melatonina 02.08.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Drodzy doświadczeni forumowicze, pytanie jak w temacie.Chyba nie należy kłaść tynków zewnętrznych teraz bo jest za sucho i za ciepło? A może się mylę? A może to zależy od metody? Poradźcie mi coś proszę szybko bo ekipa chce przychodzić od środy a ja mam poważne wątpliwości.Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 02.08.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Na pewno najbardziej wrażliwe na warunki atmosferyczne są tynki mineralne, poza tym należałoby osłonić np. folią ścianę, która jest tynkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 02.08.2003 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Ja będę miała silikatowy bolix, ale juz na wszelki wypadek przełożyłam ekipę na późniejszy termin tylko nie wiem czy dobrze zrobiłam.Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts