aniagrab 24.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 zastanawiam się nad tym projektem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 24.10.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 podaj link, chętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagrab 24.10.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_sultan2g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagrab 24.10.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czy może Seweryna z Archipelagu? http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna/?Kind=1&Name=seweryna Działka jest z wjazdem od południa i to przemawia na korzyść Sułtana ale Seweryna jest piękniejsza.... Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzych388 03.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 My planujemy rozpocząć w lipcu 2008 r. budowę tego domku. Mamy już projekt i załatwiamy resztę bardzo "potrzebnych" papierków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagrab 03.11.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam,będziecie budować Sewerynę czy Sułtana? My jednak wybraliśmy sewerynę - zaczniemy budowę wiosną koło Krakowa. Koło Biecza w małopolskim stoi już prawie gotowa Seweryna - naprawdę przepiękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzych388 04.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zamierzamy budować sułtana w Bielsku - Białej. Czy ktoś już wybudował ten domek? Przeszukując sieć nie znalazłem nikogo, kto by się ujawnił z budową tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagrab 04.11.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam,też nie udało mi się znaleźć nikogo, kto by budował Sułtana, nawet w dominancie nie mieli żadnych zdjęć gotowego domku. Dom jest super na działkę z wjazdem od południa ale niestety u nas zajmował by zbyt dużą powierzchnię działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 19.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Zamierzamy budować sułtana w Bielsku - Białej. Czy ktoś już wybudował ten domek? Przeszukując sieć nie znalazłem nikogo, kto by się ujawnił z budową tego domu. a kiedy zaczynacie budować? Podoba mi się ten projekt, ale fajnie byłoby zobaczyć ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 18.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Po wielu namysłach poszukiwaniach itd oraz setkach oglądniętych domów też zdecydowaliśmy sie na Sułtana. będziemy budować na Podkarpaciu - jednak na razie przechodzimy potrzebna papirologię. Jak ja przeżyję - i juz dokonam zakupu projektu domu to sie odezwę - teraz WZ.Powodzenia dla wszystkich budujących ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 10.06.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na warunki zabudowy dalej czekamy. Niestety w naszej gminie trwa to wieki. Jednak na dzień dzisiejszy zdecydowaliśmy sie na wersje projektu dwu garażową. Zmiany wewnątrz - na planie projektu już dokonane - na swoim miejscu pozostała sypialnia garderoba i łazienka - reszta poprzemieszczana bądź niewielkie zmiany. Pozdrawiam resztę budujących sułtana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 21.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Mam dziwne wrażenie że tylko ja zamierzam ten dom budować Dostałam w tym tygodniu warunki zabudowy. W końcu po 5 miesiącach oczekiwania. Wczoraj zamówiliśmy projekt domu w biurze projektowym. Niestety zanim uzyskamy wszelkie pozwolenia i uzgodnienia to jeszcze troszkę czasu upłynie. Więc budowę zaczniemy zapewne dopiero na wiosnę 2009. Aczkolwiek mam nadzieje że w tym roku uda się przynajmniej fundamenty wylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzych388 22.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam wszystkich zainteresowanych tym projektem.Po sprzedaży działki muszę również sprzedać projekt Sułtana, gdyż zupełnie nie pasuje do nowej:) Projekt w biurze kosztuje ok. 2000. Sprzedam oczywiście trochę taniej kompletny projekt (mam oryginalną fakturę z biura projektowego). Jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt na e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 20.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam wszystkich Sułtanowców . Kupiliśmy z małżonkiem projekt S2gLustrzane odbicie i zaczynamy papierologie stosowaną . O wszelkich postępach prac i starań usilnych postaram się zawiadamiać. Jesteśmy z mazowieckiego, obok naszej gminy leży stolica. Może ktoś jeszcze w pobliżu będzie budował Sułtana...dajcie znać. Na razie będę chodzić od Annasza do Kajfasza i upszejmie prosić o pieczątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 20.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zależy o jakim pobliżu myślisz - my budujemy na Podkarpaciu. Wiem o 2 budowach w zachodniopomorskim, jednej w okolicy gdańska, ktoś już stawia Sułtana w Wielkopolsce, oraz 2 na Podkarpaciu (jeden nasz).To na razie wszystkie które namierzyłam.Pozdrawiam i życzę udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 01.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mam już murarzy 40tyś sso bez więźby, wycena materiału: fundamenty 20000, ściany wewn i zewn 13400, strop teriva 17000, kominy schiedel 8031,( a dodatkowo ocieplenie 15styro 4100). Myślę jaką dachówkę, podoba mi się roben bornholm czarno-brązowa, dach będzie papowany i deskowany. Czekamy na elektrownie i składamy papiery do pozwolenia. Jak będzie pozwolenie i pozytywnie rozpatrzony wniosek kredytowy to natychmiast zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 01.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja mam murarzy, dekarzy, elewacje oraz gości od wentylacji i ogrzewania. I co z tego skoro koncepcja mi sie budowy najprawdopodobniej zmieni. Projekt ten sam - ale chyba działka inna - czyli znów papierologia od początku. Czyli wgo plany - na wiosne - raczej nie zaczniemy. Przy dobrych wiatrach - koniec lata, jesień. Jeszcze my myślimy i kombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rombi 17.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam,mam pytanko.... zamierzamy z żoną zbudować dom Sułtan 2G,zakupiliśmy juz projekt. I tu moje pytanie: czy postawił może juz ktoś z forumowiczów ten dom w okolicach warszawy i jeśli tak to czy była by możliwość obejrzenia go "na żywo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 17.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja zacznę na jesień, ale w okolicach rzeszowa - o ile znów coś się nie przesunie Zapraszam tu : http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-buduje-sultana,t115487.htm?highlight=su%B3tan oraz tu: http://moj.extradom.pl/grupy/dyskusja.aspx?tid=1585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 14.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam,mam pytanko.... zamierzamy z żoną zbudować dom Sułtan 2G,zakupiliśmy juz projekt. I tu moje pytanie: czy postawił może juz ktoś z forumowiczów ten dom w okolicach warszawy i jeśli tak to czy była by możliwość obejrzenia go "na żywo"? ja jeszcze nie wybudowałam, ale zaczynamy we wrześniu . Stare Babice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts