Nat2004 21.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 WITAM! Proszę napiszcie ile czekaliście na decyzję WZ w Krakowie ? Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 21.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Od złożenia wszystkich dokumentów, co nastąpiło w kwietniu, samą WZ dostałam pod koniec sierpnia, przy czym do dziś czekam na jej uprawomocnienie, z uwagi na to, ze ktoś tam nie odebrał listu, nie było zwrotki i przez 2 miesiące i nie mogę złożyć papierów o pozwolenie budowlane. W każdym razie radzę uzbroić się w dużą cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nat2004 21.10.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Bardzo dziękuję za odpowiedż,Ja również złożyłam w kwietniu.Pytałam na początku tego miesiąca,kiedy mogę spodziewać się decyzji i uzyskałam odpowiedż,że za parę miesięcy,bo moja sprawa jest młoda pozdrawiam,Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeyo 14.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Widze ze temat ma kilka miesiecy jednak dla mnie jest bardzo aktualny Zlozylem wniosek o WZ dokladnie tydzien temu. Tez jestem bardzo ciekawy jak dlugo przyjdzie mi czekac. Jezeli ktos z Was tez czeka badz niedawno przez to przechodzil to napiszcie prosze jak dlugo czekaliscie na decyzje. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am76 15.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 1,5 roku. Jeśli sąsiedzi to źli ludzie to sprawa może się ciągnąć baaardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts