Mgdalena 22.11.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No cóż niestety nie uda się zrobić stanu zero w tym roku nie pytam już dlaczego ,staram się płynąć zgodnie z oczekiwaniami nie swoimi bynajmniej ,ale jakie to ma znaczenie. wszystko płynie i przemija ,..nie da się niczego zatrzymać ani przyśpieszyć nie można tez wrócić choćby baardzo sie chciało.. Majster na budowie<> znaczy że jutro będzie i tym optymistycznym akcentem.. Mama ['] [']['] dziś już mija 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.11.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ludzie na tym forum ciągle mnie zaskakują Zeljka nigdy nie przyszło mi do głowy ,że komuś będzie się chciało mnie tak drobiazgowo wysłuchać ,bardzo Ci dziękuję ,nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy ? Czyżbys jeszcze nie wiedziała że Zelijka to najlepszy duszek na forum? Ona taka już jest , ze pomaga ludziom. Bo to najwrażliwasza osoba jaka znam Mi tez pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 22.11.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ludzie na tym forum ciągle mnie zaskakują Zeljka nigdy nie przyszło mi do głowy ,że komuś będzie się chciało mnie tak drobiazgowo wysłuchać ,bardzo Ci dziękuję ,nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy ? Czyżbys jeszcze nie wiedziała że Zelijka to najlepszy duszek na forum? Ona taka już jest , ze pomaga ludziom. Bo to najwrażliwasza osoba jaka znam Mi tez pomogła Co Magda!! Fajne to forum!No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts