moreti 25.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ile płaciliscie, jesli wynajmowalisci estelple teleskopowe? Mam skomplikowany strop i duzo podciagów i nie chce ryzykowac z drewnianymi... Znalazlem cene 1 zł za sztuke za dobe... troche duzo, ale nie ma mporownania. Przez ile czasu trzymaliscie stemple przy terrivie? Wykonawca cos baknął ze trzema sie do czasu wybudowania pelnego pietra i wienca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 25.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 WitamTeż szukam takich stempli. Gdzie je można wynająć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 25.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Beton na stropie wiąże się 28 dni... ok. 4 tyg.U mnie częściowo już rozszalowali i zdjęli stemple po 2 tyg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.10.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 E tam, bez przesady z tymi drewnianymi. Trzeba dobrze podstemplować i nic się nie dzieje. Lepiej kup drewniane po 5 zł za sztukę, a potem odsprzedaj komuś potrzebującemu. A tak kasa w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 25.10.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dokładnie... ja mam drewniane... wprawdzien dach nieskomplikowany... ale nie ma to znaczenia... najwyżej będziesz potrzebował więcej stempli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 25.10.2007 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Beton na stropie wiąże się 28 dni... ok. 4 tyg. U mnie częściowo już rozszalowali i zdjęli stemple po 2 tyg.... 28 dni przy TERRIVie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 26.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ile płaciliscie, jesli wynajmowalisci estelple teleskopowe? Mam skomplikowany strop i duzo podciagów i nie chce ryzykowac z drewnianymi... Znalazlem cene 1 zł za sztuke za dobe... troche duzo, ale nie ma mporownania. Przez ile czasu trzymaliscie stemple przy terrivie? Wykonawca cos baknął ze trzema sie do czasu wybudowania pelnego pietra i wienca... U nas też trochę udziwnień na stropie ( terriva z pustką nad salonem ) i kilka porządnych podciągów...Stempli było od groma ( przechodziliśmy bokiem ), zostały zdjęte po ponad 3 tygodniach...A potem odsprzedane kolejnym budującym. Chyba szkoda kasy na wynajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 27.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a do ceny stempli dolicz stróżowanie w nocy, coby stemple nie dostały nóg, a strop nie został bez podparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 27.10.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ale gdzie w okolicach Warszawy takie stemple można wynająć ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 28.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja bym nie szalał z takimi stęplami. Śmiało kupił bym drewniane. Jak poszukasz po budowach to kupisz po 3 lub 3,40 za sztuke - 2,7 do 3 m.Pare sztuk odpadnie ale i tak się opłaca bo potem odsprzedasz. Grunt to gonić majstra aby nie niszczył niepotrzebnie stępli. Potem dobrze zabespieczyć i kasa się zwróci. Ja z ogłoszeń kupiłem 300 stępli i jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marci_n 25.06.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Sprzedaż stępli drewnianych 2zł mb. Poznań, Rogoźno 512-395-321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz 2M 10.01.2017 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Ale gdzie w okolicach Warszawy takie stemple można wynająć ?! W wielu miejscach, sam mogę wynająć ca 100-szt. do wiosny bo mam przestój. Praca ze stalowymi, których daje się 2-3x mniej i wygodnie ustawia wysokość jest nieporównywalna. Nie wiem jak z drewnianymi, którze często są skratowane, ale stalowe rzeczywiście można połowę wyjąć po 2-tygodniach i robić nimi następny strop - ja zostawiałem po 4-szt. mocnych na pomieszczenie (czyli ca 1/4 tego co było) bezpośrednio podpierając płyty, całkowite rozszalowanie po 28-dniach, nie ma znaczenia czy monolit czy garnkowy. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Mariusz 2M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts