bobiczek 25.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No tak, już tu przylazłeś.. Ja też przylazłem - niestety. Donald Tusk jest jak guma do żucia Donald Najpierw zachwyca nas smakiem, potem robi balony, a na koniec trzeba ją wypluć. To program PO i jego realizacja. i jeszcze jedną ma "zaletę"; przykleja POdeszwe do chodnika. No cóż - demokracja - pisaliście tak, gdzieś wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 25.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 mój drogi lewakkutym (m.in) róznimy się, przynajmniej Ty i ja, że moje poracie platformy jest czysto racjonalne i nie opiera się na wierze.Większość stronników spisku to jego ślepi wyznawcy przeczytaj ostatni wpis naszego ulubionego klasyka , m_k nie zostawia suchej nitki na człowieku nr 2 w PO http://matka-kurka.net/post/?p=1136 matka kurka kończy tekst o Grzegorzu S. nastęującym zdaniem: "Czy naprawdę nie ma w PO lepszego kandydata na ministra MSWiA niż kandydat najgorszy z możliwych?" , nie przypominam sobie podobnych tekstów, tych co wierzyli w PiS o swoich idolach i to przez całe ostanie 2 lata, a cóż dopiero tydzień po wyborach zapewniam Cię, że jak coś mi się nie spodoba w nowej władzy, dam jej mocnego kopniaka i nie tylko ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No i grono mi sie podoba. Podobne zawsze prawie, wie czego szukać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tfu tfu odpukac - jakos tak od wczoraj korki w 3miescie jakby mniejsze - w 1/2 godz sie przebijam, a za pis-u to z godzine zajmowalo Wystarczylo tylko dobrze zaglosowac Jestem zauroczony wyborcami PO, wystarczylo zagłosować a już korki o połowę mniejsze, logika godna wykształciucha W tym temacie pierwsze sukcesy PO, Warszawa w czołówce, dzięki HGW i jej ekipie, a jak powiedział Bronek Komorowski jak w Warszawie będzie rządzić PO tak i w całej Polsce...... Gratulacje dla Platformy. Kto by się spodziewał tak szybko pierwszych sukcesów..... http://www.poboczem.pl/news/totalna-kompromitacja-warszawy,999173 jak niby mają być sukcesy jak jeszcze PIS z wodzem na czele nie chcą się od żłoba oderwać ...robią to z wielkim bólem siejąc obelgi na lewo i prawo a nie widząc winy w sobie samych jak mają być sukcesy kiedy prezydent-głowa państawa która powinna się kierować dobrem społeczeństwa bo to on jest dla ludzi a nie ludzie dla niego .... nie zamierza współpracować z nowym rządem co widać gołym okiem jak mają być sukcesy ??? jak słyszę widzę ich obu w telewizji - pieprzonych dyktatorków-kurdupli- to mam ochotę pieprznąć w tym kierunku obojętnie czym.... co oni kur.... sobie myślą.... że dorwali się do żłoba i że to jest ich władza? ich kraj? ich społeczeństwo? ich własność? a wszyscy inni be??? brak mi słów..... nic sobą nie reprezentują... kompletny brak kultury, poszanowania ludzkiej woli i jakiejkolwiek przyzwoitości....same braki.... i jeszcze jedno.... na te wybory poszli ze mną rodzice którzy dawno nie głosowali.... na wybory prezydenckie także pójdziemy w komplecie .... z nadzieją na lepsze jutro i na prezydenta na którego zasługuje nasz kraj.... innego prezydenta howkh pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Polska osiągnęła w Lizbonie sukces, bo główne polskie postulaty zostały zaakceptowane przez partnerów unijnych, a ponadto Polska stała się współkonstruktorem ustroju UE jest wymierne? Jako sukces UE określił wiceszef PO Bronisław Komorowski zawarte w nocy z czwartku na piątek na szczycie Unii porozumienie w sprawie nowego Traktatu Reformującego UE. Komorowski ocenił, że Unia Europejska dała prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu "pewną szansę wyjścia z twarzą". dobre co? no a co miał napisać i nie kłamać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Proszę Szanownego Państwa, od 24 minut mamy ciszę nocną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Polska osiągnęła w Lizbonie sukces, bo główne polskie postulaty zostały zaakceptowane przez partnerów unijnych, a ponadto Polska stała się współkonstruktorem ustroju UE jest wymierne? Jako sukces UE określił wiceszef PO Bronisław Komorowski zawarte w nocy z czwartku na piątek na szczycie Unii porozumienie w sprawie nowego Traktatu Reformującego UE. Komorowski ocenił, że Unia Europejska dała prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu "pewną szansę wyjścia z twarzą". dobre co? no a co miał napisać i nie kłamać? A przecież mógł zełgać, a co tam Rozedrzeć szaty i wrzeszczec "zdrada". Znam takich, co by tak na jego miejscu zrobili. Nawet konferencje prasową by zwołali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Były prezydent Aleksander Kwaśniewski dobrze ocenia rezultaty szczytu lizbońskiego i zawarcie porozumienia w sprawie ostatecznego kształtu nowego Traktatu Reformującego UE. to też - niefajne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Poniedziałek Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju. Wtorek Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe. Środa Donald Tusk obniżył podatki - od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1 proc., jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia - pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec, Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach. Czwartek W czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie - UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji. Piątek W piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz - nowa minister infrastruktury - przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin. Sobota Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko - bez kozery - pięćset tysięcy.Niedziela Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął. PS Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Były prezydent Aleksander Kwaśniewski dobrze ocenia rezultaty szczytu lizbońskiego i zawarcie porozumienia w sprawie ostatecznego kształtu nowego Traktatu Reformującego UE. to też - niefajne co? jesteś stukniętym fanatykiem .... nie wiem czy tak się w bliźniaków zapatrzyłeś z uwielbieniem że Ci oczy zamroziło i nic nie widzisz co się dzieje naokoło według wszelkich prawideł to teraz powinieneś w kościele siedzieć albo przy radio maryja zdrowaśki odmawiać pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 lewakk...cudów niestety nie będzie.... nie przy tym prezydencie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Były prezydent Aleksander Kwaśniewski dobrze ocenia rezultaty szczytu lizbońskiego i zawarcie porozumienia w sprawie ostatecznego kształtu nowego Traktatu Reformującego UE. to też - niefajne co? Bardzo fajne. Analogiczna sytuacja, 2 lata temu, nie do pomyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tusk: Polska wreszcie nie zagrała w roli przeszkadzającego Prawdziwym sukcesem jest to, że wreszcie polska delegacja nie zagrała w roli przeszkadzającego - tak lider PO Donald Tusk skomentował w radiowej Trójce wyniki szczytu w Lizbonie. Ty czytaj więcej smoczku, interesuj sie. A kościoły to wiesz - nie są jak dworce całodobowe. Trzeba czasem zasłuzyć żeby wejśc po godzinach - niestety Może mało popularne ostatnio - ale przyjmujmy w dwie strony. Tylko biologia z dwóch stron nie przyjmuje i z jednej zawsze musi wydalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 lewakk...cudów niestety nie będzie.... nie przy tym prezydencie pozdrawiam, smoczyca CZekają nas 4 lata takiej argumentacji. Autostrad nie ma bo PIS, reformy finansów nie ma bo Kaczyński, Euro 2012 zabrane bo PIS itd i itp... wszystkiemu winne PIS, nawet temu mrozowi przez który jabłka zdrożały winny PIS A na razie co dla wyborców PO najwazniejsze: komisje śledcze, jeszcze silniejsza od CBA policja finansowa, inwigilacja społeczeństwa przy której CBA to pestka pomysł z odejściem od obniżenia kosztów pracy, czyli zniesienie obniżki składki rentowej, przecież coś co wymyśliło PIS nie może być dobre podniesienie pensji w administracji w ramach taniego państwa ceny paliw tak wzrosną że ludzie pozostawią auta, co spowoduje że korki znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 PS.Stuknięty fanatyk brzmi już ciut obraźliwie. Oczywiście Ciebie nie może to dotyczyć - no bo jesteś ta lepsza teraz od poniedziałku smoczyco, nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Chcecie teraz z życia budowlańca forumowego? tak? No to słuchajcie.......od 2001 mam w planie autostrade na działce. Wiecie kto tak naprawdę zaczął ją budować nie wirtualnie? Niestety dla mnie - Polaczek. W ciągu 2 lat mam wskazanie lokalizacyjne wojewody, zatwierdzone przez ministra, obmiary, wyceny wywłaszczenie, od grudnia pozwolenie na budowę i budują. Wkurwiające mnie jednostkę - wspaniałe dla milionowego narodu. I jak sie to ma. Jestem zły - na nich - bo za szybcy i za konkretni byli - niestety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 nawet temu mrozowi przez który jabłka zdrożały winny PIS Jesli juz piszesz "winny" PiS , to powinieneś napisać także "temu mrozu". Łamiesz przyjęte "standarty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 jasssne... pogadajcie sobie ile wlezie ja uważam, że te minione 2 lata to jedna wielka porażka i nie będę przytaczać argumentów na świństwa które ta władza wyczyniała bo nocy by mi zbrakło...a jutro trza wstać do pracy może i nie czytam tyle co poniektórzy , może i nie oglądam wiadomości 10 razy dziennie bo najzwyczajniej nie mam na to czasu ..... mnie wystarczyły rzeczy oczywiste typu taśmy Beger ( w oczach PIS normalne negocjacje ), ojciec dyrektor , orędzia z fałszem na gębie , oraz ponoć najlepsza minister spraw zagranicznych ja nie liczę na cud, ja po prostu wierzę, że kiedyś będzie lepiej pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 PS. Stuknięty fanatyk brzmi już ciut obraźliwie. Oczywiście Ciebie nie może to dotyczyć - no bo jesteś ta lepsza teraz od poniedziałku smoczyco, nieprawda? nie, nie czuję się lepsza.... ja po prostu jestem już zmęczona tym co się dzieje..... czy nie może być po prostu "normalnie"? czy politycy nie mogą się zajmować tym co leży w ich obowiązkach .... tylko szkalują wszystkich wokoło a sami uważają się za świętych? chciałabym tak niewiele... żeby było lepiej .... i mam nadzieję, że będzie .... na pewno nie od razu.... ale może będzie nie chcę tu wojny....przecież to forum budowlane.... i chcę zakończyć tę bezowocną dyskusję, ponieważ każdy z nas ma swoje poglądy i pewnie tutaj i teraz ich nie zmieni dobranoc, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tfu tfu odpukac - jakos tak od wczoraj korki w 3miescie jakby mniejsze - w 1/2 godz sie przebijam, a za pis-u to z godzine zajmowalo Wystarczylo tylko dobrze zaglosowac Jestem zauroczony wyborcami PO, wystarczylo zagłosować a już korki o połowę mniejsze, logika godna wykształciucha W tym temacie pierwsze sukcesy PO, Warszawa w czołówce, dzięki HGW i jej ekipie, a jak powiedział Bronek Komorowski jak w Warszawie będzie rządzić PO tak i w całej Polsce...... Gratulacje dla Platformy. Kto by się spodziewał tak szybko pierwszych sukcesów..... http://www.poboczem.pl/news/totalna-kompromitacja-warszawy,999173 jak niby mają być sukcesy jak jeszcze PIS z wodzem na czele nie chcą się od żłoba oderwać ...robią to z wielkim bólem siejąc obelgi na lewo i prawo a nie widząc winy w sobie samych jak mają być sukcesy kiedy prezydent-głowa państawa która powinna się kierować dobrem społeczeństwa bo to on jest dla ludzi a nie ludzie dla niego .... nie zamierza współpracować z nowym rządem co widać gołym okiem jak mają być sukcesy ??? jak słyszę widzę ich obu w telewizji - pieprzonych dyktatorków-kurdupli- to mam ochotę pieprznąć w tym kierunku obojętnie czym.... co oni kur.... sobie myślą.... że dorwali się do żłoba i że to jest ich władza? ich kraj? ich społeczeństwo? ich własność? a wszyscy inni be??? brak mi słów..... nic sobą nie reprezentują... kompletny brak kultury, poszanowania ludzkiej woli i jakiejkolwiek przyzwoitości....same braki.... i jeszcze jedno.... na te wybory poszli ze mną rodzice którzy dawno nie głosowali.... na wybory prezydenckie także pójdziemy w komplecie .... z nadzieją na lepsze jutro i na prezydenta na którego zasługuje nasz kraj.... innego prezydenta howkh pozdrawiam, smoczyca czas Ci się zatrzymał, żyłka Ci pekła, nie potrafisz się cieszyć, żyjesz tylko przeszłością..., czy po prostu musisz iśc z tłumem który codziennie powtarza PIS to, PIS siamto, wszystkiemu winny PIS...., człowieku rządzi PO, a temat to czy bedzie lepiej a nie co było.. poczytaj, weź, przykład, może dasz rade zrozumieć: http://fakty.interia.pl/salon24/sadurski/news/pis-mon-amour,999285 jak tak czytam Twój tekst, to stwierdzam że wyborcy PIS cieszą się z świetnego wyniku, a wyborcy PO nadal tylko narzekają, psioczą, jeczą i płaczą...., uwierzcie w Tuska....., przecież na niego głosowaliście... P.s. pamiętaj na PO głosowało tylko 20% społeczeństwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts