geronimaus 25.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 wybieram więc nelskampa. bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNOW 26.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Niech będzie to dobry wybór. Dla uniknięcia problemów z importerami, dystrybutorami np. firmą Attix i sprzedażą wadliwej dachówki Nelskampa propounję zabezpieczyć się podpisaniem przez siebie określonej umowy, która ustali szczegółowo warunki ewentualnej wymiany wadliwej dachówki. Edytowane 1 Lipca 2011 przez SNOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 03.07.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 snow dzięki za wiadomosć na zdjęciach widać faktycznie jakieś nadlewki-pytanie cz z 15-20 metrów to będzie widać na płaszczyżnie dachu. zdjęcia twoje dały mi do myślenia- na tyle że wczoraj zamówiłem nibrę f10 kolor 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 03.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja napiszę tak, nie czepiałbym się producenta dachówek (firmy Nelskamp) tylko polskiego sprzedawcy, który kupił od Niemców przeceniony gatunek, próbując go sprzedać jako towar pełnowartościowy I gatunku...tylko tyle i aż tyle. Wszystkim którzy chcą zakupić dachówkie tej właśnie firmy, szczerze ją polecam bo to pierwszorzędny materiał (pod warunkiem , że się trafi na ucziwego sprzedawcę )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 03.07.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 tomasz ja mogłem kupić bogena taniej oD Nelskampa ale to był 2 gatunek- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNOW 03.07.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Moi Drodzy!Opisane wady widać z 9-10 metrów. Stoję na granicy działki i tyle mam do okapu nad garażem. Ponadto na dwóch wykuszach w bydynku mam balkony i tam wychodząc, by np. spojrzeć w niebo, obok, jak na dłoni widzę kilkanaście metrów dachu z lewej i kilkanaście metrów z prawej strony! W takiej sytuacji widać wady doskonale. To dlaczego mam dokonywać oceny wyglądu tej dachówki jedynie z 20 metrów od budynku. Wychodząc na balkon klient powinien ciemną wstążką zawiązywać oczy - przez 30 lat? Ktoś kiedyś pisał na stronach Muratora o wadach innej dachówki, chyba o Creatonie? Napisał, cytuję: Powinni mieć hasło reklamowe: Wygląda dobrze już z kilkudziesięciu metrów". Bądźmy poważni. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 04.07.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 bądżmy poważni -co mówią normy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margok 06.07.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 SHOW powodzenia w boju ja walczę ale z Tondachem.Radzę udać się do Rzecznika Konsumentów on podpowie co robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNOW 12.08.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam Państwa !!! Zachęcam wszystkich Państwa do zakupu "wspaniałych i pięknych" dachówek w firmie ATTIX. "Szaloną przyjemność" kupić dachówki NELSKAMP R13S miałem gdy firma ta prowadziła działalność w Kaliszu. Są to dachówki, których zdjęcia możecie Państwo oglądać na tym portalu, pod założonym tematem Dachówki Nelskamp - Ostrożnie! Mój przypadek. Można je znaleźć także na FACEBOOKU. Jeżeli ktoś z Państwa realizując swoją budowę chciałby zablokować ją na 3 m-ce, to bardzo polecam usługi tej firmy !!!Otóż firma ta może sprzedać Państwu produkt (taki jak opisywany) jako PIERWSZY GATUNEK. Natomiast wady takiego PIERWSZEGO GATUNKU widać będzie z 10 metrów od połaci dachu. http://www.forumbudowlane.pl/vt/28370/0/dachowki-nelskamp-ostroznie-moj-przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrmeX 05.09.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam, gdzie w województwie małopolskim, świętokrzyskim bądź śląskim można kupić dachówkę firmy NELSKAMP? Interesuje mnie dachówka F10 Czarna Angoba. W województwie małopolskim kojarzę tylko jedną firmę z Mogilan k/ Krakowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiu84r 05.09.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam, gdzie w województwie małopolskim, świętokrzyskim bądź śląskim można kupić dachówkę firmy NELSKAMP? Interesuje mnie dachówka F10 Czarna Angoba. W województwie małopolskim kojarzę tylko jedną firmę z Mogilan k/ Krakowa. Pozdrawiam W województwie śląskim w firmie Bauerdach - Wodzisław Śląski ul. Bogumińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terbor 06.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Zamawiałem F12 w firmie Millenium( Wrocław- Długołęka),z transportem wyszło taniej niż w Mogilanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 22.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Czy ktoś kupował ostatnio Nelskamp Nibra G10 w Małopolsce/ na Podkarpaciu/ na Śląsku? Gdzie? Szukam bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejjusia 27.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 też jestem zainteresowana tą właśnie dachówką... może ktoś się znajdzie?? i podzieli się opinią na jej temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malachio 08.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 też bym się chętnie dowiedział gdzie na śląsku/w małopolsce/ w opolskim/ w dolnośląskim można kupić nibrę g10 (potrzebuję tylko dwóch gąsiorów: standard i końcowy w kolorze stara czerń angobowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mierzej 28.10.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dzierżoniów, firma Marvel Dachsystem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrmeX 29.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 W małopolsce znam skład budowlany w Mogilanach. Co prawda w tym roku chyba już nie handlują Nibrą ale w przyszłym roku kto wie. Ja kupiłem Nibrę (co prawda inną dachówkę) w firmie Bauer Dach w Wodzisławiu Śląskim. W sumie to taniej wyszło z transportem do małopolski niż to co oferowali w Mogilanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 30.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mogilany przez telefon - "Tak, mamy dachówkę, można przyjechać." Przyjechałam - "Mamy na ekspozycji, w tym roku już nie będzie do sprzedaży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 05.12.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 no u mnie nelskamp prezentuję się elegancko na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al_baraka 28.01.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Czy orientujecie się drodzy Forumowicze czy dachówka płaska Nibra G10 występuje w kolorze brązowym lub zbliżonym do brązowego (nie czerwonym)? Czy ktoś w okolicach Warszawy tym aktualnie handluje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts