Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PIERNIKOWY domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tosinek...moi rodzice to dopiero pokazali :D Zaczynali w marcu 2003, a w lipcu już mieszkali. Przy wykończeniówce było tyle ludzi, że moja mama jak jechała na budowę to nie wiedziała kto jest kto. Ja w tym czasie rodziłam 8)

:o ale masz szybkich rodziców :wink:

My zaczęliśmy w czerwcu 2007 i wprowadzkę bym chciała w sierpniu 2008 -ale mnie naród straszy, że mi wylewki nie wyschną i parkiet mi pofaluje :-? ...

Madzialenko, jak tam łazieneczki? Szafeczka już wisi?

Mam nadzieję, że ekipa ładnie wyfrezowała blat :)

Masz jakieś zdjęcia???

dopiero dzis maja sie zabrac za montaz i troche mnie to martwi, bo siedze w domu z zapaleniem oskrzeli i zdalnie steruje wykonczeniowka. ale jutro pojade, wiec jakby co, zrobie zdjecia i moze wreszcie cos wkleje.

Tosinek...moi rodzice to dopiero pokazali :D Zaczynali w marcu 2003, a w lipcu już mieszkali. Przy wykończeniówce było tyle ludzi, że moja mama jak jechała na budowę to nie wiedziała kto jest kto. Ja w tym czasie rodziłam 8)

:o ale masz szybkich rodziców :wink:

My zaczęliśmy w czerwcu 2007 i wprowadzkę bym chciała w sierpniu 2008 -ale mnie naród straszy, że mi wylewki nie wyschną i parkiet mi pofaluje :-? ...

My tez ciagle slyszelismy, ze za szybko, ze za mokro itp. A tymczasem tesciowie zaczeli budowe pod koniec czerwca, przeprowadzili sie 30 listopada i od 7 lat nic sie nie dzieje. Wszystko zalezy od tego jak bedziesz wykanczac - my od poczatku wiedzielismy, ze beda plyty K-G, bo nie ma czasu na schniecie tynkow.

Bedzie dobrze, trzymamy kciuki.

dopiero dzis maja sie zabrac za montaz i troche mnie to martwi, bo siedze w domu z zapaleniem oskrzeli i zdalnie steruje wykonczeniowka. ale jutro pojade, wiec jakby co, zrobie zdjecia i moze wreszcie cos wkleje.

To czekam z niecierpliwością, bo u mnie mozliwe, ze zaczną jutro :) Może coś podpatrzę :)

A z lamp w salonie zrezygnowalismy. podwiesimy sufit i będą halogenki... Tyle tych lamp w domu mamy (halogeny tylko w hollu i łzience), że wystarczy ;)

Wiecie, ja miałam rozpiskę tak, co by się z 3 tygodnie wprowadzić ale..........

1. złamałam nogę, o czym cała Polska już wie

2. trzeba zarabiać pieniądze, na szczęscie franciszek dzisaj mały :D

3. Szlak trwił grafik bo się mojemu ślubnemu ŻADNE okna nie podobają

a na marginesie, co to za płytki w salnie?

a na marginesie, co to za płytki w saloniie?

a my na pewno :D

jesli Cie to pocieszy ja jestem w pracy 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobe :D

dlatego okna wybieralam sama :D

a na marginesie, co to za płytki w saloniie?

to chinski gres rektyfikowany typu trawertyn - firma SAN DEBO czy jakos tak.

Nie martw sie, tez sie niedlugo przeprowadzisz.

Niestety nie bardzo jest jak zrobic zdjecia, bo wszedzie jest taki balagan :evil: , ze nie ma gdzie sie ruszyc. Ale od jutra powinno sie sprzatac, wiec moze cos cykne. Przeprowadzaka ustalona na sobote.

Nastka, masz tu telefon do firmy od ogrzewania elektrycznego 601 625 121, facet nazywa sie Klos. Powiedz, ze masz telefon od Krankowskich ze Zlotorii.