale kosztorys podziałał na mnie jak zimny prysznic....pozdrawiam, nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoombie 24.04.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Gdzie można obejrzeć ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berlinczyk 24.05.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam, Coraz wiecej chetnych na budowe Komfortowego C34 - ale ja tez jestem zainteresowany zobaczeniem juz stojacego i wymiana doswiadczen. Projekt kupilem i zmieniam troche, zostaje parterowy. Pozdrawiam Berlinczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eljan 04.06.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam,mam pytanie do janka. na jakiej podstawie zrobiłeś te obliczenia? jestes budowlancem, czy sam stawiasz ten piekny domek??? Bo mnie się on bardzo podoba(jak kilka innych),ale kosztorys podziałał na mnie jak zimny prysznic....pozdrawiam, nata janek niemam czsu odpisywać na twoje pytania odnosnie c-34 dzwoń 604-296-405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral 12.08.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 WitamWłasnie rozpoczęlismy budowę wg projektu c-34 Komfortowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 16.08.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 My zmężem też się zdecydowalismy na Komfortowy, chcę go jednak trochę zmienic.Czekam na odpowiedz z agencji w sprawie kosztów adaptacji.Zauważyłam, że wiele osób na forum przy wyborze domu kieruje się kosztami budowy.Mnie też przeraża koszt Komfortowego. Nie wiem na jakiej podstawie został on wyliczony. Czy to kwestia doboru materiałów? Ekipy budowlanej? Kompletnie się na tym nie znam. Mam nadzieję, że jest to zawyżony kosztorys, i jakoś z niego zejdziemy. Bo dom mi się strasznie podoba a nie wyobrażam sobie budować domu, który nie będzie mi się podobał tylko ze względu na niskie koszta. ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 19.08.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Na początku wybraliśmy Koronę. Potem poniewaz okazało się , że możemy sobie pozwolić ze względu na wielkość dzialki na parterowy wybraliśmy Dom w nasturcjach z Archeonu. Jednak wprowadziliśmy w nim tyle zmian, że przestało się kalkulować. Długo szukałam czegoś przestronnego i praktycznego, bez zbędnych pomieszczeń i z dwoma łazienkami,aż wreszcie znalazłam. Komfortowy .Oczywiście go pozmieniamy ale niewiele. Nie wiem dlaczego tak malo osób się nim interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts