Gość Gosc_gość 15.05.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ooo, jakie ładne lotnisko Narysuj jeszcze białą kredą kółko i literkę H i zaraz lecę lądować http://www.e-gify.strefa.pl/gify/lokomocja/helikoptery/helikoptery10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.05.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ooo, jakie ładne lotnisko Narysuj jeszcze białą kredą kółko i literkę H i zaraz lecę lądować http://www.e-gify.strefa.pl/gify/lokomocja/helikoptery/helikoptery10.gif oj, spójrz na dzisiejsze fotki - już się robi hangar z lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 To poczekam na strop nad garażem i przyjadę http://www.e-gify.strefa.pl/gify/lokomocja/samochody_osobowe/osobowe70.gif zaparkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A tak swoją drogą to masz super murarzy porównaj ich robotę z tym tutaj w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/murowanie-zgodne-ze-sztuka-budowlana,t131196.htm W porównaniu do tego to u Ciebie jest sterylnie i wręcz wzorcowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.05.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 o rany, Kris - takie dyskusje jak w tym linku lubię najbardziej Ilu uczestników dyskusji tyle sprzecznych opinii i zaraz zaczynają się kłócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 o rany, Kris - takie dyskusje jak w tym linku lubię najbardziej Ilu uczestników dyskusji tyle sprzecznych opinii i zaraz zaczynają się kłócić... A to norma, dlatego też czytając porady w internecie trzeba używać swojego rozumu i kierować się rozsądkiem a nie wierzyć w każde bzdury co napiszą. Ja tylko zwróciłem Ci uwagę na ten wątek, bo masz naprawdę ładnie pomurowane ściany i nie musisz zakładać takich wątków i pytać się czy to zgodne ze sztukę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.05.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dziękuję w imieniu panów murarzy i naszego Generalnego Wykonawcy, który nas czytuje http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/papa02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 łał i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.05.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Jasia, czemu łał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.05.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 a bo za chwilę to u Was już dym będzie z komina leciał i pelargonie na tarasie zakwitną! fantastyczne tempo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 16.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Aga ,małe pytanko: Pod schodami ten schowek/spiżarnię o ile Ci obniżyli ?? znaczy się ile stopni tam będziesz miała 1 czy 2 ?? bo ja tyż będę miał ten patent "Szefowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.05.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 aaa, bo myślałam, że coś źle No fakt, szybcy są - właśnie miałam pytanie o nadproża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 agakz, gratuluję tempa robót, wprost niesamowite....po dwóch tygodniach - świetnie. Tak to się chce budować Będę podczytywać i co nieco podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.05.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Amtla, witam i zapraszam częściej Mam nadzieję, że ekstremalne tempo naszej ekipy nie spowoduje obniżenia jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Mam nadzieję, że ekstremalne tempo naszej ekipy nie spowoduje obniżenia jakości Tfu, tfu przez lewe ramię - co za myśli....Tempo=jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.05.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.05.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Aga ,małe pytanko: Pod schodami ten schowek/spiżarnię o ile Ci obniżyli ?? znaczy się ile stopni tam będziesz miała 1 czy 2 ?? bo ja tyż będę miał ten patent "Szefowej" o rany, przyznaję się, nie zauważyłam... Nie wiem czy to patent Szefowej, bo sama o to prosiłam - wszyscy Groszkowcy tak robią. Chcieliśmy 2 stopnie, tyle wystarczy w naszym projekcie żeby schowek był wygodny i przy okazji był wygodniejszy dostęp do wyczystki kominka pod schodami. A jak będzie? zobaczymy No już się nie gniewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Spoko Też myślę o 2 stopniach, a ten patent to widziałem w domku "Szefowej", wcześniej o tym bym nawet nie pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIA 20.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Muszę przyznać, że od czasu do czasu podczytuję Twój dziennik i już nie mogę się doczekać kiedy u nas na działce zacznie się coś dziać. Chciałabym też podziękować - dzięki namiarom na projektanta kuchni też już mam swój projekt - jeszcze przed PnB a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.05.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 TIA, witaj jak miło że zajrzałaś. Wiesz ten etap kiedy się czeka aż coś zacznie się dziać, jest taki nużący, ja zabijałam czas wymyslając kuchnie, łazienki i nawet ogród... a teraz tyle się dzieje, że czasami musimy podejmować decyzje bardzo szybko i wcześnie i te plany się przydają. Bo na przykład piony trzeba znać przed zalanie chudziaka, czyli trzeba wiedzieć gdzie bedzie kibelek No, a poza tym je jestem taka raczej niecierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts