Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Łałllllllllll :o :o :o

No Aga jestem pod wrażeniem :o :o :lol: :lol: 8)

Jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz :oops: :wink: :wink:

A planowany termin przeprowadzki masz? :roll:

No nie mam, nawet nie wiem kiedy zacząc sprzedawać mieszkanie :-? Ono najładniej wygląda latem - wiadomo - ogród, tarasik i te sprawy, no ale kto mi kupi w sierpniu z terminem wyprowadzki gdzieś... w czerwcu?

Łałllllllllll :o :o :o

No Aga jestem pod wrażeniem :o :o :lol: :lol: 8)

Jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz :oops: :wink: :wink:

A planowany termin przeprowadzki masz? :roll:

No nie mam, nawet nie wiem kiedy zacząc sprzedawać mieszkanie :-? Ono najładniej wygląda latem - wiadomo - ogród, tarasik i te sprawy, no ale kto mi kupi w sierpniu z terminem wyprowadzki gdzieś... w czerwcu?

Aga jesli nie planujecie się wprowadzić w tym roku, to może nie trzeba teraz sprzedawać mieszkania. Choć żeby zastanowić się co dla Was najlepsze trzeba by wziąć pod uwagę jeszcze inne rzeczy. A jeśli chodzi o tarasik, kwiatki - wiesz, oczywiście że wtedy to wygląda najlepiej ale tak naprawde to liczy się wnętrze. Tak czy owak jestem pod wrażeniem szybkiego budowania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bobowa, planujemy się wyprowadzić jak tylko się da :D A sprzedać należy w celu uzyskania funduszy na ostatni etap budowy :-?

Co do wrażeń wizualnych, to mieszkamy na parterze bardzo starego domu, który oczywiście w środku jest ładny, ale najwięcej klimatu daje busz w ogrodzie. W listopadzie wygląda to tak sobie...

bobowa, planujemy się wyprowadzić jak tylko się da :D A sprzedać należy w celu uzyskania funduszy na ostatni etap budowy :-?

Co do wrażeń wizualnych, to mieszkamy na parterze bardzo starego domu, który oczywiście w środku jest ładny, ale najwięcej klimatu daje busz w ogrodzie. W listopadzie wygląda to tak sobie...

Tak oczywiście masz rację, że w listopadzie ogród nie wygląda fajnie, ale może spróbuj się zorientować czy nie znalazłby sie kupiec z długim okresem wyprowadzki, czasami tak się zdarza :lol: :lol: :lol:

Gość Gosc_gość

No, normalnie rezerwuję leżaczek i jutro biorę olejek do opalania i przyjeżdżam na ten piaseczek http://www.emotka.net/emots/h/okularki.gif

Chłopy pikne mają tempo - jakość tyż wzorowa - no prawie, a te 2 "buły" mogły się zdarzyć.

Pewno chłopy poprawią i będzie git. http://www.emotka.net/emots/h/spoko.gif