mika31 22.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Byłam raptem w dwóch miejscach na Bartyckiej. Tyle zdążyłam zrobić w sobotę.Może jest jakiś gigant, gdzie znajdę wszystkie możliwe firmy i przekroje cenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 22.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Spory wybór jest w TTW Opex ( Al. Jerozolimskie i Domaniewska ). Ja osobiście nie lubię Bartyckiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 22.10.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Do oglądania polecam TTW Opex i Inwest Bud na Puławskiej 599, a potem zakupy w internecie na http://www.eplytki.pl lub w marketach budowlanych. Płytki, które w TTW Opex kosztują 86 zł/m2 kupiłam w Leroy Merlin za 28,50! Trochę czasu to wymaga, ale jaka satysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 22.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Sarabando, ciekawe jakie to płytki? Może do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 23.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Największy wybór to jednak na Bartyckiej, zwłaszcza na samym końcu tego terenu jest kilka wiekszych sklepów z cenami ponizej 150 zł/m2 (na końcu, czyli najdalej od Czerniakowskiej - nie wiem jak to wytłumaczyć).J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 23.10.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Sarabando, ciekawe jakie to płytki? Może do kuchni? Chodzi o te po 28,50? To hiszpańskie płytki LOFT SILVER (ceramika MARCONI) - mieli jakąś wyprzedaż. Mój mąż jest załamany... A dzisiaj prawie podjęłam decyzję, że na kominek to jednak musi być marmur RAIN FOREST GREEN \, który doprowadza mnie do obłędu... I Luby stwierdził, że teraz to i do salonu nie będzie mógł wchodzić. A kamień ten też znalazłam tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cergres 26.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja moge dodac jeszcze sklep internetowy z plytkami http://www.lazienki24.pl Sprawdzalem eplytki ale lazienki24.pl dowozi do Warszawy wlasnym samochodem wiec mniejsza szansa ze cos sie uszkodzi tak jak w przypadku wysylki kurierem. Dodatkowo taniej znalazlem plytki Calle i Maxima Pozdrawiam Do oglądania polecam TTW Opex i Inwest Bud na Puławskiej 599, a potem zakupy w internecie na http://www.eplytki.pl lub w marketach budowlanych. Płytki, które w TTW Opex kosztują 86 zł/m2 kupiłam w Leroy Merlin za 28,50! Trochę czasu to wymaga, ale jaka satysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 27.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Valdi w Ursusie przy al.Jerozolimskich, parę sklepów po drodze, sklepy na Jagiellońskiej 2 -8? Parę średnich sklepów, razem spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 27.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A dzisiaj prawie podjęłam decyzję, że na kominek to jednak musi być marmur RAIN FOREST GREEN \, który doprowadza mnie do obłędu... I Luby stwierdził, że teraz to i do salonu nie będzie mógł wchodzić. A kamień ten też znalazłam tanio... Sarabanda, mnie do obłędu doprowadza Rain Forest Brown nieszlifowany Gdzie znalazłaś tanio??????? Co prawda nie na kominek, ale MUSZĘ kupić taką płytę, najwyżej będzie wisiała jako obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Obstawiam Greston przy Krakowskich. Trzeba byc bardzo wybrednym , zeby tam czegos nie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 27.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rrmi, dzięki Stronę juz odwiedziłam, ale nic mi to nie dało i będę musiała tam pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek29 04.11.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Całowicie zgadzam się się z rrmi. Profesjonalna obsługa widać że ma się do czynienia z fachowcami. Zresztą jest to chyba jedyny taki duży salon w Wawce gdzie maja kompletnie zaaranzowane lazienki i taki wybor ceramiki i plytek Wybralem tam plytki do salonu nibawem wracam po 2 lazienki http://www.greston.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Sarabanda ja też choruje na Loft Silver U mnie znalazłam po ok 38zł/m2 ale to 2 gatunek. Kupowałaś same płytki czy dekory też? Kurcze ja mam 100km do Wawy ale moze warto jechać za tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 25.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Sarabanda ja też choruje na Loft Silver U mnie znalazłam po ok 38zł/m2 ale to 2 gatunek. Kupowałaś same płytki czy dekory też? Kurcze ja mam 100km do Wawy ale moze warto jechać za tymi płytkami Mayland! Zbyt rzadko zaglądam na Forum i odpisuję dopiero teraz... Jutro będę w LM i sprawdzę (mam nadzieję, że nie za późno) czy jeszcze mają te płytki w promocji, ja je kupowałam chyba we wrześniu i odbierałam w ubiegłym tygodniu. Różnie to wygląda z promocjami... Za dekory płaciłam już bez promocji, coś około 50 zł za płytkę ze wstawionymi kwadratami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaGórka 29.08.2019 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 ja tez miałam spory problem bo na bartyckiej taki misz masz, że ból głowy jeden. w koncu pojechalam do piaseczna i tam mają wszystko normalnie poukładane że mozna poogladac, zdecydowałam sie na płytki gresowe marmuropodobne marki Ricordena dla mnie przepiekne 60x120, polecam zajrzec do nich https://plytki-warszawa.in360.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts