agakz 09.05.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dobra, wchodzą do Ciebie a mi kto resztę zbuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Łałllllllllll No Aga jestem pod wrażeniem Jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz A planowany termin przeprowadzki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.05.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dobra, wchodzą do Ciebie a mi kto resztę zbuduje Nie martw się nie zabiorę Ci "Twoich" murarzy Właśnie Szefowa mi odpowiedziała mailem, że u mnie będą inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.05.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dobra, wchodzą do Ciebie a mi kto resztę zbuduje Nie martw się nie zabiorę Ci "Twoich" murarzy Właśnie Szefowa mi odpowiedziała mailem, że u mnie będą inni To ja Ci życzę takich samych szybko-dokładnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.05.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Łałllllllllll No Aga jestem pod wrażeniem Jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz A planowany termin przeprowadzki masz? No nie mam, nawet nie wiem kiedy zacząc sprzedawać mieszkanie Ono najładniej wygląda latem - wiadomo - ogród, tarasik i te sprawy, no ale kto mi kupi w sierpniu z terminem wyprowadzki gdzieś... w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.05.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To ja Ci życzę takich samych szybko-dokładnych Ja nie kcem specjalnie szybkich - byle by się wyrobili przed śniegami, ja kcem dokładnych i solidnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.05.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja nie kcem specjalnie szybkich - byle by się wyrobili przed śniegami, ja kcem dokładnych i solidnych No dobra to dokładnych i powolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Łałllllllllll No Aga jestem pod wrażeniem Jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz A planowany termin przeprowadzki masz? No nie mam, nawet nie wiem kiedy zacząc sprzedawać mieszkanie Ono najładniej wygląda latem - wiadomo - ogród, tarasik i te sprawy, no ale kto mi kupi w sierpniu z terminem wyprowadzki gdzieś... w czerwcu? Aga jesli nie planujecie się wprowadzić w tym roku, to może nie trzeba teraz sprzedawać mieszkania. Choć żeby zastanowić się co dla Was najlepsze trzeba by wziąć pod uwagę jeszcze inne rzeczy. A jeśli chodzi o tarasik, kwiatki - wiesz, oczywiście że wtedy to wygląda najlepiej ale tak naprawde to liczy się wnętrze. Tak czy owak jestem pod wrażeniem szybkiego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 bobowa, planujemy się wyprowadzić jak tylko się da A sprzedać należy w celu uzyskania funduszy na ostatni etap budowy Co do wrażeń wizualnych, to mieszkamy na parterze bardzo starego domu, który oczywiście w środku jest ładny, ale najwięcej klimatu daje busz w ogrodzie. W listopadzie wygląda to tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no nieźle! podziwiam wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.05.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzięki Jasia Dzis jedzie piaseczek Muszę w nim wieczorem zakopać nasz kamień węgielny... bo jutro go pewnie zaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.05.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 bobowa, planujemy się wyprowadzić jak tylko się da A sprzedać należy w celu uzyskania funduszy na ostatni etap budowy Co do wrażeń wizualnych, to mieszkamy na parterze bardzo starego domu, który oczywiście w środku jest ładny, ale najwięcej klimatu daje busz w ogrodzie. W listopadzie wygląda to tak sobie... Tak oczywiście masz rację, że w listopadzie ogród nie wygląda fajnie, ale może spróbuj się zorientować czy nie znalazłby sie kupiec z długim okresem wyprowadzki, czasami tak się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 bobowa, tak w lipcu po wakacjach musimy troszkę podrasować i puszczę kontrolnie ogłoszenie - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No, normalnie rezerwuję leżaczek i jutro biorę olejek do opalania i przyjeżdżam na ten piaseczek http://www.emotka.net/emots/h/okularki.gifChłopy pikne mają tempo - jakość tyż wzorowa - no prawie, a te 2 "buły" mogły się zdarzyć. Pewno chłopy poprawią i będzie git. http://www.emotka.net/emots/h/spoko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.05.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kris, ale weź też parasol, bo jutro ma lać ... beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kris, ale weź też parasol, bo jutro ma lać ... beton To raczej hełm zabiorę http://www.emotka.net/emots/h/pilot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.05.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kris, ale weź też parasol, bo jutro ma lać ... beton To raczej hełm zabiorę http://www.emotka.net/emots/h/pilot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 piękna plaża! trochę szkoda, że jutro już ją zamykają, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.05.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jasia, już dziś zamykają nic się nie pobawiłam w piasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 no właśnie - dziś! - się zagalopowałam więc teraz będziesz musiała się bawić na betonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts