Żelka 14.10.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Taki piękny projekt. Jeden z najpiękniejszych (moim zdaniem) projektów domów parterowych, a tak mało zdjęć. Dawajcie zdjęcia, dawajcie zdjęcia. Ten co jest tutaj wklejony, jest super. Piękny dach i bardzo ładnie się dom prezentuje. Dostojnie wygląda. Super. Ja co prawda nie buduje według tego projektu ale będę tutaj zaglądać i podziwiać Wasze budowy tego pięknego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 22.10.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam, chętnie podzielę się uwagami ale i również pytaniami Witam, budujesz czy dopiero będziesz budować? Na jakim etapie jesteście? W tej chwili ocieplamy fundamenty- od poniedziałku ruszamy ze ścianami Hermanki i co?? Jak tam budowa? Napisz coś albo jeszcze lepiej jakieś zdjątka poprosimy cokolwiek byle oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MBI 15.11.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jesteśmy na etapie zakupu projektu od wiosny startujemy z budową. Bardzo na się podoba C34 - jednak wolałabym zobaczyć go na zdjęciach lub w "realu". Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dzięki za pomoc,MBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 23.11.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Sporo osób na forum buduje ten domek, a nikt nie kwapi się do pokazania? Znajdzie się jakiś odważny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 17.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Tez się zastanawiam nad tym projektem, ale przede wszystkim chciałbym poprosić o fotki. Dlaczego tak mało zdjęć z budowy? Podejrzewam, że trudno jest je tu zamieścić - też mam z tym problem: nie umiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DREX 21.12.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ale fajny temat To się szefowa ucieszy, że jej domek wzbudza takie entuzjastyczne reakcje. Osobiście jestem z pracowni Jota, która stworzyła ten projekt więc jakby ktoś z państwa miał jakieś pytania lub chciał zasięgnąc dodatkowych informacji na temat domu C34 to zachęcam. Kontakt do nas na naszej stronie http://www.jota.gda.pl/ Najlepiej dzwonić po 4 stycznia jak będzie nasz kolega odpowiedzialny za projekty domów typowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 22.12.2005 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ale fajny temat To się szefowa ucieszy, że jej domek wzbudza takie entuzjastyczne reakcje. Osobiście jestem z pracowni Jota, która stworzyła ten projekt więc jakby ktoś z państwa miał jakieś pytania lub chciał zasięgnąc dodatkowych informacji na temat domu C34 to zachęcam. Kontakt do nas na naszej stronie http://www.jota.gda.pl/ Najlepiej dzwonić po 4 stycznia jak będzie nasz kolega odpowiedzialny za projekty domów typowych. DREX, a czy nie możesz wrzucić tu kilku zdjęć z realizacji? przecież nie musisz podawać gdzie te domy wybudowano, chcielibyśmy zobaczyc efekt końcowy. Moja znajoma nawet zwracała się z tą prośbą do Waszej pracowni, ale otrzymała odpowiedź, że teraz to murator przejął projekt i z wszelkimi zapytaniami można zwracać się jedynie do nich. No więc zwróciłam się i powiedziano mi , że nie dysponują zadnymi zdjęciami realizacji, ale że chętnie sfotografują mój C34 jak już będzie stał i że jego zdjęcia mogą udostępniać innym. Tylko, że to mi nic nie daje....a jeśli chodzi o ten wątek to jest zupełnie niemrawy póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DREX 27.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jestem ponownie. No niestety tak jak informujemy wszystkich zainteresowanych fotografi tego budynku nie posiadamy, ale że cieszy się sporą popularnością to jak się uda postaramy się coś załatwić. Klieńci generalnie sobie go chwalą więc pewnie można by zamieścić tu pare fotografi za ich zgodą gdyby udało na się je od nich otrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 31.12.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam!Na wiosnę chcemy zacząć budowę C34 i Bardzo prosiłabym wszystkich o zdjęcia z budowy, oraz jeśli ktoś wybudował lub jest w trakcie budowy w okolicach Warszawy o ewentualny adres gdzie stoi domek żeby można go było obejżeć!Z tego co widzę to są problemy z załączaniem zdjęć na forum więc jeśli ktoś da radę to może na priva? Albo na maila ([email protected]).Będziemy z mężem bardzo wdzięczni!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisy 23.02.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Pod koniec lata tego roku planujemy zacząć budowę c34. Czy mógłbyś przesłać parę zdjęć ze swojej budowy? Czy rzeczywiście koszt budowy wyjdzie Tobie taki jak podają przy opisie w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 28.02.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Odpowiadam sama sobie na post! Moja prośba jest nadal aktualna! Bardzo proszę osoby budujące muratora C34 o podzielenie się zdjęciami oraz uwagami dotyczącymi tego domku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 05.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ja również jestem bardzo zainteresowana wszelkimi zdjęciami oraz radami jeśli chodzi o C34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 06.03.2006 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jeśli dobrze pójdzie to zaczniemy robić fundamenty wiosną. Wtedy mogę wkleić jakieś zdjecia jeśli takowe kogos interesują. Planujemy aby stan surowy stanął przed zima więc jeśli szybciej nikt nic lepszego nie wklei to jakieś zdjęcia zamieszczę.Będziemy jednak podpiwniczać przód domu, więc będzie trochę różnic. Tu już bylo tylu chętnych , którzy mieli wkleić zdjęcia i nic z tego nie wyszło. Jeszcze niedawno nasz dom był w top 10 muratora, a tak trudno o to by go gdzieś zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 06.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ja jak najbardziej jestem zainteresowana zdjęciami i radami. Będę czekała z niecieprliwością. Pozdrawiam i życzę miłej i owocnej budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 04.06.2006 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Jesteśmy na etapie fundamentów. Jeśli kogoś interesują zdjecia to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek68 04.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam wszystkich zainteresowanych tematem C34. Nareszcie z obserwatora mogę przeobrazic sie w "forumowicza" . Cdn ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 08.07.2006 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Cześć Jarku. Fajnie że się odezwałeś. Idziemy tuż za Wami z robotami. Zaczęlismy początkiem maja, w przyszłym tygodniu zaczniemy stawiać mury. Cieszę się bardzo, że znalazł się ktoś kto dzieli z nami miłość do tego domku. Fajny jest, prawda?Tu są nasze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 08.07.2006 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Kurcze nie potrafie wkleic linku z photosite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyś 08.07.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Jesteśmy na etapie fundamentów. Jeśli kogoś interesują zdjecia to proszę o kontakt. Bylabym bardzo wdzieczna za przesłanie zdjeć z budowy. Proszę o informacje jakie zostaly dokonane zmiany w waszym projekcie c34. Jestem na etapie dostosowania projektu do naszych potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 09.07.2006 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 A na jaki adres Ci przesłać? Chcialam zamieścić zdjecia tutaj , byłoby najprościej, ale nie potrafie sobie poradzić z wklejeniem linka do strony photosite...Jeśli chodzi o zmiany to z tych grubszych skróciliśmy dom o 1 metr od tyłu, kuchnie połaczylismy z gabinetem, żeby byla duża, podpiwniczylismy cały przód tj. garaż i kuchnie, zmieniliśmy strop na lany. Budujemy na lekkim stoku więc fundamenty wyszły potężne i niejako wymusiły piwnice na przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts