Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C34 KOMFORTOWY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 319
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo dziekuje za zdjecia. My równiez mamy w planach połączyc kuchnie z gabinetem, dodatkowo z przedsionka z lewej strony stworzyć jeszcze garderobe, przesuwajac spiżarnię. Kuchnia wtedy nie bedzie aż tak duża.

Jesli będziesz miał zdjecia z wewnatrz domu to prosze przeslij. Dodatkowo podaje mój adres email: [email protected]. Jesze raz dziekuje i równiez pozdrawiam życzac zawsze podejmowania trafnych decyzji. Justyna

Ekspert feng shui proponuje nam aby dokonać zmiany w projekcie dot. umieszczenia kominka na ścianie przylegajacej do pokoju. Wyjaśnia, że kominek na środku domu może powodować w przyszłości brak enenrgi w domu oraz zaburzony rejon centrum, ktory odpowiada za zdrowie mieszkanców. Proponuje aby w domu obszar ten pozostawał wolny, odsłonięty i zupełnie pusty. Aby centrum domu było dużym neutralnym i zrównoważonym miejscem o spokojnej i integrujacej atmosferze.

Mam jednak duże watpliowości czy salon będzie dobrze wygladał bez scianki na ktorej miał być kominek. Czy nie będzie zbyt przestronny dajac poczucie, że odpoczywamy w holu.

Proszę wszystkich, a w szczególności osoby juz mieszkajace lub wykańczajace dom C34 o opinie i doradztwo. Jak wygląda salon bez zmian w projekcie, a jak może wyglądać bez ściany i kominka?

Dziękuję i pozdrawiam.

Ekspert feng shui proponuje nam aby dokonać zmiany w projekcie dot. umieszczenia kominka na ścianie przylegajacej do pokoju. Wyjaśnia, że kominek na środku domu może powodować w przyszłości brak enenrgi w domu oraz zaburzony rejon centrum, ktory odpowiada za zdrowie mieszkanców. Proponuje aby w domu obszar ten pozostawał wolny, odsłonięty i zupełnie pusty. Aby centrum domu było dużym neutralnym i zrównoważonym miejscem o spokojnej i integrujacej atmosferze.

Mam jednak duże watpliowości czy salon będzie dobrze wygladał bez scianki na ktorej miał być kominek. Czy nie będzie zbyt przestronny dajac poczucie, że odpoczywamy w holu.

Proszę wszystkich, a w szczególności osoby juz mieszkajace lub wykańczajace dom C34 o opinie i doradztwo. Jak wygląda salon bez zmian w projekcie, a jak może wyglądać bez ściany i kominka?

Dziękuję i pozdrawiam.

Tylko dwa nowe zdjęcia czy jakos nie widze reszty? Te ostatnie jakie widzę to z czerwca. Możesz wkleic coś aktualnego? Ciekawa jestem jak postępy:) Mi rodzina przysłała ostatnie zdjecia w formie slideshowu wiec nie mam ich jak doczepic do photosite i pokazać....szkoda.

• 4 weeks później...

U nas okna sa z innej parafii, bo mielismy budowac inny dom do którego kupilismy okna wcześniej i juz nie było ich jak oddać. Ciekawi mnie Jarek czy Wy tez poszerzaliście kuchnię, bo wydaje mi sie ze nie widzę sciany pomiędzy planowa kuchnia a gabinetem?

Masz racje, chyba jesteśmy tu sami we dwójkę, przynajmniej wszystko na to wskazuje.

Temat rynien jest dla nas tak odległy jak przeprowadzka ... Proponowano mi rynny Braasa... Temat interesujący aczkolwiek wymaga wysupłania pewnej ilości gotówki.

Od środy (tylko której) mają nam zbroić wieniec (cholerny dwuteownik 340)

Ciku (co to za nick) czyż byś miała nieaktualny albumik ?