Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GUZ tarczycy..........

ludwiczka

Recommended Posts

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Kochani jestem juz po wizycie u lekarza i te buzki powyzej chyba wszystko tlumacza!

W wycietym guzie nie bylo komorek rakowych, wole bylo zwapnione koloidowe ale wszystko jest juz dobrze! Lekarz powiedzial, ze cale szczescie iz nie wycial mi calej tarczycy tak jak chcialam, bo nie bede musiala brac lekow.

Baaaaaaaaaaaaaardzo Wam dziekuje za wsparcie, duzo mi ono dalo! Pozdrawiam Wszystkich :p !

Ogromnie się cieszę, że wszystko jest OK!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Teraz tylko spokojnie zrób przeprowadzkę i - możesz dopieszczać w swoim nowym domku wszystkie szczególiki, żeby na święta było wspaniale!!! :D

GRATULUJĘ!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
witam wszystkich mam 21 lat jakies 2 lata temu na lewym płacie wykryto mi guzki tarczycy robiłam usg juz nie pamietam ale miałam 3 małe guzki jeden jakoś 8mm ;4 mm ;5mm .robiłam też biobsje ( masy białkowe.ślad koloidu.erytrocyty.nieliczne komórki pęcherzykowe tarczycy pojedyncze makrofagi - materiał dość skąpy w elementy morfotyczne tarczycy) niestety poszłam na studia do pracy i zaniedbałam badania minęły 2 lata od ostatniej wizyty u endokrynologa .teraz boli mnie coś gardło boje sie tez że to moga byc te guzki wieć zaczne jezdzic na kontrol nie wiem tylko czy tamta biobsja dobrze wyszla bo nie konsultowałam jej z lekarzem.