Foczki 17.04.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nie wiem kto produkuje, kupiłem w Darplaście, jak bede u nich to z pewnością zapytam, może im nawet bloczek przywiozę na pokaz A może to jakaś kryptoreklama pepsi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 17.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale jaja - jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 17.04.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ma ktoś przenośnego Rentgena ? Może trzeba mury prześwietlić w poszukiwaniu puszek i butelek?Jestem na 100% przekonny że to było zrobione celowo przez jakiegoś zabawnego pracownika firmy od bloczków. Nie wiem jak to się produkuje ale wpadnięcie takiego obiektu nie mogło być przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 16.05.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Niestety bez zdjęć, odbył się etap układania folii oraz pianki na dylatacje przy ścianach oraz przy rurach no i polał się beton, w ten sposób mamy: STAN ZERO gratuluję to fantastyczne uczucie mieć takie "zero", prawda? powodzenia w dalszym wspinaniu do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2008 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 To zero bylo tak krótko że nie zdążyłem się nacieszyć teraz jesteśmy juz nieco wyżej, postaram się jakies fotki wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Hej Foczki Zerknij do P.W. bo chciałbym Cię oskubać ze skrzyneczki daj znać, bo mnie Bardzo Pilnie potrzebna jeśli jeszcze ją masz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 19.05.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Czekam na wiecej fotek i zycze powodzenia w budowie! Wyglada na to, ze udalo sie wam Foczki trafic na fajna ekipe a o to trudno ostatnimi czasy - trzymam za was kciuki! Pochwalcie sie jaka kolorystyke do domku planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ekipa OK, trochę dużo od nas wymagają kolorystykę to żona wymyśla od tygodnia a mi się nic nie podoba, nie mamy jeszcze nic do pokazania w tej kwestii. Wybralismy tylko "styl", ma być w miarę nowowcześnie, kwadratowo, bialo szaro grafitowo stalowo Do tego czerwony dach bo juz w styczniu kupiliśmy taki więc zostaje a resztę sie pod niego dobierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 20.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 foczki - piękny ten wasz domek i fajnie macie - jesteście na etapie wyższym niż my i trochę wam zazdroszczę:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 20.05.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 frajda jest jak zaczyna rosnąć powyżej poziomu zero też zazdrościłem dopiero co a dziś juz stropy się kładą, właśnie wróciłem z budowy i wrzuciłem foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 20.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Foczki walczycie bardzo dzielnie , aż miło popatrzeć ! Sporo już zrobiliście , taki widok aż oko cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 20.05.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 miło miło, tylko gdzie my teraz będziemy grilować? w domu? mam takie pytanie techniczne, czy pod komin daje się izolację poziomą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 25.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Foczki fajno było się u Was spotkać i Was poznać osobiście .A Wasz domek rośnie aż miło . Jesteśmy ciekawi co zmieniło się u Was od wczoraj - pewnie strop cały ułożony .Za 2 tygodnie to juz pewnie szczyty będą zrobione , a może dach zacznie już być robiony . U nas do tego etapu jeszcze daleko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Strop macie już zalany więc teraz pora na ściany szczytowe i dach.U nas do tego etapu jeszcze daleko - ale robota też sie posuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 30.05.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 jak się u was zacznie to nie zauważycie kiedy będą ściany i strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 01.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Czytam Wasz dziennik z coraz większym zainteresowaniem. Zdjęcia w wykonania szamba bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 04.07.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 foczki o w "mordę" ale szybko, jakiś czas mnie u was nie było a tu proszę szcęka opadła do samej ziemi - jak pięknie:) Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 14.07.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Miało być miesiąc szybciej ale i tak nie wierzyłem w ten termin Byśmy zakończyli w sobotę stan surowy zadaszony ale brakło paru elementów, oficjalnie kończymy we wtorek - jutro Właśnie poleciały nowe fotki do dziennika - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 14.07.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 idziecie jak burza............ach zazdroszczę, kiedy u nas tak będzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 20.07.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Będzie zanim się obejrzysz Jak ogladam te zdjęcia to wydaje się jakby to dopiero wczoraj się zaczynało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts