darek.biz 21.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Mam działkę i chciałbym postawić na niej budynek ale komercyjny.to jest moje marzenie.Lokal 150 m2 pod pizzerię.Na razie jestem biały w te klocki ale mam zapał.Pewnie zgaśnie mi on jak mi napiszecie ile kasy muszę wydać.Ja podliczyłem że do stanu zamkniętego wydam 120 tys. a ekipie muszę dać 70-80 tyś.Czyli 200 tyś. i 150 tyś. na wykończenie.Mam nadzieję że mnie pocieszycie jakoś.Kolega powiedział że w tych czasach jak ktoś chce budować musi mieć żółte papiery.Pozdrawiam i czekam na miłe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 witaj skad piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Cześć Frosia a Ty na pizze kcesz się wkręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Cześć Frosia a Ty na pizze kcesz się wkręcić? a co? zal ci? przeciez wiesz , ze ja sama pieke pizze moze jakies zlecenie dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.biz 26.10.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 witaj skad piszesz? Piszę z Małopolski z małej miejscowości.Czy masz jakieś doswiadczenie z jakąs budową w ostatnich latach?Pytam bo się zastanawiam czy mnie stac na inwestycję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 26.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A gdzie z Malopolski? Bo ja czesto jezdze po roznych malych miejscowosciach to i chetnie bym wdepnela do wiadomej pizzerii No i witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 witaj skad piszesz? Piszę z Małopolski z małej miejscowości.Czy masz jakieś doswiadczenie z jakąs budową w ostatnich latach?Pytam bo się zastanawiam czy mnie stac na inwestycję.Pozdrawiam hmmmm...z budowa niestety nie ale jea jest juz wybudowany i nawet z Malopolski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 26.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja też sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.10.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witaj, licze ze jak wbudujesz swoj lokal to bedzie biba dla Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.10.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj!Pozwodzenia.Ja też bym się wprosił, bo lubię pizzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 30.10.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kolega powiedział że w tych czasach jak ktoś chce budować musi mieć żółte papiery. Wszyscy mamy źle w głowach, że budujemy, hej hej nanana hej hej hej Idzie przetrzymać i nie zwariować, ja zamieszkałam 2 miesiące temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No to jesteś szczęściarą, my za dwa miesiące może będziemy mieli komplet podług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 30.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No to jesteś szczęściarą, my za dwa miesiące może będziemy mieli komplet podług. Mnie się udało zmaieszkać na gotowych podłogach, chociaż przewidywałam możliwość zamieszkania na betonie Koniecznie chciałam zamieszkać na jesieni. Uwielbiam mój nowy domek, budowa chwilami doprowadzała mnie do pasji, ale bilans ogólny wyszedł na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 I ja witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts