Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika agikz

agakz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

okna będą bez niczego tzn bez szprosów itp. Ale taka szeroka poprzeczka w oknie?
mi się poprzeczka podobuje :)
Mnie w sumie też, ale Ty masz zupełnie inny styl domku :D

dobrze, powtórzę wyraźniej :wink: : mnie się poprzeczka u Ciebie podobuje i nie sądzę, żeby nie pasowała :)

No trzeba było od razu drukowanymi mi pisać :wink: Przy obecnej pogodzie myślę trochę jakby wolno...

Aga :D

ależ tempo imponujące; u mnie chłopaki przyspieszyli i pierwszy strop wczoraj się wylał :D, super uczucie!!

No właśnie tak podglądam, że mnie przeganiasz :D A czemu nie zalewacie stropu razem - garaż i nad parterem?

Cytowanie to zdecydowanie wyższa szkoła jazdy :roll:, się muszę nauczyć odpowiednio ciąć tekst :wink:.

Strop nad garażem jest niżej o trzy stopnie niż nad domem, dlatego wylewany jest na raty.

Chłopaki mówią, że nad domkiem będą lać w przyszły czwartek :D.

Kurczę, a my się w banku umówiliśmy na kolejną transzę kredytu wypłacaną od 15 lipca :roll:, aneks trzeba będzie robić, pewnikiem :D , bo takie tempo.

podglądam ciągle i pozdrawiam serdecznie,

bartolinka

z Robertem to fakt - jakoś nie za bardzo lubię dziada, ale też tak sobie pomyślałam :wink:

Ja ze sportowo-motorowej rodziny pochodzę i wychowałam się praktycznie na Torze Poznań, więc kibicuję :D No nie żeby on jakoś urodziwy szczególnie był, ale to nasz! i Prowadzi w klasyfikacji!

:( no fakt - zbyt bezpieczne to nie jest

ja Ci powiem, że zawsze chciałam się przejechać na motorze - jeszcze na takim "prawdziwym" nie jechałam (tylko siedziałam :)) - ciągle jakoś mi się nie udaje - nasz znajomy ksiądz ma piękną hondę, ale jakoś nie było okazji :) może tego lata? ale wsiadłabym tylko z moim Sebastianem, bo z nim czułabym się pewnie :D