agakz 24.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Mój tato ma w weekend imieniny i urodziny. Za chwilę rodzice przeprowadzają się z bloku do wymarzonego malutkiego domku z malutkim ogródkiem. Pomyślałam, ze zamiast tradycyjnych kosmetyków i innych "standardów" kupię tatusiowi coś co przyda mu się w domu, ale nie wiem co. Szypa do śniegu to byłaby złośliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.10.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Komplet akcesorw do kominka. (no wiem, pogrzebacz to głupio brzmi, ale taki ładny kuty komplet to co innego), roślina doniczkowa. Numer domu jakiś ładny albo skrzynka na listy, jak nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.10.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 akcesoria do kominka!! dobry pomysł, dzięki. Po pracy lecę po drodze do Leroya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kup mu jakąś roślinkę do ogrodu.Nie dość ,że będzie mu przypominała swoją ulubiona córeczkę to jeszcze wniesie w wygląd ogrodu coś nowego.Np.Aktinidia pstrolistna lub Lilak pospolity (bez) 'Katherine Havemeyer'.Rosną u teściowej które je sobie bardzo chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts