tomekIasia 21.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam Jesteśmy już pewni że wybieramy Otylię i w tym tygodniu składamy wniosek o wydanie warunków zabudowy podając parametry Otylii. Szukamy osób które chcą podzielić się doświadczeniami - budują chcą budować mają projekt czy robią przeróbki. Z budową chcemy ruszyć na wiosnę więc chcemy przez zimę wszystko zaplanować http://www.archipelag.pl/projekty-domow/otylia-z-garazem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wookie85 22.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ladna brylka , rzut w sumie ok , jedynie nie podobaja mi sie te fragmenty daszku po prawej stronie nad 1 pietrem , po co to niby ? wywalil bym to o ile juz tego nie zrobilicie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruk99 22.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Zgrabny domek. Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 01.07.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam Jesteśmy już pewni że wybieramy Otylię i w tym tygodniu składamy wniosek o wydanie warunków zabudowy podając parametry Otylii. Szukamy osób które chcą podzielić się doświadczeniami - budują chcą budować mają projekt czy robią przeróbki. Z budową chcemy ruszyć na wiosnę więc chcemy przez zimę wszystko zaplanować http://www.archipelag.pl/projekty-domow/otylia-z-garazem/ Wiem, że wątek już dość stary, pewnie już mieszkacie w Otylii i dlatego bardzo jestem ciekawa Waszych wrażeń. My jesteśmy w trakcie budowy (dzisiaj było zalewanie stropu:yes:) Otylii z podwójnym garażem. Od początku bardzo nam się podobał ten projekt, zmian wprowadziliśmy niewiele - największa to rezygnacja z balkonu. Może podzielicie się swoim doświadczeniem z Otylią, a może Otylię buduje też ktoś jeszcze i znajdzie czas na wpisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 25.08.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Spróbuję odświeżyć ten wątek. Czy naprawdę tak niewiele osób wybudowało lub buduje Otylię? Proszę, odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 17.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Cóż, widzę, że w temacie Otylii nic się nie ruszyło. My już mieszkamy w swojej, przeróbki były w zasadzie kosmetyczne. Gdyby ktoś chciał skorzystać z naszych doświadczeń to chętnie się podzielę. Pozdrawiam wszystkich budujących Otylię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts