madzialenka 07.03.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Czytałam w innym wątku, że spotykałyście się z dziećmi u ciebie, szkoda, że za późno doczytałam, bo wprosiłybyśmy się z Agatką A tak w ogóle to mam nadzieje, że kiedyś się umówimy, u was albo u nas, bo też zapraszam, chociaż pomimo tego, że wprowadziliśmy się wcześniej mamy więcej do zrobienia niż wy obecnie. Agatka do przedszkola niby się przyzwyczaiła, ale jakby mogła to z chęcią siedziałaby w domu i się z niego nie ruszała. Do Torunia jeździmy dość często, w niedziele byłyśmy w Baju na "Dziadku do orzechów", w najblizszym czasie chcemy pojechać na łyżwy, bo zima się skończy, a my na lodowisku byliśmy tylko raz w tym roku. A i wybieramy się wiosną do koleżanki która mieszka koło Alfika, bo obiecałam Agacie, że pojedziemy na plac zabaw koło niego, aby mogła sobie powisieć na tamtejszych drabinkach. Ola, Wy macie otwarte zaproszenie. NApisz tylko kiedy wybieracie sie do Torunia, to sie umowimy. A moze podeslesz jakies zdjatka domu, ciekawosc mnie zje. Jak nie chcesz tu, to podam maila prywatnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 madzielanka spisałaś się na medal. Drugie zdjęcie kabiny, to jest to co chciałam zobaczyć. Też myślę nad takim rozwiązaniem prysznica, bo bardzo mi się podoba. A czy już masz na oku jakieś drzwi? Ciesze sie, ze pomoglam. Rozwiazanie sprawdza sie doskonale, tylko pamietaj, zeby lampke nab umywalka wybrac specjalna lazienkowa (chodzi o szczelnosc), bo czasem cos chlapnie z prysznica - nie mam scianki do sufitu. A nad drzwiami nie zastanawiam sie, bo ich brak mi nie przeszkadza. Wytarcie podlogi zajmuje pol minuty. Teraz caly zapal koncentruje na ogrodzie. TZN na razie staram sie ogrodzic i nie zwariowac. Swoja droga, wiecie ile kosztuja slupki ogrodzeniowe? Nam zaspiewali ceny z przedzialu 25 - 32 zl za sztuke. I to bez malowania. No ale z blachy 3mm. Cienszych nie chcielismy. Ale mam juz piekny projekt ogrodu i chetnych do dostarczenia czesci nasadzen. Zatem do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 07.03.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Madzialenko, czy ta kabina jest całkiem otwarta czy macie zasłonkę prysznicową?U mnie też jest kabina murowa, tyle że brodzik tak z 15 cm nad poziome podłogi i chcę zrobić zasłonkę. Na razie na drzwi szklane się nie decyduję, zobaczę jak będzie z zasłonką właśnie. Pytałaś wyżej czy już mieszkam... no niestety, jeszcze nie:-( Wychodzi mi na to, że przeprowadzka tydzień, dwa po świętach. pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 07.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Napisz na priv maila to podeśle, ale w przyszłym tygodniu, bo nie mam zdjęć przy sobie, a w domu niestety jeszcze nie mamy netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.03.2008 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Kochana Madzialenko! Serdecznie gratuluję udanego domku! Ja mam do Ciebie takie pytania: Jaki wymiar mają te duuuże drzwi tarasowe? Czym jest przykryty dach? Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam Nell - mama Julki (4l.) i Mikołaja (6 miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 17.03.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Kochana Madzialenko! Serdecznie gratuluję udanego domku! Bardzo dziekuje. Ja mam do Ciebie takie pytania: Jaki wymiar mają te duuuże drzwi tarasowe? Calosc ma wymiar 360x220 cm w rownym podziale na segmenty 120 cm. Taki sam wymiar (120x220) maja witrynki na scianach bocznych. Czym jest przykryty dach? Dach pokryty jest gontem bitumicznym firmy IKO http://www.iko-shingles.pl/ wzor Cambridge, kolor Charcoal gray Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam Nell - mama Julki (4l.) i Mikołaja (6 miesięcy) Jesli jestes z okolicy to zapraszam w odwiedziny. Tez pozdrawiam Magda - mama Antosia (prawie 5 lat) i Jasia (10 miesiecy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 SERDECZNIE DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!!!! Madzia ! Ale ty jesteś niesamowita !!! Odpowiadasz na wszystkie pytania i wszystkich do siebie zapraszasz !!! Bardzo chetnie odwidziłabym Cię z dziećmi, ale mieszkamy baaaaaaaaaaaardzo daleko od Was. W Pszczynie (woj. slaskie) Pozdrawiamy i całujemy maluchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 17.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/166/f38b0475ed54a56fmed.jpg Trzeba przyznać, że fugi do tych ciemnych płytek ściennych wybraliście koncertowo...u moich rodziców są za jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 17.03.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Trzeba przyznać, że fugi do tych ciemnych płytek ściennych wybraliście koncertowo...u moich rodziców są za jasne... A dziekowac, dziekowac. Fugi to czekolada MAPEI, do jasnych mam ich jasmin. Ale bys widziala obsluge salony jak przykladalam probki fugi do plytki i ciagle to nie bylo to. Juz myslalam, ze bede mieszac, a tu - czekoladka. Lepsza mine mial tylko facet jak dobieralam kolor na sciane w sypiali do kolorow z poscieli. Bylam podobno pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.03.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wszystkim nas odwiedzajacym zyczymy spokojnych Swiat http://images34.fotosik.pl/186/8997b011a48e2ca4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.03.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Madzialenko, dla Ciebie i Twoich bliskich również Wesołych Świąt Spokojnych, pełnych ciepła i radości... http://img170.imageshack.us/img170/6734/zlotydwv4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 21.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 madzialenka super wnetrza, pieknie to u was wyszlo.Mam kilka pytan:-czy kuchnia jest z Ikei??? (ostatnio zachorowalam na biala kuchnie)-plytki z trawertynu ile kosztowaly???-i co macie zrobione na scianie miedzy salonem a kuchnia?tynk strukturalny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/schutzengel.gif Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy - Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/186/08ebd94d95777879m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.polskiesadownictwo.pl/userimages/JAJKO.jpg Z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.03.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Bardzo dziekujemy Wszystkim za zyczenia swiateczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.03.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 madzialenka super wnetrza, pieknie to u was wyszlo. Bardzo dziekuje za mile slowa Mam kilka pytan: -czy kuchnia jest z Ikei??? (ostatnio zachorowalam na biala kuchnie) Tak, kuchnia to APPLAD bialy z IKEI. Wlasciwie to nie tyle bialy, co leciutko smietankowy, czyli idealnie dobrany do moich scian. Prawde mowiac niezle sie naszukalam takiego koloru frontow, bo w salonach kuchennych fronty bylu albo biale, albo wpadaly z zolc. -plytki z trawertynu ile kosztowaly??? Plytki podlogowe kosztowaly 56 zl/m2, a scienne - niestety nie pamietam. -i co macie zrobione na scianie miedzy salonem a kuchnia?tynk strukturalny? Na scianie jest polozony tynk trawertynowy. My zdecydowalismy sie na jego podstawowy wariant, bo jest najbardziej zblizony do naturalnego. Pieknie wyglada tez lekko wyzlacany, ale wtedy wpada w zolc. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ale pięknie! Ta Twoja sofa jest genialna, tylko, że cena trochę mnie zszokowała... No, ale za to efekt jest niesamowity i wiesz... STO LAT, STO LAT, STO LAT! Dla Ciebie i męża. Fajnie tak, przynajmniej nie jestem dziś osamotniona... No i napewno zapamiętam kiedy macie urodziny http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts