dorusia 23.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam!!!! Chcemy się budować, bardzo długo szukaliśmy odpowiedniego projektu. Dom musi miec osobne dwa wejścia, chcemy zamieszkać z moją mamą, mamy mieszkanie, 2 pokoje, kuchnia, przedpokój, łazienka i tylko tyle. U nas priorytet to duży salon z kuchnią i jadalnią, gabinet dla męża i poddasze, przydały by się 4 pokoje. Znalazłam projekt murena z MTM STYL, ale nie wiem czy stać nas na taki duży dom. Nie wiem czym się kierować przy wyborze projektu, zeby było mnie stać na ten dom. Na dom możemy przeznaczyć 350-400 tyś. Jak myślicie czy na Murene nam starczy????????Proszę o podpowiedzi osób, które już się wybudowały lub znaja się na tym. Będe wdziećzna. A oto murena http://www.domywstylu.pl/projekty/wielorodzinne/murena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wlasnie chcialam ci zaproponowac , zebys zalozyla taki watek dzielna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 23.10.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wlasnie chcialam ci zaproponowac , zebys zalozyla taki watek dzielna dziewczyna Dziękuje bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 24.10.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 hop do góry!!!!!! może jednak ktoś pomoze?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 01.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 My zdecydowaliśmy się na Murenę. Rzeczywiście jest piękny, ale też cholernie drogi. A do tego zrobiliśmy jeszce piwnicę pod "naszą" częścią. 400 tys. to mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts