sta28 02.08.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Zwykle stososuje sie do ochrony np. Drewnochron. W tartaku który ma mi przygotować więźbę powiedziano, że stosują KUPRAFUNG-P. Spotkał sie może ktoś z takim środkiem (wytwór polski, jakiejś spółki...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.08.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 dobrze by bylo, zeby zaimpregnowal ci srodkiem przezroczystym, farba wszystko zakryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.08.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Środek przeźroczysty czy nie - łatwo i tak o wpadkę. Ja przymierzam się do impregnacji ciśnieniowej w pewnym okolicznym tartaku który produkuje galanterię ogrodową. Kiedyś mieli wyśmienitą opinię, teraz zaczyna być różnie mimo iż paru gości poleciało z roboty. Sam nie wiem. Bezbarwny impregnat wymaga wiary w wykonawcę, zabarwiony można sprawdzić częściowo, ale ile tam było impregnatu, a ile barwnika...Szkoda, że nie mam czasu bo bym zrobił jak znajomy - wykopał rowy, wyłożył folią i zalał impregnatem. Małę elementy moczył dobę, duże (przekrojowo) dwie doby. Wcześniej wszystko było dobrze przesuszone więc chłonęło aż miło... tylko skąd czas na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts