tomek470 23.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam,Zasialem trawke pod koniec wrzesnia, w sobote ja pierwszy raz skosilem do 6cm i moje pytanie czy posypac przed zima jakim nawozem, czy dopiero na wiosne?Czy datura moze zostac na zime zakopana z donica w ziemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 23.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam, Zasialem trawke pod koniec wrzesnia, w sobote ja pierwszy raz skosilem do 6cm i moje pytanie czy posypac przed zima jakim nawozem, czy dopiero na wiosne? Czy datura moze zostac na zime zakopana z donica w ziemii? Nie posypać, daturę zabezpieczyć! Czytać co w wątkach obok zostało na ten temat napisane. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaWo 23.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Najpóźniej nawozić można w sierpniu i to też nie azotem!!A daturę na zimę najlepiej do chłodnego pomieszczenia w domu i zasadniczo nie pdlewać jak zgubi liście, tylko czasem (naprawdę rzadko) zwilżyć ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts