Lidka i Janusz 25.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zrobiłam za małą dylatacje przy zakładaniu paneli W niektórych miejscach panele lekko się podniosły. Poradźcie czym je przyciąć przy ścianie aby nie rozbierać? Cieszyłam się, że ładnie mi poszło, jednak nie tak ładnie jak myslałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 25.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Gumówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 25.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Sa takie małe tarcze do drewna do pilarek kątowych. Można też spróbować zwykłą tarczą do metalu ale będzie bardzo śmierdzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts