Gość Gosc_gość 02.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hej Aga, a gdzie ten strop (fotki)?? bom sie doczekać nie mogem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.06.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 eee strop złożony na glebie czeka na panów Nic ciekawego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kurcze, ale zasuwacie z ta budowa. A tak z innej beczki-podobaja mi sie te umywalki, ktore pokazujesz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.06.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kurcze, ale zasuwacie z ta budowa. A tak z innej beczki-podobaja mi sie te umywalki, ktore pokazujesz w dzienniku No wiesz, w końcu Alta nam buduje Wasze umywalki też śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 a okna będziesz miała ze szprosami/poprzeczką? bo wtedy drzwi podobnie zaślepka nie wygląda źle, ale pewnie zabiera światło, więc spójrz na to od tej strony a stałe Tatowe połączenie z budową to super sprawa czyli wszystko pod kontrolą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej Aga Jak tam sprawy rekuperatorowe ?? Może wyskocze jak Filip z Konopii (bo może o tym wiesz), ale właśnie wyczytałem, że rekuperator Brink Renovent i Viessmann Vitovent 300 to te same centrale To do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 a okna będziesz miała ze szprosami/poprzeczką? bo wtedy drzwi podobnie zaślepka nie wygląda źle, ale pewnie zabiera światło, więc spójrz na to od tej strony okna będą bez niczego tzn bez szprosów itp. Ale taka szeroka poprzeczka w oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej Aga Jak tam sprawy rekuperatorowe ?? Może wyskocze jak Filip z Konopii (bo może o tym wiesz), ale właśnie wyczytałem, że rekuperator Brink Renovent i Viessmann Vitovent 300 to te same centrale To do mnie przemawia Do mnie nie przemawia, po wysłuchaniu wielu negatywnych opinii na Viessmanna tym bardziej nie U mnie będzie Bartek A piec jeszcze nie wiem, ale pewnie DeDietrich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czyli Wiesz więcej ode mnie znaczy się Renoventa trzeba sobie odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czyli Wiesz więcej ode mnie znaczy się Renoventa trzeba sobie odpuścić no tego nie powiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Piękny lasek Ci rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No, no już niedługo na głowę nie będzie padać i można się wprowadzać na parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 tak, w wakacje zrobimy tam piknik na dmuchanym materacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dalej twierdzę, że idziecie jak burza Tak to się chce budować... Taki pomysł z materacami też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zawsze obiecywałam młodej namiot w ogródku na 1 noc... to może zamiast namiotu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zawsze obiecywałam młodej namiot w ogródku na 1 noc... to może zamiast namiotu ? To jest EXTRA pomysł i do tego ognisko w beczce i pieczone kiełbaski we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zawsze obiecywałam młodej namiot w ogródku na 1 noc... to może zamiast namiotu ? To jest EXTRA pomysł i do tego ognisko w beczce i pieczone kiełbaski we własnym domu bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 04.06.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Aga ależ tempo imponujące; u mnie chłopaki przyspieszyli i pierwszy strop wczoraj się wylał , super uczucie!! Aga, a po co drzwi tarasowe z zaślepką? że ładnie? czy że wzmacnia? Osobiście, jeśli już koniecznie, to ja by dała poprzeczkę. A najlepiej bez - i my takie bez poprzeczki mieć będziemy. A jakie są wymiary okna tarasowego? Napisz, proszę, co was przekonało do bartosza? my tez będziemy mieli rekuperację, ale mąż jakoś do tego bartosza, jak do jeża podchodził i się w końcu nie zdecydował. bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 okna będą bez niczego tzn bez szprosów itp. Ale taka szeroka poprzeczka w oknie? mi się poprzeczka podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.06.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aga ależ tempo imponujące; u mnie chłopaki przyspieszyli i pierwszy strop wczoraj się wylał , super uczucie!! No właśnie tak podglądam, że mnie przeganiasz A czemu nie zalewacie stropu razem - garaż i nad parterem? Aga, a po co drzwi tarasowe z zaślepką? że ładnie? czy że wzmacnia? Osobiście, jeśli już koniecznie, to ja by dała poprzeczkę. A najlepiej bez - i my takie bez poprzeczki mieć będziemy. tak dla bezpieczeństwa obecnie mam takie bez i to węższe i mi szyba pękła - pies sobie otwiera pyskiem, dziecko wali drzwiami... A jakie są wymiary okna tarasowego? 180/230 dwa obok siebie Napisz, proszę, co was przekonało do bartosza? my tez będziemy mieli rekuperację, ale mąż jakoś do tego bartosza, jak do jeża podchodził i się w końcu nie zdecydował. bartolinka opinie na forum, parametry, sensowny kontakt z wynonawcą, nie lubię jak mi ktoś robi łaskę za moje piąniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts