tola 25.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja palca wcale nie przyłożyłam, a wyszło, że jestem O, to musisz być w zaawansowanej i mnogiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja mam że nie jestem ...ale może to i dobrze , bo jak zapytałam moje dzieci czy chcą mieć w domku dzidziusia to stwierdziły "mama, ty se nie żartuj...taki obciach" pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja bym się tak tym przyciskiem nie bawił. Od takiej częstej zabawy może być ciąża mnoga. Nie daj Panie Boże bliźniacza i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 25.10.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hurrrra!!!! Dziś znów nie jestem w ciąży!!! Udało się w nocy nie zmienić stanu ... Ale becikowego też nie będzie ... buuuuuuu... I z czego sie cieszysz, ja też. Tak sie zastanawiam kto mnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hurrrra!!!! Dziś znów nie jestem w ciąży!!! Udało się w nocy nie zmienić stanu ... Ale becikowego też nie będzie ... buuuuuuu... oh cholera......... a ja jestem!!!! (ps. tez nie przylozylam palca - bo za dlugo czytalam instrukcje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hurrrra!!!! Dziś znów nie jestem w ciąży!!! Udało się w nocy nie zmienić stanu ... Ale becikowego też nie będzie ... buuuuuuu... oh cholera......... a ja jestem!!!! (ps. tez nie przylozylam palca - bo za dlugo czytalam instrukcje ) Ech, Zielonooka, w szkole pewnie już "radzieckiego" języka nie miałaś. Ja za drugim razem, nawet palca do tego nie przyłożyłem i wyszło mi, że jestem w zaawansowanej ciąży . Wczoraj było, że nie. ? Zamiast becikowego zgarnę nagrodę Rockefelera dla pierwszego faceta co urodzi dziecko i będę żył dostatnio. Nie tylko ja, ale też i moje dzieci i wnuki. Cholercia, dolar spada na łeb na szyję. Nie znacie jakiegoś sposobu na przyspieszenie porodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 niech to diabli.. .10 razy podchodziłem.. ciągle wychodzi że nie jestem... odstąpi ktoś swojego kciuka?? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 mialam "radziecki"w 7 i 8 klasie podstawowki potem wycofali z obowiazkowego nauczania ale i tak pamietam ze noga z niego bylam - pisalam sobie "fonetycznie" wszystko nad tekstem czytanki w podreczniku za co pani od rosyjskiego bila po łapach maksiu - moge ci odstapic tego ciazowego kciuka - ale jak zgarniesz te miliony dolarow to polowa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 niech to diabli.. .10 razy podchodziłem.. ciągle wychodzi że nie jestem... odstąpi ktoś swojego kciuka?? :D pozdrawiam m. maksiu, może... jestes bezpłodny i tylko sztuczne zapłodnienie "in vitro" Ci pomoże? Tak się zdarza. I musisz mieć kasę, bo NFZ nie zamierza za to płacić, choć teraz może się to zmieni. A nagroda się z Tobą podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no i ok - potrzymam cie za łapke w trakcie porodu (moze nie zemdleje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no i ok - potrzymam cie za łapke w trakcie porodu (moze nie zemdleje ) Dziękuję Zielonooka, na forum zawsze można liczyć na przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Faceci to chyba powinni coś innego przykładać a nie kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Faceci to chyba powinni coś innego przykładać a nie kciuka Ja nic nie przykładałem i wyszło, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no i ok - potrzymam cie za łapke w trakcie porodu (moze nie zemdleje ) Dziękuję Zielonooka, na forum zawsze można liczyć na przyjaciół. to bylo akurat do maksia ale ok - mam dwie łapki wiec moge was obu za rece potrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zielonooka, dzielimy po 1/3 Ty: 1/3 za trzymanie za rączkę, Maksiu i ja za efekt też po 1/3. Zgoda? Jeśli nie to wyjadę do Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no i ok - potrzymam cie za łapke w trakcie porodu (moze nie zemdleje ) Dziękuję Zielonooka, na forum zawsze można liczyć na przyjaciół. to bylo akurat do maksia ale ok - mam dwie łapki wiec moge was obu za rece potrzymac byłem trzymaczem podczas porodu.. wiec mogę być i trzymanym :D więc rozumiem ze kasą dzielimy sie 50/50 a dziecko zostaje ze mna, tak? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak po co mi dziecko jak dostane 1/2 z 10 mln $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no i ok - potrzymam cie za łapke w trakcie porodu (moze nie zemdleje ) Dziękuję Zielonooka, na forum zawsze można liczyć na przyjaciół. to bylo akurat do maksia ale ok - mam dwie łapki wiec moge was obu za rece potrzymac byłem trzymaczem podczas porodu.. wiec mogę być i trzymanym :D więc rozumiem ze kasą dzielimy sie 50/50 a dziecko zostaje ze mna, tak? pozdrawiam m. Taaaaak, to moja ciąża potwierdzona radzieckim testem to pies? Dzielicie się po 1/2, a moja dzidzia to co? Luuuuuudzie, jestem ciężarny. A Maksiu pisze, że po 1/2. Ja zawsze miałem takie "Zezowate szczęście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ty dostaniesz becikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no ok - nie chce byc swinia dzielimy sie na 3 czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts