Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

Gość Gosc_gość

Ooo, jakie ładne lotnisko 8)

Narysuj jeszcze białą kredą kółko i literkę H i zaraz lecę lądować http://www.e-gify.strefa.pl/gify/lokomocja/helikoptery/helikoptery10.gif

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość
o rany, Kris - takie dyskusje jak w tym linku lubię najbardziej :wink: Ilu uczestników dyskusji tyle sprzecznych opinii i zaraz zaczynają się kłócić...

A to norma, dlatego też czytając porady w internecie trzeba używać swojego rozumu i kierować się rozsądkiem :roll:

a nie wierzyć w każde bzdury co napiszą.

Ja tylko zwróciłem Ci uwagę na ten wątek, bo masz naprawdę ładnie pomurowane ściany :D

i nie musisz zakładać takich wątków i pytać się czy to zgodne ze sztukę budowlaną :p

Gość Gosc_gość

Aga ,małe pytanko:

Pod schodami ten schowek/spiżarnię o ile Ci obniżyli ??

znaczy się ile stopni tam będziesz miała 1 czy 2 ??

bo ja tyż będę miał ten patent "Szefowej" :p

Aga ,małe pytanko:

Pod schodami ten schowek/spiżarnię o ile Ci obniżyli ??

znaczy się ile stopni tam będziesz miała 1 czy 2 ??

bo ja tyż będę miał ten patent "Szefowej" :p

o rany, przyznaję się, nie zauważyłam... :oops:

Nie wiem czy to patent Szefowej, bo sama o to prosiłam - wszyscy Groszkowcy tak robią. Chcieliśmy 2 stopnie, tyle wystarczy w naszym projekcie żeby schowek był wygodny i przy okazji był wygodniejszy dostęp do wyczystki kominka pod schodami. A jak będzie? zobaczymy :D

No już się nie gniewaj :D

Muszę przyznać, że od czasu do czasu podczytuję Twój dziennik i już nie mogę się doczekać kiedy u nas na działce zacznie się coś dziać.

Chciałabym też podziękować - dzięki namiarom na projektanta kuchni też już mam swój projekt - jeszcze przed PnB a co tam :D

TIA, witaj :D jak miło że zajrzałaś. Wiesz ten etap kiedy się czeka aż coś zacznie się dziać, jest taki nużący, ja zabijałam czas wymyslając kuchnie, łazienki i nawet ogród... a teraz tyle się dzieje, że czasami musimy podejmować decyzje bardzo szybko i wcześnie i te plany się przydają. Bo na przykład piony trzeba znać przed zalanie chudziaka, czyli trzeba wiedzieć gdzie bedzie kibelek :D No, a poza tym je jestem taka raczej niecierpliwa :oops: