Edmar70 26.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Aguś nie wiem czy dobrze myślę, ale wydaje mi się, że podcinanie takich cudów, to szaleństwo. Nie jeden budowniczy dałby się pokroić, aby mieć taki widok, nawet kosztem jasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Wiesz jak to jest z gustami Mają projekt źle dobrany do kształtu działki Ale chyba coś tam jest w przepisach o wysokości krzaczorów w granicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Kristofuros, wracając do wczorajszego tematu, teorytycznie wiem, ze można drewienko na podłogówkę, ale w praktyce... tak jakoś.... na całym parterze dam ceramikę. Ale to także ze względów praktycznych (dziecko+pies). No chyba, że sama łazienka w drewnie... ale by było śmiesznie, nie? Zupełnie odwrotnie No to faktycznie było by komicznie z tą podłogą w drewnie w łazience. A co do tej ceramiki to byłem nie tak dawno w Giancie w Krzywoustego i oglądałem sobie różne płyteczki - spodobały mi się nawet płytki imitujące podłogę drewnianą, aż mnie to zaskoczyło jak one dobrze wyglądają. Wygląda jak drewno a jest ceramiką - takie to sprytne. Ale mojej żonce nie bardzo..., nie wiem jak Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Nie wiem co mówią na ten temat przepisy, ale wiem, że to nie są krzaczory. Chyba że ktoś ma bielmo na oczach i nie bardzo widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.05.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Kris, tak się waham... zawsze to prawie jak Na drewno w salonie się nie zdecydujemy na pewno, jest pytanie czy udawać drewno, czy nie. Wątek o płytkach drewnopodobnych śledzę. Dziś w Leroyu oglądałam Woodentic - jedna z polecanych serii i byłam zawiedziona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Tak to jest z tymi substytutami, że z nimi tak nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.05.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No własnie, dobrze, że mam jeszcze chwilę na decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Mam pytanie do tej ładnej listy: pkt.12 Jaki styropian konkretnie Ci Wykonawca proponuje ?? tzn . producent i parametry pkt. 1 Znaczy sie okna od środka będziesz miała białe ?? a od zewnątrz kolor orzech ? Pewno ja też będę miał takie rozwiązanie ( mojej żonie tak pasuje - a ja nie jestem do tego przekonany). reszta punktów całkiem trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Okna będę miała białe od środka ponieważ nie chceę wpasowywać się z elementami wyposażenia pod okna orzechowe. Co do styropianu to ci nie odpowiem, bo mi padł Excel - styropian w ofercie jest zgodny z projektem - tyle tylko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Okna będę miała białe od środka ponieważ nie chceę wpasowywać się z elementami wyposażenia pod okna orzechowe. I to jest chyba prawidłowe podejście, bo nam architekt też to sugerował. Ale mnie to jakoś do końca nie przekonuje - w sumie jest mi to obojętne, bo ja jako facet bardziej stawiam na rozwiązania techniczne - funkcjonalne niż na kolory i estetykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.05.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 hej! a propos drewnopodobnych płytek, myślę, że jest to ciekawe roziązanie - na Obornickiej, bodajże w sklepie z hiszapńskimi płytkami (po lewej stronie jadąc w stronę Suchego Lasu) są bardzo ładne płytki drewnopodobne - może będąc w okolicy je tam zobaczysz okna białe od wewnątrz, orzechowne zzewnątrz to fajny pomysł - sama się nad tym zastanawiałam, ale stwierdziłam, że ze szprosami będzie to bardziej widoczne, więc zrezygnowałam to co piszesz o piecu zdecydowaie skłaniałoby mnie do ręcznego pokrętła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.05.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Płytki mnie męczą, po prostu nie widzę tego razem - jasne ściany lub mój ulubiony dojrzały groszek Duluxa , komin z cegły na wierzchu, jakaś fajna koza - np moja obecna: http://www.empikfoto.pl/albumy26/15755/775366/previews/23767065_koza.jpg albo piecyk kaflowy jak ten, ostatnio popularny na forum: http://sklep.euro-kom.pl/images/salzburg-bez.jpg tylko nie taka sciana jeszcze fajny wypoczynek do leniuchowania: http://images32.fotosik.pl/268/133c08fbc1fe2b2a.jpg jak to spiąć razem???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.05.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Pokrętło...hmmm... pan monter radzi sterownik. Muriel ma sterownik. Nie wiem jak inni. Nie lubię sterowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.05.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Aga idziesz jak burza A jakie decyzje ...jestem pełna podziwu Ukłony dla Ciebie Ja to nic nie wiem, bo wszystko wie mój mąż, a ja postanowiłam nie wtrącać się na tym etapie i zostawie sobie to prawo na wykończeniówkę hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.05.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 bobowa, fajnie w sumie masz Luzik na razie U mnie to nie przejdzie Chociaż czy ja bym tak chciała własciwie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wiesz co ...w sumie to mi też odpowiada Mam tyle na głowie, że jakbym miała się jeszcze dodatkowo zajmować tymi szczególami budowlanymi to doba musiałaby sie wyyydłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Fakt, 24h to zdecydowanie za mało.... jeszcze lekcje odrobić z młodą, zająć się domem - do sprzedaży go przygotować, wakacje zaplanować, impreza do przygotoania niedługo Na szczęście ja się nie zajmuję detalami, bo mam GW (Generalnego Wykonawcę), tylko "grubszymi sprawami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIA 01.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Jak było na targach ? Coś ciekawego? Mogłabyś mi dać namiary na projektantkę ogrodu? I ewentualnie ile to kosztuje ? Podoba mi się to co zaproponowała. Byliśmy na naszej działce dzisiaj a tam zielsko po pas i chyba muszę to odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.06.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Jak było na targach ? Coś ciekawego? Mogłabyś mi dać namiary na projektantkę ogrodu? I ewentualnie ile to kosztuje ? Podoba mi się to co zaproponowała. Byliśmy na naszej działce dzisiaj a tam zielsko po pas i chyba muszę to odreagować. Witaj Targi cieniaste, no chyba, że się lubi mebelki tylko w stylu Ludwik Któryśtam Mi spodobały się tylko ręcznie robione kafelki z cegielni http://www.lukova.pl niektóre mebelki z http://www.vinotti.pl ale tylko niektóre, bo ja generalnie nowoczesnych nie lubię. Ale taka sofa jest ok: http://www.vinotti.pl/images/Image/1181549406_sand%20storm.jpg wiem, że wielkie foto ale nie umiem zmniejszać Namiary wyślę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.06.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Te mebelki VINOTTI całkiem, całkiem też nam wpadły w oko, oprócz tego jeszcze się spodobały kuchnie ZAJC i sypialnie ArtMebel - my raczej gustujemy w tych nowoczesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts