jea 24.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Równie dobrze można go przenieść do Białegostoku, nie mam nic przeciwko temu Lepiej do Niu Wsi, metropolia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Czyli co - wybudujem stadion, a miasto dopełznie samo? Czy cóś? Nie rozumiem artystki szczerze mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.10.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Czyli co - wybudujem stadion, a miasto dopełznie samo? Czy cóś? Nie rozumiem artystki szczerze mówiąc To proste: połączy się Łomianki z Wa-wą nową linią metra i wybuduje czteropasmową drogę bardzo szybkiego ruchu. Burmistrz Łomianek [kolega partyjny HGW] nie będzie miał nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Czyli co - wybudujem stadion, a miasto dopełznie samo? Czy cóś? Nie rozumiem artystki szczerze mówiąc To proste: połączy się Łomianki z Wa-wą nową linią metra i wybuduje czteropasmową drogę bardzo szybkiego ruchu. Burmistrz Łomianek [kolega partyjny HGW] nie będzie miał nic przeciwko. A nowy peron będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A nowy peron będzie??? Nawet pętla. A może Łomianki przebiją Włoszczowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Z punktu widzenia ekonomi to jest niby realne, ale przecie Łomianki z tego co pamiętam to chyba z drugiej strony od Okęcia.I to jest chore.Bo z tego co pamiętam tam za łŁokenciem to jakaś taka trasa jest, chyba ze dwa pasy ma i metro też nie za daleko i od A2 też mniej daleko niż z Łomianek. Dletego uważam to za chore. Alianz Arenę b. ładnie z autostrady widać.A tak poza tym jeżeli te pieniądze ze sprzedazy poszłyby na stadion to mniej o różnicę wyjeto by z Waszych i moich podatków. Ale mowa była z początku o jakiejś Białołece. A gdzie to? Wszystkim patriotycznym Warszawiakom chciałbym przypomnieć jakiś marsz z wzeszłego roku. Całe miasto sparaliżowane. Więc uważam, że wyniesienie stadionu poza miasto nie jest tak do końca logistycznie głupie. Tym bardziej, że stadion nie buduje się na jedną imprę.Ale jak słusznie zauważyła Jola peron być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 PRZERWA NA ŻART POLITYCZNY!!!!!!! tak dla rozluźnienia (fragment wywiadu z G. Holoubkiem): "Przytoczę taki obrazek obyczajowy, który moim zdaniem dobrze ilustruje to, co się teraz dzieje w polskiej polityce. W jednym z teatrów na próbie Kalina Jędrusik zapaliła papierosa. Na scenie nie wolno palić papierosów. Zbliżył się strażak i powiedział: "Proszę zgasić papierosa, bo tu nie wolno palić". A Kalina, jak Kalina - z wdziękiem odparła: "Odpierdol się strażaku!". I on strasznie się zamyślił, poszedł za kulisy i tam trwał jakiś czas. Potem nabrał powietrza, wrócił na scenę, ale tam już nie było Kaliny, tylko Basia Rylska. On jednak tego nie zauważył, bo oczy zaszły mu bielmem z wściekłości, i krzyknął do Rylskiej: "Ja też potrafię przeklinać, ty kurwo stara!". Kompletnie zdumiona Basia pobiegła do Edwarda Dziewońskiego, który był reżyserem spektaklu, i powiedziała mu, że strażak zwariował, bo ją zwyzywał bez żadnego powodu. Dziewoński strasznie się zezłościł, poszedł do strażaka i powiedział: "A pan jest chuj!". Tylko że... strażak na posterunku też był już inny. Więc tak wygląda życie polityczne w naszym kraju." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Pięknie ujęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ...Mój daleki krewniak mówi mi: - Będę głosował na PiS, oni zaprowadzą porządek. - To jeszcze nie zaprowadzili!? - dziwię się. - Jeśli nie zaprowadzili, to dlatego, że im przeszkadzają. Oto matryca tej umysłowej formacji. Typowe dla wielkich porządkowych tego świata, że droga do porządku nie ma końca, porządek oznaczałby, że nie są już potrzebni. Jest więc w zasięgu ręki wizja PiS po wyborach jako bezrobotnej, monstrualnej sprzątaczki, która latami będzie zrzędzić tracąc kolejne zęby; znowu korupcja, obcy rządzą, oligarchowie. Wracając do krewniaka, niedawno oglądałem jego gospodarstwo, blisko miasta, ale zarazem jakby nadal daleko.... Uwiedziona przez CBA posłanka postąpiła niemoralnie i zasługuje na karę, ale czy bardziej upadła niż bliźniacy? Oni zostali uwiedzeni przez władzę tak żarłocznie, że aby ją zachować, byli gotowi paktować z Lepperem, Giertychem, z diabłem w sutannie i z dawnymi komunistami. A za sobą pociągnęli ogłupiałe rzesze. Kto ma więc większy dorobek w moralnym upadku?...http://www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=20551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Paulka - genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 26.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ... ... Uwiedziona przez CBA posłanka postąpiła niemoralnie i zasługuje na karę, ale czy bardziej upadła niż bliźniacy? Oni zostali uwiedzeni przez władzę tak żarłocznie, że aby ją zachować, byli gotowi paktować z Lepperem, Giertychem, z diabłem w sutannie i z dawnymi komunistami. A za sobą pociągnęli ogłupiałe rzesze. Kto ma więc większy dorobek w moralnym upadku? ... http://www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=20551 uwiedziona posłanka, z tego co sie orientuje była "prawdziwą szychą PO" W sejmie wystepowała tylko raz w sprawie, która ja dotyczyła. Jesli chodzi o obietnicę prywatyzacji szpitala, to troche się spóźniła - szpital ten jest prywatny od 11 lat Świadczy to tylko o tym, ze kobieta nie wiedziała o czym mówi, potrzebowała kasy i była zapatrzona w faceta. Zrobienie z tego szopki telewizyjnej było żałosne, zresztą sam szef PISu przyznał że to i debata z Tuskiem im najbardziej zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 E no nowy rok ma być, a nie o starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No to machnij jakąś pastorałkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Chciałem zabluźnić coś na nutę: Bóg się rodzi aleć odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ja w takim razie...drugi żart polityczny (zasłyszany w jakichś wiadomościach): Ponoc pierwszą ustawą PO ma byc zmiana hymnu polskiego z "Jeszcze Polska nie zginęła" na "Kocham cię jak Irlandię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Podobno w nowym roku nie będzie już tanich wczasów dla urzędników i polityków w rządowych ośrodkach wczasowych. Będziemy sprzedawać ośrodki wypoczynkowe - powiedział dziennikowi "Polska" Aleksander Grad, minister Skarbu Państwa. Już wkrótce zajmie się tym rząd. Kancelaria premiera, poszczególne ministerstwa i rządowe agencje dysponują teraz około dziewięćdziesięcioma ośrodkami nie tylko w Polsce, ale i za granicą - m.in. w Bułgarii. Jednak przynoszą one corocznie wielomilionowe straty. Zapowiedź ich prywatyzacji przyjmują entuzjastycznie eksperci. - Nareszcie. Niech sprzedają - mówi Robert Gwiazdowski z Centrum im. Adama Smitha. - Ośrodki wypoczynkowe przy urzędach to pozostałość PRL-u. Urzędnicy, tak jak wszyscy, mogą wypoczywać w prywatnych ośrodkach - podkreśla Gwiazdowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.11.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Podobno w nowym roku nie będzie już tanich wczasów dla urzędników i polityków w rządowych ośrodkach wczasowych. słyszałem to w 1989. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.11.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Podobno w nowym roku nie będzie już tanich wczasów dla urzędników i polityków w rządowych ośrodkach wczasowych. słyszałem to w 1989. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.11.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dwa lata temu tez jakby słyszałam.Widac to stały element powyborczy. A potem jak zwykle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Czyli co? Nie zrezygnują z gratisów nawet w nowym roku? Słyszałem, że prezydent swoją posiadłość na Helu grodzi. Jako, że PiS sprzedał (czyt. wyprzedał obcemu kapitałowi ) siedzibę partii w Warszawie, pewnie będzie tam mieł nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts