jkrzyz 29.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Lewakk przedstaw się z imienia i nazwiska to może też się pośmiejemy.Ale założę się, że na to cię nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 29.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a może Gronkowiec ratuje nam tyłki, PEŁO juz ogłosiło że dróg nie zbuduje, Wawa najbardziej zakorkowana w Europie odkąd pomoc kuchenna rządzi, dzięki nowo rządzącym oddamy w imię przyjaźni Euro 2012 Italii, słonecznej.. Ma być lepiej, podobno Krauze, Stokłosa i MAzur w imię powrotu emigracji, już zakupili bilety.... tanio teren do wzięcia w centrum wawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 PO przynajmniej powiedziało prawdę na dłuższą chwilę przed mistrzostwami i mam nadzieję weźmie się za to, co zbudować można. Zamiast pierniczyć w TV i szukać wrogów. PiS pewnie by na 2 tygodnie przed przylotem piłkarzy stwierdził, że chcieli a nie dali rady, oskarżył zmasowany front, układ i agenturę i aresztował wytwórców kruszywa, producentów asfaltu i mieszkańców Warszawy na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 30.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 lewakk wzrusza mnie twoja troska o korki w Warszawie z perspektywy twojej wioski. Nasza bufetowa zafundowała nam remont w Al. Jerozolimskich zakończony miesiąc przed terminem. A Kaczyński nie potrafił dokończyć ronda przy Galerii Mokotów. To moja stolyca, nie twoja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 30.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Warszawa ma takiego prezydenta, na jakiego Warszawiacy sobie zasłużyli. Polska ma takiego prezydenta, na jakiego Polacy sobie zasłużyli....... chyba przesadziłem!! Mimo, że jestem urodzonym Krakusem, to nie rozpiera mnie zawistna radość. Po pierwsze dlatego, że lubię Warszawę i Warszawiaków, po drugie - w Krakowie też mamy takiego prezydenta na jakiego sobie zasłużyliśmy ?!?! Krakowskie korki może nie są takie długie jak w stolicy, ale czasu traci się w nich chyba tyle samo. P.S. Jak nie powstanie stadion narodowy w Wa-wie to może rozpoczęcie EURO w Krakowie? Ostatecznie też miasto stołeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Gronkiewiczowa dzisiaj nie wykluczyła, że stadion powstanie obok stadiony X-lecia. jednak sprowokowała dyskusję na temat lokalizacji, aby jej później jakiś Ziobro nie zarzucił, że zmarnowano taki drogi kawał gruntu i to na pewno za łapówki.I ja to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 PO przynajmniej powiedziało prawdę na dłuższą chwilę przed mistrzostwami i mam nadzieję weźmie się za to, co zbudować można. Zamiast pierniczyć w TV i szukać wrogów. PiS pewnie by na 2 tygodnie przed przylotem piłkarzy stwierdził, że chcieli a nie dali rady, oskarżył zmasowany front, układ i agenturę i aresztował wytwórców kruszywa, producentów asfaltu i mieszkańców Warszawy na wszelki wypadek Babo - chapeau bas!!! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 30.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ziobro wygrał w Krakowie dużym mieście, także studenckim, eeeee nieważne... lewakk, mogę jednak na Tobie polegać jak zwykle fałszujesz rzeczywistość w stylu radia erewań 1. Według oficjalnych danych Okręgowej Komisji Wyborczej w Krakowie, wybory w tym okręgu wygrała Platforma Obywatelska - 47,35% PiS uzyskał 34,43% głosów. PO przypadło w tym okręgu 7 mandatów poselskich, PiS - 5 2. Gowin zdecydowanie wygrał z tym w ząbek czesanym w Krakowie. Natomiast Zero wygrał w obwodach podkrakowskich i dzięki temu na obszarze OKW Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 30.10.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ziobro wygrał w Krakowie dużym mieście, także studenckim, eeeee nieważne... lewakk, mogę jednak na Tobie polegać 1. Według oficjalnych danych Okręgowej Komisji Wyborczej w Krakowie, wybory w tym okręgu wygrała Platforma Obywatelska - 47,35% PiS uzyskał 34,43% głosów. PO przypadło w tym okręgu 7 mandatów poselskich, PiS - 5 2. Gowin zdecydowanie wygrał z tym w ząbek czesanym w Krakowie. Natomiast Zero wygrał w obwodach podkrakowskich i dzięki temu na obszarze OKW Kraków. Wilcza Radio Tirana słyszy to co chce słyszeć, czy ja coś pisałem o wyniku PO w Krakowie, jakieś kompleksy??? CZy Ziobro przegrał????? Czy obwody podkrakowskie to jakieś gorsze ludzie, albo to że dzięki nim wygrał Ziobro, to co???? Jakoś wielu studentów mieszka pod Krakowem bo ich nie stac na mieszkania w centrum... Wilcza trzymaj się po prostu faktów, a nie kręć tak jak Tobie jest wygodnie, każdy może sprawdzić: Ziobro: http://wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W4/13.htm GOwin: http://wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W5/13.htm Czy będziesz manipulował by pokazac że Ty mas rację, tylko się nie zapędź, bo jeśłi chodzi o największe poparcie dla PO to miało w ... więzieniach..., ale przecież nie wstyd żadnego wyborcy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 30.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 lewakk wzrusza mnie twoja troska o korki w Warszawie z perspektywy twojej wioski. To moja stolyca, nie twoja! Murem się odgrodźcie lol: Póki co Warszawa pod rządami stała się najbardziej zakorkowanym miastem Europy. Warszawa jako jedyne miasto w Polsce i Ukrainie nie ma ustalonej lokalizacji, dzięki bufetowej, która obiecała stadion narodowy zamiast targowiska... Warszawa to przykład niespotykanego nigdy wczesniej pod rządami jakiejkolwiek partii upartyjnienia, gdzie jedynym kryterium jest książeczka partyjna PO dlatego popieram mieszkańca Warszawy: "Kochani Warszawiacy, trzeba się zebrać w kupę i zmienić prezydenta miasta, bo to ubliża stolicy" http://wiadomosci.onet.pl/1632271,11,item.html Wybraliście zamiast kompetentnego człowieka, bufetową, może do garów się nadaje...., ale rządy te doprowadzają Polskę do śmieszności jeśli już nie farsy, jeżeli stracimy EURO 2012 ośmieszymy kraj jak nigdy w historii..., tak zaczynają się rządy PEŁO... Forsując przeniesienie Stadionu Narodowego na peryferie pół roku po ogłoszeniu Euro 2012, Hanna Gronkiewicz-Waltz naraża na śmieszność siebie i swój urząd. Dalsze spory o lokalizację mogą pogrzebać całą imprezę w stolicy Prezydent Warszawy z własnej woli postanowiła pogrzebać pół roku przygotowań i ugrzęzła w lokalizacyjnych spekulacjach, przez które budowa stadionu Narodowego w Warszawie stanęła pod znakiem zapytania. http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,4624564.html a czas leci, a Euro 2012 zbliża się... do Włoch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 31.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 chmmm.... muszę przyznać, że trudno z Tobą dyskutować Ziobro wygrał w Krakowie dużym mieście CZy Ziobro przegrał????? tak mój drogi, w Krakowie przegrał to znaczy nie wygrał Czy obwody podkrakowskie to jakieś gorsze ludzie, albo to że dzięki nim wygrał Ziobro, to co???? ja tylko spokojnie pytam czy obwody podkrakowskie to Kraków? Wilcza trzymaj się po prostu faktów bardzo proszę napisz w którym miejscu nie trzymam się faktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 31.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 To moje miasto, moje korki i mój stadion narodowy. Moja bufetowa bo ja ją wybrałam i jestem dumna.Tobie nic do tego. Upuść sobie jakos to ciśnienie, bo eksplodujesz. Gorycz porażki rozumiem. Czułam to dwa lata temu. Tylko ty musisz poczekać 4 lata, bo wierzę że ludzie których wybrałam potrafią rządzić i nie doprowadzą do wcześniejszych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 01.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ja to tylko maze zeby nie bylo gorzej a reszta to jakos bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.11.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Lili, prawdę piszesz, że to Twoje miasto. Muszę cię jednak zmartwić. CAŁY NARÓD BUDUJE STOLYCE I tu mnie boli. Od czasu jak Min. Fin. nakazało ścigać duże firmy na prowincji to duże firmy przeniosły swoje siedziby jedynie księgowe do Warsiawy. Skutek. po pierwsze primo) niewydolność aparatu kontroli w stolycy - brak poprawnego nadzoru finansowego nad firmami, po drugie primo) co boli najbardziej - wymiecenie budżetów prowincji na korzyść stolycy. Większość dużych firm w tym kraju płaci podatki w Wawie, po trzecie primo) wciskanie Polsce kitu, że W-wka nie ma piniendzy i żyje w nendzy. Kicha macie tyle przecieków pieniążków publicznych i nie macie spójnego, logicznego planu na ich rozwiązanie. Naklikam wobec tego tak. ODDAJCIE NASZE PIENIĄDZE. Przymus rejestracji firmy w tej gminie, gdzie ma najwięcej pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.11.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Co do stadionu narodowego, Lili szanowna, to sama stwierdziłaś, że jest on narodowy, a nie warsiawski. DLATEGO WNIOSKUJĘ O PRZENIESIENIE STADIONU NARODOWEGO NA SKRZYŻOWANIE AUTOSTRAD A1 I A2. Stadion narodowy ma być także z moich pieniędzy.A jak nie wiesz dlaczego to naklikam takie zapytanka:1. Jak będzie wyglądać główny węzeł kolei pasażerskiej w kraju zwanym Polską na mecz inauguracji?2. Jak będzie wyglądać główny port lotniczy kraju zwanym Polską na mecz inauguracji?3. Jak będą wygladać drogi stolicy tego kraju jak parędziesiąt tysięcy ludzi (parę tysięcy samochodów) wjedzie tego dnia do stolicy? I czy ci wszyscy ludzie (przemieszczający sietymi środkami transportu) dotrą na czas do miejsca zwanego Jarmarkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 a buduj se w poznaniu, tak jak i lokalizuj tam firmy, kto Ci broni wszyscy w warszafce tęsknią za stadionem narodowym, że hej HGW też nie tęskni, ona tęskni za prowizją od 5 mld PLN CAŁY NARÓD BUDUJE STOLYCE I tu mnie boli. Od czasu jak Min. Fin. nakazało ścigać duże firmy na prowincji to duże firmy przeniosły swoje siedziby jedynie księgowe do Warsiawy. warszawiak powie Ci, że jego miasto utrzymuje sporą cześć kraju no a z tym ściganiem to już pojechałeś po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ............. warszawiak powie Ci, że jego miasto utrzymuje sporą cześć kraju ........... Mam wymieniać miejscowości i nazwiska ludzi odbudowujących NASZA "stolyce" Mam gdzies zapiski dziadka, która wiocha z mojego regionu ma być likwidowana a cegły maja być dostarczane na dworzec w celu wywózki na odbudowe "stolycy" Ze stadionem ma być tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 04.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 to nie wina warszawy ze ma tyle demb do wyzywienia ( nie chodzi mi o zwyklych luszi ) slyszalem kuiedys histroryjke prawdziwa ze baka wyszla na ryneczek gdzies kolo jej blokowiska warszawskiego a sasiadki z jej klatki siedzialy na laweczce przed ta wlasnie klatka przeszlo kolo nich paru jegomosci pohwili wylazili z meblami i calym wyposazeniem domu no jakie bylo zdziwienia tych kobiet ze sasiadka sie wyprowadza tak nagle i bez slowa no nic pogodzily sie ze strata tylko uw sasiadka nie . po powrocie do domku zastala tylko gole sciany , malo nie dostala zawalu . tylko powiedcie mi jaki z tego moral , bo ja widze jeden nie mieszkam w warszawie i znam swoich sasiadow bo blok niema 11 pieter i 30 klatek i jak kogos okradaja to wiadomo odrazu chyba ze to robia w ciagu nocy i nie wynosza calego dobytku pozdrawiam i bez urazy nigdy bym nie chcial mieszkac w warszawie i innych wielkich miastach tam poprostu sie ludzie z wlasnych klatek nie znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 to nie wina warszawy ze ma tyle demb do wyzywienia ( nie chodzi mi o zwyklych luszi ) slyszalem kuiedys histroryjke prawdziwa ze baka wyszla na ryneczek gdzies kolo jej blokowiska warszawskiego a sasiadki z jej klatki siedzialy na laweczce przed ta wlasnie klatka przeszlo kolo nich paru jegomosci pohwili wylazili z meblami i calym wyposazeniem domu no jakie bylo zdziwienia tych kobiet ze sasiadka sie wyprowadza tak nagle i bez slowa no nic pogodzily sie ze strata tylko uw sasiadka nie . po powrocie do domku zastala tylko gole sciany , malo nie dostala zawalu . tylko powiedcie mi jaki z tego moral , bo ja widze jeden nie mieszkam w warszawie i znam swoich sasiadow bo blok niema 11 pieter i 30 klatek i jak kogos okradaja to wiadomo odrazu chyba ze to robia w ciagu nocy i nie wynosza calego dobytku pozdrawiam i bez urazy nigdy bym nie chcial mieszkac w warszawie i innych wielkich miastach tam poprostu sie ludzie z wlasnych klatek nie znaja Bardzo się cieszę, że usłyszałeś tą wspaniałą i pouczającą historyjkę i się nią z nami podzieliłeś. Wszyscy teraz wstaniemy i idziemy zmieniać swoje życie. Warszawiacy oczywiście przodem, przodem. Nie mieszkam teraz w Wawie i zdecydowanie nie w blokowisku, ale też pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Bardzo się cieszę, że usłyszałeś tą wspaniałą i pouczającą historyjkę i się nią z nami podzieliłeś... Jak ci się udało ten tekst odczytać? ja próbowałem, ale nie dałem rady. I nie wiem jakim językiem to pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts