DPS 24.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To ja dołączam do tej modlitwy i bardzo się cieszę, że wszystko poszło dobrze! Zobaczysz. ludwiczko, że już niedługo okaże się, że wszystkie wyniki są OK i będziesz już myślała tylko o radosnych stronach życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Hej ludwiczko, najważniejszy optymizm i tylko dobre myśli Za miesiąc święta, więc masz o czym pozytywnym myśleć.... Ściskam kciuki, dołączam modlitwę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ludwiczko, bądź nastawiona optymistycznie. Trzymam kciuki, by wynik był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ludwiczko Najważniejsze, że masz to już za sobą. W domu, zwłaszcza kiedy ból ustąpi to i myśli bardziej optymistyczne. Trzymam kciuki za pomyślny wynik. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wynik musi byc dobry i bedzie. Tez kiedys czekalam. Rozumiem Cie doskonale. Zycze duzo zdrowia i trzymam kciuki. I nie trzymaj nas w niepewnosci , pisz co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwiczka 24.11.2007 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jednak pobyt w domku przyczynia sie do szybszego powrotu do formy . Gardlo juz prawie nie boli, szyja troche ciagnie, ciecia jeszcze nie widzialam, bo mam zaklejone i nie moge zmieniac sama opatrunku. Wczoraj zdjeli mi szewki, ktore byly tylko po bokach i przez kilka dni nie kazali nic ruszac, a potem musi mi to zrobic pielegniarka "zeby sie nie rozkleilo" - sa to slowa lekarza. Energia w domu mnie rozpiera, mam ochote na sprzatanie, gotowanie i wiele innych rzeczy ale wiem, ze nie moge na razie za wiele robic. Myslami juz jestem w nowym domku, bo na poczatku grudnia przeprowadzka ! Jestem spokojna i mysle pozytywnie! Musi byc dobrze, ja tego chce, Wy mi w tym pomagacie i Ci, ktorzy mnie otaczaja na codzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 No widzisz - wiedziałam! Teraz szykuj sie do przeprowadzki, żebyś nie przeforsowała się, więc musisz powoli, spokojnie i metodycznie. Życie jest jednak piękne, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Jak Ty se juz za robota rozgladasz to znaczy że jest dobrze. Masz okazje sprawdzić jak sobie bez Twojej pomocy rodzinka radzi. Dobry materiał dydaktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Jednak pobyt w domku przyczynia sie do szybszego powrotu do formy . Gardlo juz prawie nie boli, szyja troche ciagnie, ciecia jeszcze nie widzialam, bo mam zaklejone i nie moge zmieniac sama opatrunku. Wczoraj zdjeli mi szewki, ktore byly tylko po bokach i przez kilka dni nie kazali nic ruszac, a potem musi mi to zrobic pielegniarka "zeby sie nie rozkleilo" - sa to slowa lekarza. Energia w domu mnie rozpiera, mam ochote na sprzatanie, gotowanie i wiele innych rzeczy ale wiem, ze nie moge na razie za wiele robic. Myslami juz jestem w nowym domku, bo na poczatku grudnia przeprowadzka ! Jestem spokojna i mysle pozytywnie! Musi byc dobrze, ja tego chce, Wy mi w tym pomagacie i Ci, ktorzy mnie otaczaja na codzien! Bardzo sie cieszę że tak dobrze się już czujesz . To prawda, że w domu człowiek od razu zdrowieje. Dla mnie momentem przełomowym był dzień kiedy założyłam normalne ciuchy wsiadłam do auta i pojechałam na konsulatacje pooperacyjne do chirurga, wróciłam zdrowa Przyłączam się do apelu DPS-ki nie przeforsuj się w czasie tej przeprowadzki pozdrawiam cieplutko Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ludwiczko, odezwij się. Co słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwiczka 06.12.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witam Was cieplutko! Jutro rano jade do Poznania na kontrole i odebrac wyniki. Od wczoraj strasznie sie denerwuje ale caly czas sobie wmawiam, ze wszystko bedzie dobrze i nie ma mowy zeby bylo inaczej. Jak po powrocie bede miec sile to odezwe sie jutro, a najpozniej w sobote. TRZYMAJCIE KCIUKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witam Was cieplutko! Jutro rano jade do Poznania na kontrole i odebrac wyniki. Od wczoraj strasznie sie denerwuje ale caly czas sobie wmawiam, ze wszystko bedzie dobrze i nie ma mowy zeby bylo inaczej. Jak po powrocie bede miec sile to odezwe sie jutro, a najpozniej w sobote. TRZYMAJCIE KCIUKI! Ludwiczko - musi być dobrze innej opcji nie ma. A kciuki trzymam i czekamy na same dobre wieści pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Trzymam kciuki tak mocno, że MUSI być wszystko dobrze. Czekam na dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Musi być dobrze. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 07.12.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witam Was cieplutko! Jutro rano jade do Poznania na kontrole i odebrac wyniki. Od wczoraj strasznie sie denerwuje ale caly czas sobie wmawiam, ze wszystko bedzie dobrze i nie ma mowy zeby bylo inaczej. Jak po powrocie bede miec sile to odezwe sie jutro, a najpozniej w sobote. TRZYMAJCIE KCIUKI! Ludwiczko - musi być dobrze innej opcji nie ma. A kciuki trzymam i czekamy na same dobre wieści pozdrawiam Edzia Ludwiczko, nie wmawiaj sobie, że będzie dobrze, tylko uwierz i poczuj, że jest dobrze, a tak będzie. Właściwie to mam do Ciebie bardzo sprawę sprawę, więc musi być wszystko OK. Bo z chorą to mi sie gadac nie będzie chciało Więc wiesz jak ma być, no nie. Masz 100% zdrowia, więc kiedy możemy się spotkać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwiczka 07.12.2007 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Kochani jestem juz po wizycie u lekarza i te buzki powyzej chyba wszystko tlumacza! W wycietym guzie nie bylo komorek rakowych, wole bylo zwapnione koloidowe ale wszystko jest juz dobrze! Lekarz powiedzial, ze cale szczescie iz nie wycial mi calej tarczycy tak jak chcialam, bo nie bede musiala brac lekow. Baaaaaaaaaaaaaardzo Wam dziekuje za wsparcie, duzo mi ono dalo! Pozdrawiam Wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 07.12.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 To cudnie Bardzo sie wszyscy cieszymy Gratulacje!!!!! Zuch dziewczyna!!!!!! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.12.2007 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ludwiczko, bardzo się cieszę, że wszystko jest OK wiedziałam od początku że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.12.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ludwiczko, cieszę się razem z Tobą duuużo zdrowia i uśmiechu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts