mrtini 24.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 (edytowane) Witam ,Ze względu na żle wylany balkon, musiałem wymontować 2 pary drzwi balkonowych firmy DOBROPLAST, model AVANGARD (PCV), kolor orzech.Okna standardowe - 200cm na 90cm. Wstawiłem niższe (194) zamawiane na wymiar (1300 pln) tak aby zrobić spadki i wylewki na balkonie. Preferuje odbiór osobity - Warszawa (Wawer).Cena do ustalenie.Okna jak nowe, trochę brudne, ościeżnice z pianka montażowa Pozdrawiam,Marcin Edytowane 14 Marca 2011 przez m@rtini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 12.03.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 cały czas stoją w garażu i czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Stępniak 13.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Strasznie drogo zapłacił Pan za drzwi balkonowe. U mnnie takie samo kosztowałoby ok 850 zł juz brutto i z montażem!!! W okleinie jednostronnej. W dwustronnej ok 1000.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 23.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Podane cena dotyczy okien - niestandardowych - niższych?Jeżeli tak - to dałem sie oskubać....o te 350 zł Mam namiary na tego Pana i jego firmę - ludzie o nim poczytają.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts