Mac777 01.06.2020 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Witajcie. Czy jakosc produktow i obsluga klienta (rowniez w przypadku gwarancji) zmienila sie nieco w NELSKAMPie na korzysc? Czy ktos posiada jakiekolwiek informacje? Zastanawiam sie wlasnie na tym producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 14.06.2021 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Nelskamp Nibra F8 1/2 angoba - jakieś uwagi? W chwili obecnej na dostawę czeka się 2 miesiące. Kolega dekarz namawia mnie na tą dachówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 15.06.2021 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Nelskamp Nibra F8 1/2 angoba - jakieś uwagi? W chwili obecnej na dostawę czeka się 2 miesiące. Kolega dekarz namawia mnie na tą dachówkę... Droga w ch...j Dlatego poszedłem inną drogą ale podobną koncepcją Zapewne chciałbyś wyceny i porównanie do dzisiaj. Wybacz, ale robionym przez bibułkę nie udostępnienie Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 15.06.2021 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Droga w ch...j Dlatego poszedłem inną drogą ale podobną koncepcją Zapewne chciałbyś wyceny i porównanie do dzisiaj. Wybacz, ale robionym przez bibułkę nie udostępnienie Powtórzę się.... ooo, jakże uroczy kolejny twój post. Taki na temat i bez złośliwości... Dzięki! jesteś gość! Tak trzymaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tentypmich 06.11.2021 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Powtórzę się.... ooo, jakże uroczy kolejny twój post. Taki na temat i bez złośliwości... Dzięki! jesteś gość! Tak trzymaj;) Nie wiem czy wkońcu zamówiłeś F8, mi przyjechała na budowę w czwartek. Wykonawca mówi, że kawał konkretnej i twardej dachówki , w przyszłym tygodniu mają układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 06.11.2021 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) U mnie na dachu już jakiś czas leży f8 1/2 czarna glazura. Mega twarde, super trzymają wymiar, bez felerów, równe zamki. Generalnie jakość z półki top, odczuwalnie lepiej niż wszyscy popularni na polskim rynku. - słowa mojego i kilku innych dekarzy. Później, jak będę w domu to wrzucę jakieś zdjęcie. Edytowane 6 Listopada 2021 przez dawiddur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.11.2022 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Czy gdzieś można jeszcze w Polsce kupić Nelskampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts