monia77w1 26.10.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wiesz, ja mam nadzieję, że będzie normalnie. Ale jak słyszę od człowieka , który nawet mnie nie zna, że jestem ciemna bo moherowy beret zasłania mi oczy, tylko dlatego bo głosowałam na na inną partię niz on to mój optymizm przygasa. A jednak coś ci te piękne oczka zasłania, skoro wszystkie źdźbła widzisz, a belki nie. Nie przypominam sobie, żebym kogoś wyzywała a na pewno nie Ciebie. Nie zapisałam również, że inni zwolennicy PiS-u tego nie robią. Przypomnij sobie też kto pierwszy zaczął tą głupią wojnę. To było jakieś 2 lata temu, jak kampanię wyborczę przegrał pewnien polityk. Pamiętasz? I jeśli masz zamiar mnie atakować to użyj konkretnych argumentów w stosunku do mojej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Od lat pracuję w ośrodku dla osób chorych psychicznie i wiecie co? Stwierdzam, że mają oni niejednokrotnie więcej oleju w głowie niż niejeden "normalny". Osoby osadzone jak i chore są takimi samymi pełnoprawnymi wyborcami jak wszyscy inni nie pozbawieni praw publicznych i nie ubezwłasnowolnieni. Więcej szacunku proszę dla ludzi w ogóle, a dla przeciwników politycznych w szczególe. Pozdrawiam, Krzysiek. P.S. W moim ośrodku był obwód zamknięty. Rozkład głosów był prawie identyczny jak wynik wyborczy - tylko frekwencja niższa bo 44%. Szacunek na forum Muratora dla pisiorów, dla prezydenta, dla Kaczynskich...., niemożliwe..... zauwazcie wpisy na forum... tam gdzie wygrał PIS, np w USA zaraz są niepochlebne komentarze...., jak PO wygrało w WLK Brytanii jest cacy.... Ziobro wygrał w Krakowie dużym mieście, także studenckim, eeeee nieważne..., ale że w warszawce wygrał Tusk olaboga jaki sukces.... a z drugiej strony jakoś PO nie chce się przyznac że największe sukcesy odnosiło w zakładach karnych..., ciekawe dlaczego??? Przez 2 lata zarzucano że rządy PIS mają jedynie realnie 20% poparcia, ale gdy PO ma obecnie 20% poparcia wmawia się że całe społeczeństwo głosowało na PO, a o 5 milionach na PIS się zapomina.... jednocześnie już zlikwidowano korki, na forum pierwsze cudy i kilku facetów ogłosiło że jest w ciąży, w środę mają zbudować 500 km autostrrad..., samoloty z Anglii pełne powracających rodaków.... a realnie pierwsze hasła nowych rządów to komisje śledcze, jeszcze silniejsza od CBA policja finansowa (może już wkrótce w sklepach bedą liberały sprawdzac co kupiłem), podniesienie kosztów pracy przez zniesienie obniżki składki rentowej by była kasa na podwyżki dla administracji..... BRAWO PO Ciemny lud kupił p.s. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że o ile w wyborcach PIS jest radość, to wyborcy PO dostali czkawki w ciągłym powtarzaniu PIS to, Kaczyński siamto...., gdy PIS wygrał była dyskusja co zrobi, gdy teraz PO wygrało jakoś nikt nic nie ma pozytywnego do powiedzenia o reformach, o nowym rządzie, o personaliach na ministry....., jakoś smutno, wytrzeźwieli??? głowa boli??? Tak szybko??? Teraz będziemy przez 4 lata słuchać, nie ma autostrad bo PIS, nie mareformy podatków bo PIS, nie ma EURO 2012 bo Kaczyńscy...., takie bedą rządy PO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Wychodzą pierwsze szydła z worka http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4617715.html 2 mln na działeczcie - nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.10.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Tu też hmm, mam nadzieje, że pan rzecznik wygra proces o zniesławienie bo jeśli nie to dopiero cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no przecież zasady zobowiązują, nie ? jeśli pan rzecznik nie udaje Greka to proponowalbym go na stanowisko ministra kultury filmiki po złotówie albo po 2 zeta to naprawdę praca od podstaw, na niwie itepe http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4618131.html ale skoro jest dementi, to pewnie znowu bilety zdrożeją ciekaw jestem, czy mają taki film "Odnowa moralna 2005-2007" dokumentalny, dozw. od 21 lat Copy and Broadcast All_what_you_want ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Z tego co wyczytałam miedzy wierszami policja i CBA strasznie się gryzą, a rewelacje o pirackim procederze pochodzą od policji i podejrzewam, że nie bez dokumentacji Takie zwyczajowe odgrywanie się po wyraźnym przegięciu pały przez PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Jak w temacie... Będzie lepiej, łatwiej...jakich zmian sie spodziewacie Parcie będzie...na stołki Ssanie będzie...kasy No to mamy już wszystko jasne. Baba, Dropsiak, Ponury zapodali przykładziki, że po wygranej PO nic się nie zmieni, nie będzie lepiej, będzie parcie na stołki, parcie na kasę, łatwiej i lepiej dla rządzących, nie dla rządzonych.... p.s. Cieszę się że zrozumieli temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Lewak - milcz zmieni sie ... Leppera i wysokiego Romana ni ma ten pierwszy- mam nadzieje do pierdla trafi , gdzie mu d@pe tak wybryndzlują że przy lekkim wysiłku "kartofle" będzie gubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Lewak - milcz zmieni sie ... Leppera i wysokiego Romana ni ma ten pierwszy- mam nadzieje do pierdla trafi , gdzie mu d@pe tak wybryndzlują że przy lekkim wysiłku "kartofle" będzie gubił Mniej więcej tak: http://images31.fotosik.pl/21/f6ad07b024c09e5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie nerwujmy się ludziska .... pewnie że będzie lepiej bo gorzej już nie mogłoby być ..... a za 2 lata jak zmienimy jeszcze to i owo to będzie jeszcze lepiej pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie nerwujmy się ludziska .... pewnie że będzie lepiej bo gorzej już nie mogłoby być ..... a za 2 lata jak zmienimy jeszcze to i owo to będzie jeszcze lepiej pozdrawiam, smoczyca Ja tu widzę jednego mocno wk...ego i paru tylko trochę, więc nie ma tematu. A temu jednemu trzeba pozwolić się poprodukować. Za to mu płacą. Bo za parę dni może zostać bez środków do życia. Trzeba być wyrozumiałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Nie rozumiem jednego, jakoś jak czytam wyborców PIS także w tym wątku, to jest zadowolenie, podkreślanie lepszego wyniku ect...., jak czytam wyborców PO, po wyborach to powstaje pytanie skąd te nerwy, trzesące ręce, wklejanie kolejnych tekstów o PIS, o Kaczyńskim, ludzie rządy obejmie PO, nie cieszycie się??? Dalej tylko o PIS??? Napiszcie że będzie lepiej, o planach PO, o reformach, o programie, o nowych ministrach, życzcie Donaldowi sukcesów..., pokażcie choć odrobinę radości....., póki policja finansowa nie zapuka... Donald premierem a wy mu tu taki numer robicie?? Weźcie bo przyszła kaczka premier się obrazi... http://images31.fotosik.pl/21/f6ad07b024c09e5e.jpg swoją drogą, gratuluje poczucia humoru, rogem z wykształciuchlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 życzcie Donaldowi sukcesów..., pokażcie choć odrobinę radości.... o wlasnie - jako i prezydent wszystkich Polakow uczynil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Lewakk - ja tu widzę tylko jedną podenerwowaną i sfrustrowaną osobę. Jak chcesz ją poznać, podejdź do lustra i otwórz oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 O jeszcze w kwestii przeprosin - autor nieznany Przepraszamy, Panie Prezydencie Jak długo Pan Prezydent może czekać na przeprosiny ze strony pana Tuska? Inni szatani dawno by już przeprosili, a ten kłamca nie może z siebie wykrztusić elementarnego „przepraszamy i prosimy o przebaczenie”. Udaje, że czeka na gratulacje, chociaż wie, że „w zamian za niebywałe chamstwo nikt nikomu gratulacji nie składa”. Ażeby wyprowadzić Polskę z impasu, w jaki wprowadził Ją Tusk, my wszyscy powinniśmy przeprosić Pana Prezydenta. Akt przeprosin mógłby odbyć się w Alejach Ujazdowskich. Pan Prezydent jedzie czołgiem albo karetą, a ludność stoi wzdłuż trasy i przeprasza. Po przyjeździe Prezydenta pod pomnik Marszałka, z Belwederu wychodzi Pan Premier, który w imieniu narodu wypowiada rotę przeprosin: Przepraszamy Cię, Najjaśniejszy Panie, Za dziada, który nie chciał spieprzać, za dziadka z Wehrmachtu, za szeroki front od Grzegorza Piotrowskiego i morderców księdza Popiełuszki, poprzez TVN, aż do pana Tuska, za kłamstwo oświęcimskie senatora Bendera, za łże elity i wykształciuchy, za lekarzy w kamaszach, za inteligencję, która zawiodła w dniu wyborów, za wielkie miasta, które nas zabiły, i za wysoką frekwencję, która nas dobiła, za opozycję, która chce się dorwać do koryta i do rabunku, za Donalda Tuska, który szerzy kult Huberta H., za chłopca na posyłki kanclerz Merkel, za tych, co mówią „bracia” i „bliźniacy” zamiast „Pan Premier” i „Pan prezydent”, za tego, który ostrzegał, że naród nie zniesie dwóch braci na najwyższych stanowiskach, za ZOMO, które stoi tam, gdzie nasi przeciwnicy, za Guentera Grassa, który podbijał blaszany bębenek Waffen SS, za sfałszowane sondaże, za oligarchów i krwiopijców, za byłego znajomego, niejakiego Bartoszewskiego, za oszalałego Kutza, za Tuska, który porównał premiera do Urbana, za ciemny lud, za telewizje komercyjne z najgorszych resztek PRL, za posłów Platformy, którym można było cofnąć immunitety, ale nie zrobiliśmy tego z litości, za pomysł Muzeum Katyńskiego naprzeciwko ambasady Rosji, za profesorów, którzy złorzeczą czekając na nominacje belwederskie, za sędziów, którzy nie wiedzą, czy będą sędziami, za białe miasteczko czerwonych sióstr, za Tomasza Lisa, który odszedł z Polsatu bez powodu i wlazł do naszego kurnika, za niebywale chamstwo Donalda Tuska, za kamerę i mikrofon Zbigniewa Ziobro, za pielęgniarki, które nie zjadły kolacji, a mówiły, że głodują, za prezesa Netzla, którego przeceniliśmy, i za Janusza Kaczmarka, którego nie doceniliśmy, za ministra Lipca, który wszedł do rządu na dopingu, za Radosława Sikorskiego, który odszedł za pięć dwunasta, z powodów tak bardzo ściśle tajnych, że nie możemy powiedzieć, za histerię mediów i furiackie ataki, za tych, którzy prześcigali nas w knajactwie, agresji i chamstwie, za potężne lobby, który atakuje z furią, gdy usiłujemy bronić naszych narodowych interesów, za polskojęzycznych byłych ministrów spraw zagranicznych będących sowieckimi agentami, za Andrzeja Leppera, w którym dobro zwyciężyło, ale tylko na chwilę, za pogromcę Darwina – Romana Giertycha, za eurodeputowanego od małp – Macieja Giertycha, za ojca dyrektora, który obraził Prezydenta i Pierwszą Damę, ale nie musi przepraszać, za Donaldu Tusku, który musi przeprosić, za wilki przebrane w togi Trybunału Konstytucyjnego, za „bajki o podejrzliwości braci Kaczyńskich”, za łosia, którego wyciągamy z bagna, za naszych przeciwników, którzy są „strasznie mali i marni”, za ich niedoczekanie, że dojdą do władzy, za polskie państwo, które „do tej pory było gigantycznym skandalem”, za oligarchów, którzy „mają pieniądze, bo skądś je mają”, za niewychowanych dziennikarzy, którzy zadają pytania siedząc, za publicystów, którzy piszą pod pseudonimem, jeżeli chcą napisać to, co naprawdę myślą, za Michnika i Geremka, którzy szkodzą Polsce, za prof. Zolla, który ma kompleks antypaństwowy, za fałszerzy sondaży, i za inne szatany, przepraszamy Cię, Panie Prezydencie, i odpuść nam nasze winy tak, jak odpuszczasz Panu Premierowi. Panie Prezydencie, melduję wykonanie zadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 O jeszcze w kwestii przeprosin - autor nieznany Znany, znany. To Daniel Passent "Polityka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tak, właśnie miałam poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A tak podsumowanie sytuacji w PL brzmi po czesku Kaczyński dostal vyprask od liberalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 29.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A Czerwona Małpa za to, że ośmieliłą się być Małpą w Czerwonym to nie musi przepraszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 29.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A tak podsumowanie sytuacji w PL brzmi po czesku Kaczyński dostal vyprask od liberalu rzeczywiście podsumuwując, wiecie co po Kaszubsku znaczy TUSk: BUREK Piasecki i Rewiński już śpiewają Będzie farsa, albo draka będzie Polską rządzić Burek z Burakiem Włączyłem telexpres, a tam strajk i już powitalne transparenty dla nowych rządzących "złodzieje wracają", czyzby raz wyrobionej opinii z czasów KLD ludzie nie zapomnieli??? A tak apropos, do wszystkich kibiców, tych co chcą by w POLSCE odbyło sie jednak Euro 2012...., do wszystkich mieszkańców stolycy..., do wyborców PEŁO, zdejmijcie tego gronkowca z stołka prezydenckiego, wyślijcie ją do bufetu, tam sie poczuje najlepiej przy modlitwach do Ducha Świętego..... "Kochani Warszawiacy, trzeba się zebrać w kupę i zmienić prezydenta miasta, bo to ubliża stolicy" http://wiadomosci.onet.pl/1632271,11,item.html a tak miało być zamiast bazaru: http://bp2.blogger.com/_LOyNymEfW24/RyRDyKTw_OI/AAAAAAAABxQ/4SOPfMIUdjI/s1600-h/stadionx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts