Gość Artrok 03.08.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Potrzebuję porady które okna plastikowe są najlepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KasiaA 04.08.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Z tych trzech, które podałeś ja bym wybrała OknoPlus /profil Veka, okucia, nie mapmiętam ale Roto albo Winkhaus/Sama kiedys zastanawialam sie tez nad DFB, ale, podobno, maja słabe profile. OknoPlas ma profile Veka, ale jakies mało mi znane okucia, co mnie zniechęciłó. Obecnie firmy promują okna z profilami pięciokomorowymi, można je nabyć w cenie trzechkomorowych /to tak przy okazji/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 04.08.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 wybralem oknoplusa ... jestem zadowolony, przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 05.08.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 wszystkie wieksze firmy robia okna juz dobre....zwroc uwage tylko na szyby aby wsp k=1,1....pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Grzes z krak 07.08.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Ja tez wybralem Okno+ zadecydowala estetyka ( szara uszczelka, wew listwa przy szybie ozdobna) w tedy dostalem to bez doplaty teraz to moze juz standard.Jak na razie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KasiaA 19.08.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Podobno te okucia Oknoplastu sa w porządku. Uszczekji w kolorze szarym mają już prawie wszystkie porządne firmy. Też myślę, że wszystkie większe firmy mają podobny standard i cenę. Czasem okno jest tańsze za to montaż droższy, gdzie indziej ma odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts