Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GUZ tarczycy..........

ludwiczka

Recommended Posts

To ja dołączam do tej modlitwy i bardzo się cieszę, że wszystko poszło dobrze! :D

Zobaczysz. ludwiczko, że już niedługo okaże się, że wszystkie wyniki są OK i będziesz już myślała tylko o radosnych stronach życia!!! :D :D :D

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ludwiczko, bądź nastawiona optymistycznie. Trzymam kciuki, by wynik był OK.

Ludwiczko

Najważniejsze, że masz to już za sobą. W domu, zwłaszcza kiedy ból ustąpi to i myśli bardziej optymistyczne. Trzymam kciuki za pomyślny wynik.

pozdrawiam

Edzia

Jednak pobyt w domku przyczynia sie do szybszego powrotu do formy :p .

Gardlo juz prawie nie boli, szyja troche ciagnie, ciecia jeszcze nie widzialam, bo mam zaklejone i nie moge zmieniac sama opatrunku. Wczoraj zdjeli mi szewki, ktore byly tylko po bokach i przez kilka dni nie kazali nic ruszac, a potem musi mi to zrobic pielegniarka "zeby sie nie rozkleilo" - sa to slowa lekarza.

Energia w domu mnie rozpiera, mam ochote na sprzatanie, gotowanie i wiele innych rzeczy ale wiem, ze nie moge na razie za wiele robic.

Myslami juz jestem w nowym domku, bo na poczatku grudnia przeprowadzka :p ! Jestem spokojna i mysle pozytywnie! Musi byc dobrze, ja tego chce, Wy mi w tym pomagacie i Ci, ktorzy mnie otaczaja na codzien!

Jednak pobyt w domku przyczynia sie do szybszego powrotu do formy :p .

Gardlo juz prawie nie boli, szyja troche ciagnie, ciecia jeszcze nie widzialam, bo mam zaklejone i nie moge zmieniac sama opatrunku. Wczoraj zdjeli mi szewki, ktore byly tylko po bokach i przez kilka dni nie kazali nic ruszac, a potem musi mi to zrobic pielegniarka "zeby sie nie rozkleilo" - sa to slowa lekarza.

Energia w domu mnie rozpiera, mam ochote na sprzatanie, gotowanie i wiele innych rzeczy ale wiem, ze nie moge na razie za wiele robic.

Myslami juz jestem w nowym domku, bo na poczatku grudnia przeprowadzka :p ! Jestem spokojna i mysle pozytywnie! Musi byc dobrze, ja tego chce, Wy mi w tym pomagacie i Ci, ktorzy mnie otaczaja na codzien!

Bardzo sie cieszę że tak dobrze się już czujesz :D .

To prawda, że w domu człowiek od razu zdrowieje. Dla mnie momentem przełomowym był dzień kiedy założyłam normalne ciuchy wsiadłam do auta i pojechałam na konsulatacje pooperacyjne do chirurga, wróciłam zdrowa :D

Przyłączam się do apelu DPS-ki nie przeforsuj się w czasie tej przeprowadzki

pozdrawiam cieplutko

Edzia

Witam Was cieplutko! Jutro rano jade do Poznania na kontrole i odebrac wyniki. Od wczoraj strasznie sie denerwuje ale caly czas sobie wmawiam, ze wszystko bedzie dobrze i nie ma mowy zeby bylo inaczej. Jak po powrocie bede miec sile to odezwe sie jutro, a najpozniej w sobote. TRZYMAJCIE KCIUKI!

Ludwiczko - musi być dobrze innej opcji nie ma.

A kciuki trzymam i czekamy na same dobre wieści

pozdrawiam

Edzia

Witam Was cieplutko! Jutro rano jade do Poznania na kontrole i odebrac wyniki. Od wczoraj strasznie sie denerwuje ale caly czas sobie wmawiam, ze wszystko bedzie dobrze i nie ma mowy zeby bylo inaczej. Jak po powrocie bede miec sile to odezwe sie jutro, a najpozniej w sobote. TRZYMAJCIE KCIUKI!

Ludwiczko - musi być dobrze innej opcji nie ma.

A kciuki trzymam i czekamy na same dobre wieści

pozdrawiam

Edzia

Ludwiczko, nie wmawiaj sobie, że będzie dobrze,

tylko uwierz i poczuj, że jest dobrze, a tak będzie.

Właściwie to mam do Ciebie bardzo sprawę sprawę,

więc musi być wszystko OK.

Bo z chorą to mi sie gadac nie będzie chciało :D :D :D

Więc wiesz jak ma być, no nie.

Masz 100% zdrowia, więc kiedy możemy się spotkać?? :D

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Kochani jestem juz po wizycie u lekarza i te buzki powyzej chyba wszystko tlumacza!

W wycietym guzie nie bylo komorek rakowych, wole bylo zwapnione koloidowe ale wszystko jest juz dobrze! Lekarz powiedzial, ze cale szczescie iz nie wycial mi calej tarczycy tak jak chcialam, bo nie bede musiala brac lekow.

Baaaaaaaaaaaaaardzo Wam dziekuje za wsparcie, duzo mi ono dalo! Pozdrawiam Wszystkich :p !