mikita 22.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 klej po folii na wannie akrylowej? Zgapiłam się na początku, a teraz już od paru dni czyszczę i nic, próbowałam HG czysta łazienka, szorowałam szczoteczką do zębów, różnymi szmatkami i nic. Może ktoś ma jakiś patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 23.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja proponuje zareklamować tą wannę ,niech przyjadą i wyczyszczą ,przecież słono kosztowała ta wanna to niech teraz resztki foli usuną,pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 23.10.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 być może benzyna ekstrakcyjna pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 lub spirytusem spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaldum 27.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Klej po foli usuniesz zmywaczem bezacetonowym. KONIECZNIE BEZACETONOWYM czynnikiem aktywnyn jest tam /przynajmniej powinien być jak producent nie oszukuje/ octan etylu. Możesz też spróbować preparatów do zmywania pozostałości folii na plexi i metalu Dostaniesz takie zmywacze w sklepie z foliamii dla reklamy. Wskładzie muszą mieć alkohol etylowy + octan izopropylu lub octan etylu. koszt ok 25 zł za litr. Niektóre są bardzo agresywne, nie polewaj nimi wanny , preparat na ściereczkę i pocierać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 05.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 kto Ci sprzedał taką wanne? podaj producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 06.11.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dzięki bardzo:) Wanna Koła.Dzwoniłam do nich na infolinię i też poradzili zmywacz bezacetonowy. Trochę zeszło, ale nie do końca, bo jak trochę kurzu siądzie to widać, że klej jednak został. Radzili jeszcze denaturat, ale jeszcze nie próbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a może kosmofen do czyszczenia okien pcv? On super działa na klej na pcv, ale jak na akrylu...nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts