Marynka 17.11.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 http://www.domek.net.pl/mur_007-modrzewiowy_front.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 18.11.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ponawiam pytanie, kto buduje (zbudował) ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.11.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Niestety nie buduję tego domku, ale za to mam doświadczenie (pozytywne) ze współpracą z firmą Domek, a własciwie jej właścicielem, jakby Cię interesowało, to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 18.11.2004 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Bardzo, bardzo mnie to interesuje Na 95% jestem zdecydowana zakupić ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 24.11.2004 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ponawiam pytanie: Kto buduje (zbudował) ten domek? Odezwijcie się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 24.11.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Cześć, zajrzyj na priva.pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 25.11.2004 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 franekF Dzięki za informację! Zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 25.11.2004 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No dobrze..., nikt nie buduje tego domku i nikt go nie budował . To może chociaż poproszę o uwagi ( szczególnie te krytyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.11.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Jeszcze nie buduje, ale bede na wiosne prawie taki sam - Cieply. Uwag krytycznych do tego projektu nie mam. Dla mnie jest on idealny. Po przejrzeniu kilkuset projektow i skalkulowaniu kilku ten wygral bezapelacyjnie. Spelnil prawie wszystkie moje zalozenia. Pozdrawiam konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 ja tez tego nie buduje - ale bardzo mi sie te projekty podobaja. Moj projekt jest bardzo podobny (niestety pracownia nie wa www jeszcze ) - uwazam ze stosunkowo mala przestrzen jest optymalnie wykorzystana . Moj projekt ma troche wieksza kuchnie i inny uklad schodow - dzieki czemu pod schodami jest mala spizarnia . Namiary na projekt dostalam na forum od Toomas'a - za co jeszcze raz bardzo dzieki Toomas Modrzewiowy rozwazalam . ale uklad pomiszczen nie pasuje do stron swiata na mojej dzialce. pozdrawiam Zoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 tzn moj projekt jest podobny do domku Cieply - moge podeslac projekt mail'em jezeli jest ktos zainteresowany .Zoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 29.11.2004 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Również uważam, że projekty z Łodygowic są proste i bardzo funkcjonalne. Mnie pasuje Modrzewiowy właśnie ze względu na układ działki ( wjazd od południa). Mam nadzieję,że ze względu na prostą bryłę nie będzie drogi w realizacji. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 07.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 My będziemy budować modrzewiowy. Formalności juz ruszyły, budowa na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 28.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 ja buduje swierkowy (murowany). troche zmian bylo koniecznych. Wg adaptujacego, kierownika oraz szefa ekipy nie byl doskonaly w opacowaniu. Chyba jest to efekt tego, ze architekt specjalizuje sie w kanadyjczykach i ten projekt pierwotnie byl zaprojektowany jako drewniany. ale ogolnie domek jest sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 09.02.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witam ! Wybraliśmy z mężem taki projekcik.Chcemy w nim zamieszkać my i po adaptacji połowy podwójnego garażu i pomiesczenia nad garażem moja mama ( pokój, kuchnia,łazienka i ewent. mlutka sypialenka z osobnym wejściem).Co myslicie o projekcie ? jakies uwagi co do samej bryły, rozmiesczenia pomieszczeń, funkcjonalności, planowanej adaptacji i oczywiście kosztów budowy ?Nie ukrywam, że środki mamy ogarniczone ?http://www.domek.net.pl/mur_modrzewiowy_z_wykuszem/mur_modrzewiowy_front.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 09.02.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 http://www.domek.net.pl/mur_modrzewiowy_z_wykuszem/mur_modrzewiowy_front.htmto tak do dyskusji....A co rozumiesz jako ograniczone środki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kathleenka tu jest do poczytania dziennik budowy Modrzewiowego domku, co prawda budowa jeszcze nie ruszyła ale zawsze można się wymienić uwagami http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=55991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 09.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Przeptraszam za nieaktywny link - nawet nie zwróciłam na to uwagi. ave !ograniczone środki to nic innego jak pewna załozona kwota, której nie możemy przekroczyc a więc przy wyborze projektu musimy rozpatrywac domki także pod względem ekonomiczności budowy i prostych, nieskomplikowanych rozwiązań ( np. dwuspadowy dach - podobno tańszy od kopertowego czy brak balkonów, wykoszy itp.) Prosze o uwagi, wady i wszelkie rady ?Czy ktos budował/buduje ?Jakie szacowane koszty trzeba mieć minimum na taki domek w średnim standardzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 09.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Monka ! dzieki za link postaram sie skontaktować !A co myslisz o tym projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.02.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Monka ! A co myslisz o tym projekcie ? Podoba mi się kiedyś myślałam o Modrzewiowym tylko w innej wersji. Nie wiem tylko czy da radę wykroić jakieś sensowne, niezależne mieszkanko dla Twojej Mamy. A może taki domek by ci sie spodobał, też jest prosty i bez udziwnień przez co tańszy w budowie. Ma już wydzielone osobne mieszkanko więc nie trzeba główkować za wiele. Nie wiem tylko czy spełania twoje wymagania i potrzeby. Oto on: http://www.domdlaciebie.com.pl/CM/content.php/default/default?akcja=szczegoly&id_domku=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts