byczy 23.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 czy ktoś z was ma lub miał do czynienia z kotłami firmy FONDITAL chodzi mi o model TAHITI Condensing mój instalator zachęcał i zachęcał cena cena też całkiem przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pe66 23.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no i jaki kocioł w końcu wybrałeś?Pytam bo mój instalator poleca mi ten sam, ale nic nie słyszałem o firmie i o kotle wiec podchodzę do sprawy nieufnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczy 23.10.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jeszcze nie wybrałem ale musze sie zdecydować do końca tygodnia. też podchodzę nieufnie ale jeśli mnie ceną przekona to może nawet zdecyduję sie na normalny a nie kondensat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelhod 05.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 tez mysle o kotle Fondital ale model Balizna ktos ta firme? niby daja dwa lata gwarancji i serwis pogwarancyjny tez mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pe66 06.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 U mnie Fondital TAHITI Condensing działa od lutego (grzał dom, a od czerwca grzeje wodę) i nie było z nim na razie żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts