Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PIERNIKOWY domek

Recommended Posts

Madzialenko!

Co tam u Was?

Dawno nie pisałaś, a ja się stęskniłam... ;)

Nie widzę też w Twoim dzienniku żadnych zdjęć, które wcześniej zamieściłaś. Tylko same czerwone krzyżyki :( Usunęłaś albumy???

Pytam, bo patrząc na Twoje wnętrza od razu robiło się ciepło w serduchu :) A teraz tak ich brakuje :(

Ojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :(

Pozdrawiam serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nell

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo mi milo, ze wnetrza sie podobaly, ale tak, zdjecia zostaly usuniete. Po zalozeniu galerii mialam kilka nalotow "chetnych do ogladania w realu". Niestety nikt nie pofatygowal sie nawet zapytac wczesniej czy mam czas. A szczytem wszystkiego byla para, ktora przyjechala POTESTOWAC MOJA SOFE. :o :o :o I byli bardzo oburzeni, gdy odeslalam ich do salonu, w ktorym ten model stoi. Moze za jakis czas zamieszcze zdjecia, tak na chwile. Tyle, ze w domu niewiele sie dzieje, bo teraz szaleje w ogrodzie.

Pozdrawiam Was serdecznie

Magda

Bardzo mi milo, ze wnetrza sie podobaly, ale tak, zdjecia zostaly usuniete. Po zalozeniu galerii mialam kilka nalotow "chetnych do ogladania w realu". Niestety nikt nie pofatygowal sie nawet zapytac wczesniej czy mam czas. A szczytem wszystkiego byla para, ktora przyjechala POTESTOWAC MOJA SOFE. :o :o :o I byli bardzo oburzeni, gdy odeslalam ich do salonu, w ktorym ten model stoi. Moze za jakis czas zamieszcze zdjecia, tak na chwile. Tyle, ze w domu niewiele sie dzieje, bo teraz szaleje w ogrodzie.

Pozdrawiam Was serdecznie

Magda

to faktycznie musialy byc ladniusie zdjecia skoro takie akcje mialas w domu :o

szczerze mówiąc ja zdjęcia wnętrz też pousuwałam....

to musicie miec niezly wypas w swoich domach ...

nam to nie grozi :D

ja moge jedynie pokazac niewielkie fragmenty kuchni oraz foto corki na innym forum oraz doswiadczenia kulinarne z ostatniego weekendu :wink:

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=281041964&an=0&page=0#Post281041964

tam sie znacznie latwiej wstawia zdjecia :wink:

Wiecie, prowadze raczej dom otwarty, bardzo lubie odwiedziny i przyjaciele moga wpadac nawet bez umawiamia. W najgorszym wypadku nas nie zastana. :wink: Ale obcy ludzie to juz cos innego. Nie wyobrazam sobie, zebym poszla do kogos i powiedzialam, ze chce poogladac jego dom.

No i jeszcze jedno. Firma, w ktorej kupilam gont na dach przyslala mi "ogladaczy", bo chcieli zobaczyc jak wyglada na duzej powierzchni. Oczywiscie telefonu z pytaniem czy mozna nie bylo. Potem tlumaczyli sie, ze uzgodnili to z moim wykonawca. :o :o :o

A wracajac do wnetrz, czy takie rewelacyjne to nie wiem. Na forum jest wiele ciekawych i przede wszystkim bardziej wykonczonych. Ale ja swoje lubie, bo dobrze sie w nich czuje. :lol:

Magda, powiedz mi czy jesteś zadowolona z TEKI?! Ja kupiłam płyte, piekarnik i okap. Będą montować w następny weekend, nawet jeszcze tego nie widziałam na żywo :)

Jestem bardzo zadowolona.

Piekarnik szybko sie nagrzewa, dobrze piecze i przede wszystkim ma taka fajna opcje, ze jak otwiesasz drzwiczki, to automatycznie wyciaga gorace powietrze, zeby sie nie poparzyc.

Plyta - mamy indukcje - tez sprawdza sie super - szybko gotuje, do pulsacyjnej pracy mozna sie latwo przyzwyczaic, a efektu buczenia o ktorym wiele osob pisalo w normalnych warunkach sie nie zauwaza.

Okap tez sprawdza sie dobrze, chociaz jeszcze nie jest do konca podlaczony. :oops: Ahhhh, te prowizorki.

• 5 months później...

Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń,

przychylności wszechświata,

siły w ramionach i czystego ognia w sercu,

co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością.

Niech wszystko czego się dotkniesz,

stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,

a każda najdrobniejszą nawet czynność

przybliża Ciebie do bycia

najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą

spośród wszystkich ludzi.

http://mimijade.free.fr/DecoMails/Noel/MeliMelo2/14.gif

Spokojnych Świąt, pełnych odpoczynku, serdeczności i ciepła rodzinnego,

oraz dobrego zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku

http://www.bosko.pl/kartki/kartki/537.jpg