aga2007 24.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witam, pytanie proste pewnie dla wiekszosci z Was:) - czym najlepiej przyczepic lustro do szafy wnekowej? kupilismy dwa duze lustra (150 na 40 cm) ; czy tasmy dwustronne wystarcza czy kupic jakis (jaki?) klej? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 sprawdz wage lustra i sama dojdziesz do wniosku ze tasmy dustronne raczej tego nie utrzymaja polecalbym klej do szyb taki czarny i kleic na pionowe linie dlatego zeby para wodna nie miala sie dgzie gromadzic klej jak do szyb samochodowych powieszchnia szaf musi byc czysta odtluszczona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 24.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Finia 26.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja mam taki uniwersalny klej BEKO ...klei wszystko i do wszystkiego. Myślę że dałby sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 26.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 xxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts