ponury63 25.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 nawet temu mrozowi przez który jabłka zdrożały winny PIS Jesli juz piszesz "winny" PiS , to powinieneś napisać także "temu mrozu". Łamiesz przyjęte "standarty" dokładnie tak w nowych standardach jest zapisane np. "temu Donaldu Tusku" co do tematu wiodącego wewontku - lepiej już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 lewakk.... wiesz, jakoś nie potrafię się cieszyć..... może dlatego że głoosowałam na "lepsze zło" ... nie dlatego że jestem jakimś fanatytkiem PO....tylko dlatego, że jestem przeciw PIS i Kaczyńskiemu i według mnie każdy inny będzie od nich lepszy, aczkolwiek nie idealnynie wiem, czy zauważyłeś , że ja nie wychwalam pod niebiosa Tuska bo to człowiek jak każdy inny ... ja tylko neguję to co mi się nie podobało w poprzednich rządach pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A niech se wyraża. Ale czy swoje? Męczący jest A Ty Mirku Lewandowski uważasz, że nie jesteś męczący ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Daggulka - to Twoje słowa "...jak słyszę widzę ich obu w telewizji - pieprzonych dyktatorków-kurdupli- to mam ochotę pieprznąć w tym kierunku obojętnie czym.... co oni kur.... sobie myślą.... że dorwali się do żłoba i że to jest ich władza? ich kraj? ich społeczeństwo? ich własność? a wszyscy inni be??? brak mi słów..... nic sobą nie reprezentują... kompletny brak kultury, poszanowania ludzkiej woli i jakiejkolwiek przyzwoitości....same braki.... " Daggulko kompletny brak kultury zauważyć można nie tylko u tych, o których piszesz - nie sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 "...P.s. pamiętaj na PO głosowało tylko 20% społeczeństwa....." Dodam jeszcze, że w tych 20% Pan Tusk miał 75% poparcia w Zakładach Karnych" - nie wiem, czy rozpatrywać to w kategorii sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 tak, faktycznie nieco mnie ponisło w zasadzie powinnam postępować tak jak w tym hasełku.... nie ubliżając nikomu : "nie rozmawiam z idiotą, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem " ale niekiedy mi nerwy puszczają pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Naklikam opatrzone hasło, a cio mi tiam: LEPSZE JUTROBYŁO WCZORAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nauczyciele przeżywają już pierwsze rozczarowanie - chcą im zabrać 50% z tych obiecanych przez PIS podwyżek A pomyśleć, że nasze dzieci, mieli uczyć dobrze upłacani nauczyciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobrze że tylko 50 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 tak, faktycznie nieco mnie ponisło w zasadzie powinnam postępować tak jak w tym hasełku.... nie ubliżając nikomu : "nie rozmawiam z idiotą, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem " ale niekiedy mi nerwy puszczają pozdrawiam, smoczyca Ja właśnie postępuje tak jak w tym hasełku i dlatego nie dyskutuję, a jedynie zwracam uwagę na pewien brak konsekwencji Proponuję wymagać więcej od siebie Daggulka - wyluzuj, ja też chcę żeby było lepiej, bo kocham mój kraj, bez względu kto nim rządzi. Ale przyznam szczerze, że teraz mam większe obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ponoc pierwsi polacy juz wracaja z zagranicy. Rysiek K. już na jachcie żagiel rozwinął i płynie. Na 5 listopada ma dopłynąć Się znaczy korki będą większe , ale za to budżet zasilą podatkami - będzie na podwyżki dla Służby Zdrowia, Nauczycieli, Policjantów Cholera, ale co z bezrobociem - obawiam się, że wzrośnie bo dwum milionom Polaków (nie polaków) zapewnić miejsca pracy i dać wysokie pensje - da się ?. Jeśli tak to będzie prawdziwy cud - tak jak Donald obiecywał Myślę, że podczas Rekolekcji, PO o taki cud będzie się modlić - wymodlą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 lewakk.... wiesz, jakoś nie potrafię się cieszyć..... może dlatego że głoosowałam na "lepsze zło" ... nie dlatego że jestem jakimś fanatytkiem PO....tylko dlatego, że jestem przeciw PIS i Kaczyńskiemu i według mnie każdy inny będzie od nich lepszy, aczkolwiek nie idealny nie wiem, czy zauważyłeś , że ja nie wychwalam pod niebiosa Tuska bo to człowiek jak każdy inny ... ja tylko neguję to co mi się nie podobało w poprzednich rządach pozdrawiam, smoczyca Daggulka, to Ty z tych, co bez względu na to, kto będzie rządził - będziesz narzekać ? - tak też można, demokracja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 PS Skoro Polacy już wracają - będzie więcej fachowców, większa konkurencja - dla budujących super - będziemy miogli wybierać, na ekipy nie czekać, taniej będzie - jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Madzia, uważaj , zaraz się rzucą i Cię zjedzą. Tutaj głos mogą zabierać tylko zwolennicy cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 26.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Były prezydent Aleksander Kwaśniewski dobrze ocenia rezultaty szczytu lizbońskiego i zawarcie porozumienia w sprawie ostatecznego kształtu nowego Traktatu Reformującego UE. to też - niefajne co? Oczywiście, że ocenia pozytywnie. Kwaśniewski jest zwolennikiem szybkiej i głębokiej integracji - UE jako jedno państwo. Kaczyńscy, przynajmniej tak deklarują, to delikatni przeciwnicy UE, zwolennicy federacji przy zachowaniu pełnych praw państw członkowskich. Tymczasem Kaczyńscy przerżnęli w Brukseli wszystko co się dało. Pierwiastek padł, będziemy mieli mniejszą zdolność blokowania wspólnotowych decyzji. Inaczej mówiąc bracia negocjowali tak, jakby negocjował Kwas, gdyby był przy władzy. Nie ma się więc co dziwić, że się cieszy. PS. Generalna różnica pomiędzy piszącymi tu zwolennikami PO a PiS polega na tym, że ci pierwsi mają poglądy, ci drudzy... przekonania. Osobiście liczę na reformę finansów, uporządkowania prawa i zabranie urzędnikom korupcjogennego narzędzia jakim jest możliwość interpretowania prawa. Mam nadzieję, że uproszczony zostanie system podatkowy, co przełoży się z kolei na oszczędności związane z kosztami ściągania podatków, itd, itp. To chyba nie są żadne cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ta, Kwaśniewski to by chętnie zintegrował ale z Putinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nikt nikogo nie będzie zjadał e-Mandzia Człowieka natura jest taka, że jak mu źle, to narzeka i nie ma znaczenia czy rządzą jego ulubieńcy, na których głosował, to moje prywatne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ta, Kwaśniewski to by chętnie zintegrował ale z Putinem. Do Moskwy, to od dawna bliżej Mu jak do Polski było Do Unii niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 "...P.s. pamiętaj na PO głosowało tylko 20% społeczeństwa....." Dodam jeszcze, że w tych 20% Pan Tusk miał 75% poparcia w Zakładach Karnych" - nie wiem, czy rozpatrywać to w kategorii sukcesu he,he... cudowne ! No proszę, jak to liczby rzucane rozgoryczonemu ludowi moga podnieść go na duchu A może tak odrobinę krytyczniej ufać swoim propagandzistom i spojrzeć na statystykę bez demagogii , bez euforii oraz bez socjokombinacji operować liczbami? Podążając jednak tropem Twojej interpretacji liczb, możemy stwierdzić, ze elektorat PO składał sie zaledwie z 25% procent ludzi uczciwych, reszta zaś, to zwyczajni przestępcy I to by sie zgadzało, co udowdnil J.Kaczynski elektoratowi opozycyjnemu , przyrównując go po wyborach do zabójcy Popiełuszki. Co mi tam, pójdę dalej i tez sobie pofantazjuje ! Skoro, zgodnie z Twoim tokiem myślenia oraz prezentacji danych, na PO głosowało 20% społeczeństwa, to na PIS/zgodnie z wynikiem/ głosowało ok. 10% spoleczenśtwa w tym 1/4 to więzniowie , należy więc stwierdzić, ze 90% Polaków było przeciwne PIS z czego aż 3/4 czyli ok 34mln obywateli, to ludzie nigdzie nie karani. W ten sposob łatwo obliczyć , ze w wiezieniach mamy ponad 11mln obywateli z czego prawie 2,75 mln jest juz zresocjalizowanych ponieważ oddało głos na PIS. Czy to jest ten wzrost poparcia dla PIS, w porownaniu z poprzednim wynikiem wyborów ? Czy należy rozpatrywać to w kategorii sukcesu ? "Ciemny lud to kupi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Madzia, uważaj , zaraz się rzucą i Cię zjedzą. Tutaj głos mogą zabierać tylko zwolennicy cudów. Monia, ja nie taka znów bojąca Spodziewam się tego, ale powiem szczerze, że wolałabym konkretne ustosunkowanie się do zagadnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts