tomek1950 25.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no ok - nie chce byc swinia dzielimy sie na 3 czesci Zawsze wierzyłem, że jesteś fajną dziewczyną. Dzięki. Już dobrze. Wiesz, w ciąży mieszanka nastrojów. 1/3 to też sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 mam lepszy pomysł... ja biore dwoje dzieci i dwa becikowe.. a wy dzielicie sie $$pasuje??m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 mam lepszy pomysł... ja biore dwoje dzieci i dwa becikowe.. a wy dzielicie sie $$ pasuje?? m. Cwaniak. Becikowe masz jak w garści, a my $$ Stwierdzą, że jestem kobietą i po "ptokach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 babskie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kurde, przeczytałam instrukcję (bo język radziecki, przez całą średnią jeszcze miałam ) i okazało się, że ja zły palec przykładałam Dzisiaj jezdem w ciąży Ło Matko i jak ja to mężowi wytłumaczę , że co, że niby często dzwonił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kurde, przeczytałam instrukcję (bo język radziecki, przez całą średnią jeszcze miałam ) i okazało się, że ja zły palec przykładałam Dzisiaj jezdem w ciąży Ło Matko i jak ja to mężowi wytłumaczę , że co, że niby często dzwonił? Widocznie dyndanie jest skuteczne (bywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.10.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 kiedyś ruscy wymyślili maszynkę do której należało wpuścik kroplę krwi i wykazywała stan zdrowia.Wania wpuśł kroplę swojej i na ekranie pojawił się komunikat "jesteś zupełnie zdrowy masz tylko zwichnięty nadgarstek " Wania więc dla sprawdzenia maszyny wpuścił kroplę krwi babci kroplę krwi dziadka i kroplę swojej spermy.komunikat :BABCIA REUMATYZM , DZIADEK PROSTATA A TY SIĘ NIE ONANIZUJ BO MASZ ZWICHNIETY NADGARSTEK..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 28.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mój lekarz to dopiero patałach!!! Test mówi, że w ciąży nie jestem, a lekarz , że w 4 miesiącu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 02.11.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja głupia czekam aż dziecko się urodzi już trzeci dzień po terminie, a tu okazuje się, że wogle w ciąży nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 hop do góry jakby ktoś jeszcze testu nie zrobil albo zapomnial albo mu się coś przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 14.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 cholera, no jestem, czerwony jak nic, że też daltonizmu po ojcu nie przejęłam, żyłabym chociaż w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.03.2008 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 baba! cwaniaro stara! nudzisz się jak mops! wybudowałaś, wiem, ale twoja rada żeby halogeny chować w puszki po brzoskwiniach - słuszna była - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 hop do góry jakby ktoś jeszcze testu nie zrobil albo zapomnial albo mu się coś przypomniało ja już po chrzcinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 hop do góry jakby ktoś jeszcze testu nie zrobil albo zapomnial albo mu się coś przypomniało ja już po chrzcinach tos sie uwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Byłam w ciąży, jezdem w ciąży - widać słonica ze mnie jakaś Do roboty się trza brać, coby test uwiarygodnić No to "Władziu, kończymy i robimy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts