agakz 05.06.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 okna będą bez niczego tzn bez szprosów itp. Ale taka szeroka poprzeczka w oknie? mi się poprzeczka podobuje Mnie w sumie też, ale Ty masz zupełnie inny styl domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 okna będą bez niczego tzn bez szprosów itp. Ale taka szeroka poprzeczka w oknie?mi się poprzeczka podobuje Mnie w sumie też, ale Ty masz zupełnie inny styl domku dobrze, powtórzę wyraźniej : mnie się poprzeczka u Ciebie podobuje i nie sądzę, żeby nie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.06.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 okna będą bez niczego tzn bez szprosów itp. Ale taka szeroka poprzeczka w oknie?mi się poprzeczka podobuje Mnie w sumie też, ale Ty masz zupełnie inny styl domku dobrze, powtórzę wyraźniej : mnie się poprzeczka u Ciebie podobuje i nie sądzę, żeby nie pasowała No trzeba było od razu drukowanymi mi pisać Przy obecnej pogodzie myślę trochę jakby wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 SPOKO SPOKO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aga ależ tempo imponujące; u mnie chłopaki przyspieszyli i pierwszy strop wczoraj się wylał , super uczucie!! No właśnie tak podglądam, że mnie przeganiasz A czemu nie zalewacie stropu razem - garaż i nad parterem? Cytowanie to zdecydowanie wyższa szkoła jazdy , się muszę nauczyć odpowiednio ciąć tekst . Strop nad garażem jest niżej o trzy stopnie niż nad domem, dlatego wylewany jest na raty. Chłopaki mówią, że nad domkiem będą lać w przyszły czwartek . Kurczę, a my się w banku umówiliśmy na kolejną transzę kredytu wypłacaną od 15 lipca , aneks trzeba będzie robić, pewnikiem , bo takie tempo. podglądam ciągle i pozdrawiam serdecznie, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.06.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aga, od tych skaczących można dostać oczopląsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.06.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Melduję posłusznie, że już nie skaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aga leją ten strop, polali, będą lać?? puk, puk co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.06.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Cześć Bartolinko Nie leją, dopiero w środę mają lać... Więc nic nowego nie słychać Dziś będziemy podpisywać umowę na kolejny etap prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aga paciorek zmówiony, uroki odczynione, więc domek sprzedaż na pniu. Płytki bardzo ładne. A te drewnopodobne to do salonu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.06.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Edi dziękuję Drewnopodobne do salonu, korytarza, gościnnego i kuchni chyba... ale jak znajdę ładne i nie będą to te za 480 PLN/m2 które widziałam w Cermagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Edi dziękuję Drewnopodobne do salonu, korytarza, gościnnego i kuchni chyba... ale jak znajdę ładne i nie będą to te za 480 PLN/m2 które widziałam w Cermagu Nie za ma co. 480 zł. powiadasz. Toż to szaleństwo. Szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ano szukam W końcu mi się nie śpieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 z Robertem to fakt - jakoś nie za bardzo lubię dziada, ale też tak sobie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.06.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 z Robertem to fakt - jakoś nie za bardzo lubię dziada, ale też tak sobie pomyślałam Ja ze sportowo-motorowej rodziny pochodzę i wychowałam się praktycznie na Torze Poznań, więc kibicuję No nie żeby on jakoś urodziwy szczególnie był, ale to nasz! i Prowadzi w klasyfikacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 urodziwy czy nie Kubica jakoś nie budzi mojej sympatii i tyle a na motorze jeździsz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.06.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 urodziwy czy nie Kubica jakoś nie budzi mojej sympatii i tyle a na motorze jeździsz?! W życiu nie! Zbyt wielu kolegów mojego taty straciło życie lub zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no fakt - zbyt bezpieczne to nie jest ja Ci powiem, że zawsze chciałam się przejechać na motorze - jeszcze na takim "prawdziwym" nie jechałam (tylko siedziałam ) - ciągle jakoś mi się nie udaje - nasz znajomy ksiądz ma piękną hondę, ale jakoś nie było okazji może tego lata? ale wsiadłabym tylko z moim Sebastianem, bo z nim czułabym się pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 G R A T U L E J S Z Y N !!! ładny ten strop, no ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.06.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 G R A T U L E J S Z Y N !!! ładny ten strop, no ładny! thankju schody by się przydały bo się boję tam wleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts