agakz 29.12.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Aga, a czy św. Mikołaj trafił do Waszego nowego domku? Szczęśliwego nowego roku 20010 życzymy tobie i całej Twojej rodzince! Dzięki za życzenia! Dla Was również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! U nas chodzi Gwiazdor Ale w tym roku bardzo się spieszył do innych dzieci więc tylko zadzwonił i zostawił worek pod furtką. Ciekawe, czy sąsiad go widział bo akurat wyprowadzal psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi,kufel piwa to za mało,litr szampana by sie zdało.Trzeba opić wszelkie troski,by następny ROK był BOSKI!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010rżyczyGlamcia z rodziną http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 03.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Aga, szkoda zamalowywać tych pięknych cegieł! Wyglądają super! A nie lepiej je zostawić, a tę kozę dać białą czy kremową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.01.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Basiu, one sa bardzo ładne, ale tak jakoś mi sie wydaje, że nie bardzo pasują do tej fototapety obok i białej kuchni... Gdyby została ich faktura ale kolor zmieniłby się na biały...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Moim zdaniem ściana z naturalnej cegły z antracytową kozą super pasuje i do białej kuchni i do ściany z kwiatami. Nadaje charakteru wnętrzu. Nie wszystko musi do siebie pasować bo jest podobne. Czasami bardzo na miejscu jest kontapunkt, a tym własnie byłaby ciemna bawa piecyka przy białej stolarce i meblach. No to wrzuciłam swoje trzy grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 i ten Jotul jest super, rzeczywiście cena taka zaporowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.01.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Renka, dzięki za Twoje zdanie. Rzeczywiście ja mam raczej tendencję żeby wszystko było podobne i robi się mdło Cena Jotula około 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 03.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Aga, ja zgadzam się w 100% z Renką. Te cegły wyglądają świetnie! A przecież na fototapecie też jest kolorek kwiatów chyba niegryzący się z cegłami, prawda? Poza tym zamalować zawsze można, a zmyć już zamalowane cegły nie tak łatwo... Przepraszam, że się wtrącam, ale mam wyrzuty sumienia co do Twojej kuchni... Jak planowałaś zrobić kuchenkę z dala od zlewu chciałam Ci to odradzić... Mieliśmy tak w poprzednim domu i było bardzo niewygodnie. Dlatego teraz zrobiliśmy zlew na tyle blisko płyty indukcyjnej, że możemy nalewać wodę wyciąganą wylewką od kranu do garnka stojącego na płycie Nie chciałam się zanadto wtrącać, a teraz, po przeczytaniu Twoich przemyśleń co do kuchni, mam wyrzuty sumienia... Pozdrawiam z całą sympatią i życzliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.01.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A widzisz Basiu, jednak trzeba się wtrącać Szczerze mówiąc, to za bardzo nie było wyboru z tą kuchenką - mogła być bliżej zlewu, ale wtedy nie miałamym blatu roboczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nie przemalowywałabym cegieł na biały.Jak dostawisz klasyczną antracytową kozę to będziesz miała bardzo fajny akcent w pomieszczeniu i wcale nie będzie się gryzł z resztą: meblami, podłogą itp, raczej podkreśli je.U mnie koza stoi przy ścianie z brązowego klinkieru, wyróżnia się na całym parterze, ale uważam to bardziej za zaletę, niż wadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ja mam blisko i uważam że to jest bez sensu. nigdy w życiu nie wlałam do garnka nic z kranu bo dolewam zawsze z czajnika. a brakuje blatu pomiędzy kuchenką a zlewem. wolałam układ w poprzednim mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.01.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja mam blisko i uważam że to jest bez sensu. nigdy w życiu nie wlałam do garnka nic z kranu bo dolewam zawsze z czajnika. a brakuje blatu pomiędzy kuchenką a zlewem. wolałam układ w poprzednim mieszkaniu. ja osobiście nie myślałam o wlewaniu prosto z kranu, tylko o machaniu kapiącą łyżką czy durszlakiem w drodze do zlewozmywaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.01.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nie przemalowywałabym cegieł na biały. Jak dostawisz klasyczną antracytową kozę to będziesz miała bardzo fajny akcent w pomieszczeniu i wcale nie będzie się gryzł z resztą: meblami, podłogą itp, raczej podkreśli je. U mnie koza stoi przy ścianie z brązowego klinkieru, wyróżnia się na całym parterze, ale uważam to bardziej za zaletę, niż wadę. zawsze mogę później tę ścianę machnąć na biało, a na czerwono to już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hej Aga! cegły zostawiłabym ceglane pewnie żałujesz, że nie zabrałaś kozy z poprzedniego mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hej Aga! cegły zostawiłabym ceglane pewnie żałujesz, że nie zabrałaś kozy z poprzedniego mieszkania? Tak... nowa właścicielka na pewno jej nie używa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 serio??!! to byłoby istne marnotrastwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 serio??!! to byłoby istne marnotrastwo! no tak, ale w sumie jej sprawa co z tym zrobi jak zapłaciła za dom z elementami wyposażenia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 21.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Hej Aga. Ja to sobie myślałam, że Twój dziennik zamarł, ufna w powiadomienia z muratora, a tu widzę wiosna panie:) He, he - napisawszy to looknęłam sobie na termometr a tu - 12, brrrrr. A tak sobie wyszukałam Twój dziennik, bo pamiętałam, że szafy w wiatrołapie takie z siedziskiem miałaś i przyjrzec się bliżej chciałam, bo u mnie wiatrołap w prowizorke ubrany, ale mimo, że takich mam trochę i żyję, tak ta doprowadza mnie do szału normalnie Czy to PAX-y ze sklepu na "I" są? Pozdrowionka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 21.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 aaaa, i jeszcze na marginesie - jak Maja "zdziewczęcała" (?)! Cóż za odmiana! - ja tak na to zwracam uwagę, bo moja Matylda to taka chłopczyca mała, że szok po prostu - tylko samochody, w przedszkolu sami koledzy, bo koleżanki są głupie , w spódniczkę żadna się ubrac nie da - no boleję bardzo nad tym faktem, tak myślałam, że sobie po synku zrekompensuję te kwiatki, spineczki, kucyki, sukienusie, a tu taki zonk Tyle, że ja w wieku mojej córki byłam IDENTYCZNA - to mam, geny..... W liceum mi przeszło jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.01.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hej Aga. Ja to sobie myślałam, że Twój dziennik zamarł, ufna w powiadomienia z muratora, a tu widzę wiosna panie:) He, he - napisawszy to looknęłam sobie na termometr a tu - 12, brrrrr. A tak sobie wyszukałam Twój dziennik, bo pamiętałam, że szafy w wiatrołapie takie z siedziskiem miałaś i przyjrzec się bliżej chciałam, bo u mnie wiatrołap w prowizorke ubrany, ale mimo, że takich mam trochę i żyję, tak ta doprowadza mnie do szału normalnie Czy to PAX-y ze sklepu na "I" są? Pozdrowionka serdeczne No cześć Dziennik ledwie zipie, bo się niewiele dzieje w tematach budowlano-wykończeniowych, a nie chcę z niego zrobić pamiętnika. Jak (jeśli) nabierzemy oddechu po zawirowaniach pracowych, to ja już mam długą listę tego, co trzeba jeszcze zrobić/kupić Tak, szafy w wiatrołąpie do Pax Birkeland, wersja płytka, bo wiatrołap wąski - mam w nich półki na buty od góry do dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts