Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc_gość

Hej Aga

Jak tam sprawy rekuperatorowe ??

Może wyskocze jak Filip z Konopii (bo może o tym wiesz), ale właśnie wyczytałem,

że rekuperator Brink Renovent i Viessmann Vitovent 300 to te same centrale :D

To do mnie przemawia :wink:

Hej Aga

Jak tam sprawy rekuperatorowe ??

Może wyskocze jak Filip z Konopii (bo może o tym wiesz), ale właśnie wyczytałem,

że rekuperator Brink Renovent i Viessmann Vitovent 300 to te same centrale :D

To do mnie przemawia :wink:

Do mnie nie przemawia, po wysłuchaniu wielu negatywnych opinii na Viessmanna tym bardziej nie :wink: U mnie będzie Bartek :D A piec jeszcze nie wiem, ale pewnie DeDietrich...

Aga :D

ależ tempo imponujące; u mnie chłopaki przyspieszyli i pierwszy strop wczoraj się wylał :D, super uczucie!!

Aga, a po co drzwi tarasowe z zaślepką? że ładnie? czy że wzmacnia? Osobiście, jeśli już koniecznie, to ja by dała poprzeczkę. A najlepiej bez - i my takie bez poprzeczki mieć będziemy. A jakie są wymiary okna tarasowego?

Napisz, proszę, co was przekonało do bartosza? my tez będziemy mieli rekuperację, ale mąż jakoś do tego bartosza, jak do jeża podchodził i się w końcu nie zdecydował.

bartolinka

Aga :D

ależ tempo imponujące; u mnie chłopaki przyspieszyli i pierwszy strop wczoraj się wylał :D, super uczucie!!

No właśnie tak podglądam, że mnie przeganiasz :D A czemu nie zalewacie stropu razem - garaż i nad parterem?

Aga, a po co drzwi tarasowe z zaślepką? że ładnie? czy że wzmacnia? Osobiście, jeśli już koniecznie, to ja by dała poprzeczkę. A najlepiej bez - i my takie bez poprzeczki mieć będziemy.

tak dla bezpieczeństwa :-? obecnie mam takie bez i to węższe i mi szyba pękła - pies sobie otwiera pyskiem, dziecko wali drzwiami...

A jakie są wymiary okna tarasowego?

180/230 dwa obok siebie

Napisz, proszę, co was przekonało do bartosza? my tez będziemy mieli rekuperację, ale mąż jakoś do tego bartosza, jak do jeża podchodził i się w końcu nie zdecydował.

bartolinka

opinie na forum, parametry, sensowny kontakt z wynonawcą, nie lubię jak mi ktoś robi łaskę za moje piąniadze :roll: