szywek 23.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Chciałbym poznac wasze opinie ne temat tych dobrych jakrównież tych nieutrzciwych jestem na etapie kończemia stanu surowego i poszukuje optymalnej oferty okien dotyczy ona firmy yest. Czy ktoś z was ma wiedze bądz kontakt z tą firmą jeżeli tak to z góry dziękuje. szywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no to ja nie jestem w posiadaniu wiedzy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 24.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Generalnie wątek nie na ten dział forum .... - proponuje przenieść sie z nim do działu "Wymiana doświadczeń" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts