Gość elutek 25.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 acrobaleno - nick kojarzy mi sie z akrobacjami, cyrkiem , ew. grupa taneczna nie jestem przekonana zielona, literki Ci się poprzestawiały nie acro... , lecz arco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ha! poprzestawialy mi sie totalnie bo .... od samego poczatku tak wlasnie "czytalam" nick "acrobaleno" I dopiero teraz po Twojej uwadze widze ze faktycznie jest ARCO (moze mam zadatki na dyslektyczke ?- nie wiem ) [arcobaleno - b. przepraszam ze od ponad 2ch lat zle czytalam twoj nick ) Ale to tym bj utwierdza mnie w przekonaniu ze nazwa moze byc mylona i blednie czytana - co chyba nie jest dobre dla nazwy firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.10.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ew-ka - niezły misz-masz A tak w ogóle nawet nie wiedziałam, ze takie konkursy są organizwane Zielonooka - no nieźle, nieźle...akrobacje cyrkowe mówisz Dolce Vita - pięknie brzmi i kiedyś gdy myślałam nad nazwą dla własnej kawiarni (bozeszzzz czego ja jeszcze nie wymyslę ) to brałam tę nazwę pod uwagę Dlatego właśnie. ze kojarzy mi się dziwnie ze słodyczami (głodnemu chleb na mysli ) Albo jeszcze z wodą mineralną... Myślę, myślę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 26.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 RAFALALA przy okazji uderzysz w nowy segment Klienta - nie odkryty o nieznanej sile nabywczej. A tak nawiasem to w Łodzi jest pub dla fajnych inaczej - mają cały czas 100% obłożenie !!! Niezły pomysł na biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 26.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ja użyłabym słów; ELITTA albo FORRUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 26.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 albo MAJBAH ( jak ten od Rydzyka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.10.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zmieniłam sobie avatar, żeby nie było wątpliwości, że chodzi o ARCOBALENO Właśńie szukam inspiracji na logo i takie ładne kwiatki mi wpadają w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts